Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Ευάγγελος Τσαβδάρης, Ποιητής και ΠΕΖΟΓΡΑΦΟΣ - ΠΡΟΣΕΧΩΣ στο ialmopia.gr

Λένε πως στη ζωή, ο επιτυχημένος άνθρωπος, αυτός που είναι τόσο καλός και τελειοποιεί στο απόλυτο ένα πράγμα, συνήθως κινδυνεύει να μείνει στάσιμος, να επαναπαυτεί τρόπον τινά στις δάφνες της επιτυχίας που βιώνει, χάνοντας την ευκαιρία να εξελιχθεί και να καινοτομήσει. 

Κερδίστε 5 μονές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της παράστασης "Μαθήματα Νεοελληνικής Ιστορίας" στο Ξενιτίδειο Αριδαίας από το ialmopia.gr

Το ialmopia.gr σας στέλνει θέατρο! 5 τυχεροί αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Μαθήματα Νεοελληνικής Ιστορίας" από την θεατρική ομάδα Έκφραση Αλμωπίας την Πέμπτη (24/1) και ώρα 8.30 μμ, στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.

Όρια στη συμπεριφορά των παιδιών - του Κικίδη Θεόδωρου

Για την υγιή ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού μας, πέρα από την στοργή και την αγάπη μας, χρειάζεται να θέσουμε κάποια όρια και κάποιους κανόνες στην συμπεριφορά του. Οι κανόνες αυτές μπορεί να σχετίζονται με θέματα που αφορούν τον ύπνο, τη διατροφή, τη μελέτη, τις εξόδους, την αρνητική συμπεριφορά κτλ.

Συμφωνία των Πρεσπών «Ένας άλλος δρόμος» - Γράφει η Αθηνά Αντωνιάδου

Συμφωνία των Πρεσπών « Ένας άλλος δρόμος» - Γράφει η Αθηνά Αντωνιάδου στο ialmopia.gr

Έχουμε στη χώρα μας δημοκρατία ή τυραννία - του Ηλία Ευαγγελόπουλου

Έχουμε στη χώρα μας δημοκρατία ή τυραννία - του Ηλία Ευαγγελόπουλου για το ialmopia.gr

Μακρίδου Αγάθη για Σηφάκη: "Ο κόσμος θα σας το ξεπληρώσει πολύ σύντομα στις κάλπες"

Την στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων καταφθάναμε στο Σύνταγμα για να υπερασπιστούμε την Μακεδονία μας απέναντι στην ενδοτικότητα της ίδιας της ελληνικής κυβέρνησης στα κυριαρχικά και αναφαίρετα δικαιώματα μας και την ιστορική αλήθεια του τόπου μας.

Μπίνος: Καταδικάζω την άνανδρη επίθεση στην κατοικία της βουλευτού κ. Θ. Τζάκρη

Καταδικάζω απερίφραστα και κατηγορηματικά, την άνανδρη επίθεση στην κατοικία της βουλευτού κ. Θ. Τζάκρη. Διαφωνώ απόλυτα με τη θέση της για την ονομασία του γειτονικού μας κράτους, όμως η ανθρώπινη ζωή και η προστασία της, πρέπει είναι πάνω από όλα. Εύχομαι η συντεταγμένη πολιτεία και η Ελληνική Αστυνομία να βρει γρήγορα τους δράστες, ώστε να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Δημήτρης Μπίνος

Δήμαρχος Αλμωπίας

Λουτρά Πόζαρ Αριδαίας: Πρωινός περίπατος στη φύση.. [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Πρωινός περίπατος στη φύση! Και γεμίζεις τις μπαταρίες σου για μια εβδομάδα!

Στον ΑΣ Γιαννιτσά και ο Βασιλής Πολιανίδης

Ο Βασιλής Πολιανίδης είναι η 4η ηχηρή μεταγραφή, όπως υποσχέθηκε ο πρόεδρος Τέο Δανιηλίδης πριν την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ότι η ομάδα θα ενισχυθεί για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Νέα προγράμματα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020

«Το 2019 είναι η χρονιά που πρέπει να κάνουμε αποφασιστικά βήματα μπροστά για την οικονομία, έχοντας πια την κύρια ευθύνη για τη μελλοντική πορεία της χώρας. Είναι τώρα η κρίσιμη περίοδος,

ΕΕΕΚ Αριδαίας - Kids Save Lives - Tα παιδιά μπορούν να σώσουν ζωές;

Kids Save Lives
Tα παιδιά μπορούν να σώσουν ζωές?
Η απάντηση είναι ΝΑΙ....

Αφιέρωμα: Η ιστορία του Φρίσμπι

Στις 23 Ιανουαρίου 1957 η εταιρεία "Wham-O" λανσάρει στην αμερικανική αγορά το Φρίσμπι (Frisbee), όπως το γνωρίζουμε σήμερα. Δηλαδή, τον ελαφρύ πλαστικό ιπτάμενο δισκάκι, με τις αεροδυναμικές προδιαγραφές, το οποίο πετιέται στον αέρα από τον ένα παίκτη, με σκοπό να τον πιάσει ο άλλος με το ένα χέρι, προτού πέσει στο έδαφος.


Σύμφωνα με το μύθο, το παιγνίδι άρχισε να παίζεται στο Γιέιλ στις αρχές του 19ου αιώνα, όταν ένα φοιτητής, ο Ελίχου Φρίσμπι, άρπαξε ένα δίσκο σερβιρίσματος και τον πέταξε από το παράθυρο του δωματίου του στην αυλή του ονομαστού αμερικανικού πανεπιστημίου.

Πιο πιστευτή είναι η εκδοχή ότι το παιχνίδι πήρε το όνομά του από τους φούρνους Φρίσμπι, που προμήθευαν με πίττες τα κολλέγια της Νέας Αγγλίας. Οι κολεγιόπαιδες έπαιρναν τα άδεια τενεκεδένια δισκάκια από τις πίττες, τα πετούσαν στον αέρα και τα έπιαναν με το ένα χέρι, περνώντας ώρες χαράς και διασκέδασης.

Το 1948 ο πολιτικός μηχανικός Γουόλτερ Φρέντερικ Μόρισον κατασκεύασε το πρώτο πλαστικό φρίζμπι, που ήταν πιο ακριβές από την τενεκεδένια εκδοχή του και πετούσε πιο μακριά. Το ονόμασε Ο δίσκος του Πλούτωνα, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την ουφομανία, που κυριαρχούσε στις Ηνωμένες Πολιτείες στη δεκαετία του '50.

Το 1955 μια εταιρεία παιγνιδιών, η Wham-O, που είχε λανσάρει μεταξύ άλλων το Χούλα-Χουπ, αγοράζει τα δικαιώματα του παιγνιδιού από τον Μόρισσον αντί ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Η εταιρεία κατοχυρώνει το όνομα Φρίσμπι και αφού κατασκευάζει 100.000.000 κομμάτια, πουλά τα δικαιώματα στη γνωστή εταιρεία παιγνιδιών Mattel, στην οποία ανήκουν σήμερα.απο το sansimera.gr

Πραγματοποιήθηκε στη Σκύδρα η παρουσίαση του βιβλίου της Αγνής Κολιαδήμου «Πρόσφυγες στο Νομό Πέλλας 1912 – 1967»

Το βιβλίο της Αγνής Κ. Κολιαδήμου με τίτλο «Πρόσφυγες στον Νομό Πέλλας 1912 – 1967» παρουσιάστηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:00΄, με διοργανωτές τον Δήμο Σκύδρας, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του και τις εκδόσεις Επίκεντρο.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, στο χαιρετισμό της, αφού έδωσε τις ευχές της για τη νέα χρονιά, τόνισε, μεταξύ των άλλων, ότι με μεγάλη χαρά αποδέχθηκε την πρόταση του διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Καλλίπολης για τη συνδιοργάνωση της παρουσίασης του βιβλίου τ΄όποίο χαρακτήρισε ως το πρώτο στο είδος του και στη συνολική του αναφορά σ΄όλους τους πρόσφυγες στο Νομό Πέλλας από το 1912 έως το 1967. Ευχήθηκε το βιβλίο να είναι καλοτάξιδο, σημειώνοντας πως είναι σημαντικό ότι αναφέρεται στις ρίζες μας κι πως όλοι πρέπει να γνωρίζουμε την καταγωγή μας, το παρελθόν, την ιστορία μας, γιατί αυτά τα στοιχεία μάς κρατούν ενωμένους, κρατούν ενωμένο το έθνος και την κοινωνία μας.

Ευχαρίστησε όλες κι όλους που με την παρουσία τους τιμούν την εκδήλωση. Ευχήθηκε υγεία, δύναμη και καλή συνέχεια στη συγγραφέα και ταυτόχρονα ευχαρίστησε για τη συμβολή τους στη βιβλιοπαρουσίαση τους κ.κ. Γιώργο Αποστολίδη και Γιώργο Παναγιωτίδη.

Οι παραπάνω ομιλητές αναφέρθηκαν στο βιογραφικό και στη γνωριμία τους με τη συγγραφέα καθώς και στη σπουδαιότητα του βιβλίου όσον αφορά το θέμα και το περιεχόμενο του, όπως επίσης και στα ιστορικά γεγονότα που σχετίζονται με το προσφυγικό.

Η συγγραφέας υπογράμμισε την τιμή και τη χαρά της που η παρουσίαση του βιβλίου γίνεται στην περιοχή αναφοράς του. Ευχαρίστησε τους διοργανωτές κι όλους όσοι παρευρίσκονται στην αίθουσα. Μάλιστα, είπε ότι επέλεξε να παρουσιάσει όχι συνολικά το έργο της αλλά ν΄αναφερθεί συγκεκριμένα στην εγκατάσταση των προσφύγων στο Δήμο Σκύδρας από το 1913 έως το 1940, επειδή ο Δήμος Σκύδρας φιλοξενεί την εκδήλωση.Η Αγνή Κολιαδήμου παρουσίασε με τη βοήθεια του ηλεκτρονικού πίνακα αναλυτικά στοιχεία ανά περιοχές προέλευσης των προσφύγων, τις χρονολογίες, τους λόγους και τις συνθήκες μετακίνησης των προσφυγικών ροών, τις συνθήκες υποδοχής, διαβίωσης και εγκατάστασης σε χωριά του Νομού Πέλλας.

Μετά την παρουσίαση ακολούθησε η συνομιλία της με τους παρευρισκόμενους και η υπογραφή του βιβλίου της σ΄όσους της το ζητούσαν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: οι Σεβαστοί Πατέρες Αντώνιος Κορέστης και Δαυίδ Πασατάς, ο Βουλευτής Γιώργος Καρασμάνης, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Μέγας και Θανάσης Σπανός, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. Νίκος Χατζηιωαννίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μάγδα Παπαδοπούλου, Μαρία Γιακαμόζη, Θεμιστοκλής Κρητίδης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σκύδρας Θεόδωρος Αντωνιάδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη και Γιάννης Ανδρίτσος, οι πρώην Βουλευτές Ιορδάνης Τζαμτζής και Διονύσης Σταμενίτης, εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων, εκπαιδευτικοί, υπηρεσιακοί παράγοντες και πολλοί συμπολίτες μας κι ενδιαφερόμενοι από όμορους Δήμους.

Η διοργάνωση έκλεισε με μουσική εκδήλωση.
 
 


Τώρα η αστυνομία λέει πως γνώριζε για σχέδιο εισβολής στη Βουλή, αλλά έβαλε μόλις μία διμοιρία στα σκαλιά

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τα πρωτοφανή γεγονότα και τη βροχή χημικών που σημειώθηκαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την περασμένη Κυριακή.

Σηφάκης: Ο Δήμαρχος Έδεσσας ζήλεψε τις γελοιότητες του Κούλη για τις συντάξεις – αυτός μίλησε για de minimis στα ροδάκινα για να περάσουν οι Πρέσπες!

Η παντελής έλλειψη επιχειρημάτων του Δημάρχου εναντίον της πατριωτικής συμφωνίας των Πρεσπών (στην συνέντευξη του στον enikoς.gr) και η απόλυτη αναξιοπιστία της επαναλαμβανόμενης ακραίας εθνικιστικής συνθηματολογίας που στοχεύει στην λαϊκίστικη εκμετάλλευση της ευαισθησίας των Μακεδόνων συμπατριωτών μας τον οδήγησε σε συνειρμούς στα όρια της παραδοξολογίας..

«Οι καρέκλες»: To αριστούργημα του Ιονέσκο, σε Αριδαία, Έδεσσα και Νάουσα

Μία από τις καλύτερες παραστάσεις των δύο τελευταίων χρόνων, κοντά μας.

Δήμαρχος Έδεσσας: Μας υπόσχονται καλές επιδοτήσεις στα ροδάκινα για να μην αντιδρούμε στη Συμφωνία των Πρεσπών

Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, μιλώντας στον Realfm 107,1 και την εκπομπή #7με10πμ με την Μελίνα Καραπαναγιωτίδου και τον Μπάμπη Τζιομπάνογλου , για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου στην Αθήνα, κατήγγειλε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα , μας υπόσχονται καλές επιδοτήσεις στα ροδάκινα για να μην αντιδρούμε στην συμφωνία των Πρεσπών. Όπως είπε συγκεκριμένα, τους υπόσχονται 50 ευρώ τον τόνο....

Συμφωνία των Πρεσπών - Αποκάλυψη: Η πρόταση μομφής που δεν έγινε ποτέ

Η Νέα Δημοκρατία έχασε την περασμένη εβδομάδα μια ιστορική ευκαιρία να ανέβει «καβάλα στο άλογο» με αφορμή το κρίσιμο εθνικό θέμα των Σκοπίων – Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε πίσω;

Ξεκινούν τα δύο μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα σε Έδεσσα και Αλμωπία, προϋπολογισμού 4 εκ. ευρώ

Ξεκινούν τα δύο μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα σε Έδεσσα και Αλμωπία, προϋπολογισμού 4 εκ. ευρώ, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Αναδρομικά δημοσίων υπαλλήλων: Πώς θα πάρετε πίσω 13ο και 14ο μισθό

Ποιες κινήσεις πρέπει να κάνουν οι εν ενεργεία δηµόσιοι υπάλληλοι για την αναδροµική επιστροφή των δώρων

Το παλαιοκομματικό κατεστημένο είναι γένους αρσενικού και ανήθικου - του Όμηρου Ταχμαζίδη

Το πολιτικό υβρίδιο της «Κεντροαριστεράς» στην Θεσσαλονίκη αδυνατεί να βρει κοινό υποψήφιο. Ο βασικός λόγος αυτής της αδυναμίας έγκειται στο γεγονός ότι κουμάντο κάνουν διάφορα φθαρμένα παλαιοκομματικά πρόσωπα, τα οποία δεν αφήνουν και τα όποια ικανά στελέχη του χώρου να αναπνεύσουν. Προσπαθούν να στραγγαλίσουν, με τις ευλογίες του αθηναϊκού παλαιοκομματικού κατεστημένου, κάθε προσπάθεια ανανέωσης των πολιτικών προσανατολισμών της Θεσσαλονίκης. Και επειδή η συγκεκριμένη πόλη είναι, αυτή τη στιγμή και λόγω των ιστορικών συγκυριών, η σημαντικότερη πόλη για τον ελληνισμό ο πολιτικός προσανατολισμός της έχει σημασία για όλη τη χώρα.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο αθηναϊκός παλαιοκομματισμός, εδώ και πολύ καιρό, προσπαθεί να τροχοπεδήσει τις πολιτικές εξελίξεις στην Θεσσαλονίκη. Αρχής γενομένης από την «τεχνητή αποθέωση» της διοίκησης Γιάννη Μπουτάρη στον ελεγχόμενο τύπο και στην αποσιώπηση κάθε κίνησης που αντιστρατεύεται τις εκδοχές του mainstream πολιτεύεσθαι.

Η δημόσια κατακρεούργηση της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και υποψηφίας της «Πρωτοβουλίας» του Γιάννη Μπουτάρη για το δημαρχικό αξίωμα στις επόμενες εκλογές κ. Καλυψούς Γούλα από τους κ.κ. Γιάννη Μπουτάρη και Σπύρο Βούγια ήταν μια από καιρό σκηνοθετημένη φαρσοκωμωδία. Εκείνο που δεν είχε αποφασιστεί ήταν ποιος θα οδηγούνταν στη δημόσια σφαγή για να ανοίξει ο δρόμος στους παλαιοκομματικούς μηχανορράφους της «Κεντροαριστεράς» και τον άνθρωπό τους. Το θύμα προσδιορίστηκε από τη στιγμή που η «Πρωτοβουλία» αναγκάστηκε λόγω των δυσκολιών που παρουσίαζε το «Διαπαραταξιακό» να εκθέσει δικό/ή της υποψήφιο. Και οδηγήθηκε η κ. Γούλα με τις ψήφους των πολιτικών φίλων της στο σφαγείο. Και σήμερα διαφάνηκε ότι οι εσωπαραταξιακές διαδικασίες δεν ήταν παρά μια στημένη φαρσοκωμωδία, για να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους οι «γκρίζες εξοχότητες» στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Ο εμπαιγμός ίσως και να μην δημιουργούσε τέτοια αγανάκτηση ακόμη και στους τρίτους που παρακολουθούν από απόσταση τις αθλιότητες των περί τον Γιάννη Μπουτάρη παλαιοκομματικών, αν η ζαριά της απαξίωσης δεν έχει ριχτεί στην πλάτη μιας γυναίκας, της οποίας η σχέση με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης είχε αποκτήσει και συμβολικό χαρακτήρα. Πολλοί μπορεί να μην γνωρίζουν το όνομα της παραιτηθείσης προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, αλλά όλοι θυμούνται από τις τηλεοπτικές εικόνες, τη γυναίκα που συνόδευε προστατευτική και ψύχραιμη το δήμαρχο Θεσσαλονίκης όταν προπηλακιζόταν από έναν φανατισμένο όχλο. Αλλά όσο περισσότερο συμβολικό κεφάλαιο διέθετε το υποψήφιο θύμα, τόσο καλύτερα για τον υποψήφιο των παλαιοκομματικών και του αθηναϊκού κατεστημένου (κατεστημένο υπάρχει τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στην πολιτική: και στις δύο περιπτώσεις εις βάρος της location Θεσσαλονίκη).

Η Καλυψώ Βούλα με την παραίτηση της έθεσε τον δάκτυλο επί των τύπο των ήλων: στην ανοικτή πληγή της σχέσης πολιτικής και ηθικής. Στη δική της περίπτωση θριάμβευσε, έστω προσωρινά, η πολιτική ανηθικότητα εις βάρος του πολιτικού ήθους και της πολιτικής ευπρέπειας. Τώρα στο παρασκήνιο οι «γκρίζες εξοχότητες» τρίβουν τα χέρια τους για την επιτυχία τους να εξουδετερώσουν μια άπειρη στις μηχανορραφίες γυναίκα πολιτικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μια γυναίκα η οποία εκ της θέσεως της στην ελληνική κοινωνία αλλιώς αντιλαμβάνονταν – και ορθώς έπραττε – τις πολιτικές φιλίες. Αυτή η παραίτηση αποκτά έντονο πολιτικό χαρακτήρα. Και τούτο διότι ανέσυρε στην επιφάνεια εκείνον τον βλαχομακιαβελισμό που καταστρέφει συστηματικά, εδώ και χρόνια, τη χώρα. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ήταν μια τέτοια περίπτωση «αναντάν μπαμπαντάν», απλώς τώρα αποκαλύπτεται δημοσίως. Ακόμη και στις υποτιθέμενες αναλαμπές του, την πολυαναφερόμενη αντισυμβατικότητα και τον προοδευτισμό του, δεν μπορούσε να αποκρύψει τον παλαιοκομματικό βλαχομακιαβελισμό του. Εκείνη η μορφή του πολιτικού «πιθηκισμού» που εισάγουν κατά καιρούς με τα «σούρτα φέρτα» τους στις λεγόμενες «αναπτυγμένες» και «πολιτισμένες» χώρες διάφοροι εγχώριοι «πρωτοπόροι», τις κάνουν ευκαιριακές σημαίες και προσπαθούν να «εκπολιτίσουν» - να κάνουν «κανονική χώρα» την Ελλάδα, όπως διατείνονται με στόμφο – αντιδημοκρατικά, αυταρχικά, διαφθείροντας και με διαρκείς μηχανορραφίες τον «Έλληνα». Πρόκειται για στάση και συμπεριφορά που βασίζεται στη βαθειά περιφρόνηση των δημοκρατικών διαδικασιών και ακόμη περισσότερο στην περιφρόνηση των πολιτών. Η κ. Καλυψώ Γούλα πήρε ένα μάθημα για το τι ακριβώς σημαίνει να είσαι «προοδευτικός» αυτού του τύπου: ένας πατερναλιστής που απλώς θέλει να επιβάλει το δικό του, με κάθε μέσο και τρόπο – και τι πιο πρόσφορο θύμα από μια γυναίκα σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία;

Και εδώ ισχύει: το «πάθημα μάθημα», μια παλιά αλήθεια, που έρχεται κατ΄ ευθείαν από τα σπλάχνα του αρχαιοελληνικού πολιτισμού - από την τραγωδία.

Υ.Γ.: Δε θεωρώ ότι η κ. Γούλα ήταν κατάλληλη για τη θέση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, αλλά αυτό είναι μια προσωπική εκτίμηση, που πιθανότατα να επηρεάζεται και από το γεγονός ότι εμπλέκομαι πλέον ενεργά με την Δημοτική Κίνηση Θεσσαλονίκης «Υψίπολις» και την υποψηφιότητα του Γρηγόρη Ζαρωτιάδη στα δημοτικά πράγματα της πόλης. Από τη στιγμή ωστόσο που επιλέχθηκε από τα μέλη της παράταξής της, θεωρώ ότι της οφειλόταν πιο έντιμη μεταχείριση. Επίσης παλαιότερα είχα την ευκαιρία από μια ασήμαντη παρατήρησή μου σε ένα πρόβλημα, που η ίδια προφανώς δε θα θυμάται πλέον, να διαπιστώσω την αποτελεσματικότητά της ως αντιδημάρχου. Προσθέτω και την επαινετέα στάση της απέναντι στις αθλιότητες των παλαιοκομματικών και υπό αυτή την έννοια και με όλες τις επιφυλάξεις που είναι απαραίτητες για παρόμοιες δημόσιες κρίσεις πολιτικών προσώπων θεωρώ πως η απόσυρσή της από τα δημοτικά πράγματα θα είναι μια απώλεια για την Θεσσαλονίκη.

Ο Όμηρος Ταχμαζίδης είναι μέλος του Ε.Γ. της «Σοσιαλισιτκής Προοπτικής»

και της Δημοτικής Κίνησης Θεσσαλονίκης «Υψίπολις»

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *