Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

IALMOPIA LIVE: Στρατώνι - Αλμωπός 1-1. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ]

Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη από ένα δικό του παιχνίδι στην Χαλκιδική ο Αλμωπός Αριδαίας απέναντι στο Στρατώνι, αφήνοντας έτσι τους τρεις βαθμούς. Ανώτερος, αλλά και άτυχος (δοκάρι, μεγάλη ευκαιρία εξ επαφής) ο Αλμωπός επέστρεψε στην Αριδαία με τον βαθμό της ισοπαλίας. Πλέον τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην επόμενη αγωνιστική, με το παιχνίδι Νάουσα - Στρατώνι να έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όπου θα αρχίζει σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει ποιες από τις ομάδες θα πάρουν τον δρόμο της ανόδου.

IALMOPIA LIVE: Στην παρουσίαση του βιβλίου "Ξεκλειδώνοντας τις αναμνήσεις" της Ανδρίκου Ασημίνας στην Αριδαία [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας η παρουσίαση του του βιβλίου της Ανδρίκου Ασημίνας "Ξεκλειδώνοντας τις αναμνήσεις". Στην παρουσίαση του βιβλίου μίλησαν ο δάσκαλος Σαμαρτζής Κων/νος και η φιλόλογος Κυριακίδου Ελένη.

Γιάννης Σηφάκης: "Να δηλώσουν οι αγρότες τις ζημιές από βροχοπτώσεις στα κεράσια"

Έτοιμη τροπολογία που θα αντιμετωπίζει τις μετακινήσεις των εκτιμητών του ΕΛΓΑ Μετά από επικοινωνία του βουλευτή με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ και την Προϊσταμένη του Περιφερειακού καταστήματος Βέροιας του Οργανισμού όσον αφορά τις σημαντικές ζημιές από βροχοπτώσεις στα κεράσια σε διάφορες περιοχές της Πέλλας αποφασίστηκε να δηλώσουν άμεσα και κανονικά τις ζημιές οι αγρότες ( αναγνωρίζεται η ζημιά).

Οι εκτιμήσεις από τους επόπτες θα γίνουν αργότερα μετά την ψήφιση σε επόμενο νόμο τροπολογίας που έχει ετοιμαστεί που θα εξασφαλίζει την απρόσκοπτη μετάβαση εποπτών και εκτιμητών του ΕΛΓΑ για τον έλεγχο των ζημιών. Ως εκ τούτου καλούνται οι αγρότες να δηλώσουν έγκαιρα την ζημιά τους, όσα κεράσια δεν μαζευτούν να μείνουν πάνω στα δέντρα ή από κάτω.

Νένα Χρονοπούλου: "Ξανά στην Αριδαία για την παρουσίαση του βιβλίου μου"

Στο πολύ κοντινό διάστημα του ενός μηνός θα βρεθώ πάλι μαζί με αγαπημένους φίλους, στην Αριδαία Πελλας και συγκεκριμένα στα μαγευτικά Λουτρά Πόζαρ, για να παρουσιάσω το βιβλίο μου, μαζί με τον αγαπημένο μας οικογενειακό θεραπευτή Dr Dimitri Kimoglou.

Στις 21/6 ξεκινά το 2ο «Veria Basketball Camp» με την υπογραφή του Κώστα Τσαρτσαρή

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί στην πόλη της Βέροιας το camp καλαθοσφαίρισης «Veria Basketball Camp 2016» με την υπογραφή του Κώστα Τσαρτσαρή και την συνεργασία του Δήμου Bέροιας και των τμημάτων μπάσκετ του Φιλίππου και του Α.Ο.Κ Βέροιας.

Αριδαία: Έφυγε από τη ζωή ο Ιωάννης Αγιάννογλου

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 

Παρεμβάσεις της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας λόγω δύσκολων καιρικών συνθηκών

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ανταποκρινόμενη στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ανταποκρίθηκε στον δύσκολο ρόλο της και ήταν παρούσα με τα συνεργεία της σε σημεία που χρειάστηκε, παρεμβαίνοντας καθοριστικά. 

Αρχικά, στο Νεοχώρι σημειώθηκε πλημμύρα σε οικία, λόγω του ότι είχε βουλώσει το δίκτυο όμβριων. Το συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α. έσπευσε άμεσα και το καθάρισε, ώστε να λυθεί το ζήτημα. Σημαντική ήταν και η βοήθεια του Προέδρου της Τ.Κ. κ. Βασίλη Ματζιρίδη. Αργότερα, στην Αριδαία και συγκεκριμένα στην περιοχή των Λυκείων επί της Ε.Ο. Αριδαίας – Εξαπλατάνου αποφράχθηκε φρεάτιο το οποίο ήταν βουλωμένο και προκαλούσε συσσώρευση νερών, με αποτέλεσμα να αυξάνει σημαντικά την επικινδυνότητα για τους οδηγούς (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες). Τέλος, και πάλι στην πόλη της Αριδαίας και συγκεκριμένα επί οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης έγινε απόφραξη από τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α. φρεατίου κεντρικού αγωγού δικτύου το οποίο είχε βουλώσει. 

Παρόντες στις εργασίες ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. κ. Χρήστος Γεωργίου και ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Γούδης, οι οποίοι δήλωσαν ότι «στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς οι υπηρεσίες μας βασίζονται στην ανταποδοτικότητα και τη συνεργασία. Γι’ αυτό καλούμε τους συμπολίτες μας να έχουμε μία σχέση εμπιστοσύνης, ώστε να μπορέσουμε να φανούμε ακόμα πιο χρήσιμοι».

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2016: Τα ΘΕΜΑΤΑ και οι προτεινόμενες ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σε ΙΣΤΟΡΙΑ και ΦΥΣΙΚΗ (23/5)

Ξεκίνησε σήμερα η δεύτερη εβδομάδα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, με τους υποψήφιους νέου και παλαιού συστήματος να εξετάζονται στα μαθήματα της Ιστορίας και της Φυσικής.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *