Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Μεγάλη επιτυχία και χάλκινο μετάλλιο από τον αθλητή Κουκουσέλη Γιάννη του αθλητικού συλλόγου Καράτε "Η ΑΛΜΩΠΙΑ"

Μεγάλη επιτυχία και χάλκινο μετάλλιο από τον αθλητή Κουκουσέλη Γιάννη του αθλητικού συλλόγου Καράτε “Η ΑΛΜΩΠΙΑ” της επαρχίας μας. 

Ο Γιάννης Σηφάκης με την Υφυπουργό Εξωτερικών Σία Αναγνωστοπούλου στα Σκόπια για τις διασυνοριακές συνδέσεις από Φλώρινα και Πέλλα

O Γιάννης Σηφάκης με την Υφυπουργό Εξωτερικών Σία Αναγνωστοπούλου στα Σκόπια για την ωρίμανση των συνοριακών συνδέσεων από Φλώρινα (Λαιμό) και από Πέλλα (Αλμωπία) την Πέμπτη και Παρασκευή 7-8 Μαρτίου 2019

Πυρκαγιά στο Μάτι: Συγκλονίζει το εισαγγελικό πόρισμα - Χάος, ασυνεννοησία

Χάος, αδυναμία συνεννόησης, ολιγωρία. Οι δυνάμεις και οι εμπλεκόμενοι φορείς δεν κατάφεραν ποτέ να βρουν ένα κοινό σημείο συνεργασίας, προκειμένου να αποτρέψουν το τραγικό αποτέλεσμα και να σταματήσουν την φωτιά στο Μάτι.

Αφιέρωμα: Μελίνα Μερκούρη 1920 – 1994

Η Μελίνα Μερκούρη (Μαρία Αμαλία Μερκούρη) ήταν ηθοποιός και πολιτικός. Γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου του 1920. Ήταν η αγαπημένη εγγονή του δημάρχου Αθηναίων Σπύρου Μερκούρη και κόρη του βουλευτή της ΕΔΑ και υπουργού Σταμάτη Μερκούρη.

Μαθητές του Γυμνάσιου Προμάχων στο Συνέδριο Προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας

Μαθητές του Γυμνάσιου Προμάχων στο Συνέδριο Προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας / Πράξη Δημοκρατίας».

«Επαφές με κατοίκους των Κοινοτήτων του Δήμου και καταγραφή προβλημάτων»

Τις επαφές του με κατοίκους των Κοινοτήτων του Δήμου Πέλλας συνεχίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Κάτοικος από το Μάτι στην εκπομπή του Παπαδάκη: «Αντε γ@μ….»! [ΒΙΝΤΕΟ]

"Δεν μπορώ να ακούω την κάθε μαλ.... του κάθε δημοσιογράφου! Να μη σας πω που να τη βάλει την απάντησή του ο κ. Χατζηνικόλας"!

Πολάκης: «Δείτε πώς κυβερνάει η Αριστερά, γιατί είχατε μάθει στις μπάζες»

«Έχετε κάνει πολιτική τα ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ για την απαγωγή του Τσίπρα από τις Μαλδίβες», ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Παύλος Πολάκης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *