Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Συντηρήσεις σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Έδεσσας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες συντηρήσεις και παρεμβάσεις σε όλα τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ανακοίνωση για τον Αγιασμό του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας

Ο αγιασμός του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 8.30 π.μ.

Ερευνα: Οι ξηροί καρποί μειώνουν τον κίνδυνο εμφράγματος και εγκεφαλικού

Οι ξηροί καρποί συνδέονται με την κατά 17% μείωση του κινδύνου πρόωρου θανάτου από έμφραγμα, εγκεφαλικό ή άλλη καρδιαγγειακή αιτία. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει νέα ιρανική έρευνα, που μεταξύ άλλων έρχεται να επιβεβαιώσει αντίστοιχα ευρήματα προηγούμενων μελετών.

Αγιασμός 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας

Ο αγιασμός του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 8.30 π.μ.

Αφιέρωμα: Η Σφαγή του Λάτιμερ το 1897

Αιματηρό επεισόδιο από την ιστορία του εργατικού κινήματος των ΗΠΑ. Στις 10 Σεπτεμβρίου 1897, οι άνδρες του τοπικού σερίφη άνοιξαν πυρ και σκότωσαν 19 απεργούς ανθρακωρύχους στα ορυχεία του Κάλβιν Παρντί στο Λάτιμερ της Πενσυλβάνιας.

Αίμα - τιμή και όπου φύγει φύγει από τη Χρυσή Αυγή - του Σαββίδη ΠαναγιώτηΤο ότι η «χρυσή αυγή» δεν εκφράζεται στο αστικό κοινοβούλιο και καταβαραθρώθηκαν τα εκλογικά της ποσοστά, δεν σημαίνει ότι δεν έχει αφήσει το μαύρο αποτύπωμα της, εγείροντας συντηρητικά αντανακλαστικά μέσα στην κοινωνία.

Ξεκινάει επίσημα η Συνταγματική Αναθεώρηση – Επιστολή στα κόμματα

Επιστολή στα έξι κοινοβουλευτικά κόμματα να ορίσουν εντός του επόμενου τριημέρου τους εκπροσώπους τους στην επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος που θα επεξεργαστεί το περιεχόμενο των αναθεωρητέων άρθρων.

Ανακοίνωση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας για τον Αγιασμό

Ενημερώνουμε τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας ότι ο αγιασμός θα γίνει την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 9.00 π.μ.

«Έφυγε» ο σπουδαίος καλλιτέχνης Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Η είδηση του θανάτου του αγαπημένου τραγουδιστή σκόρπισε απέραντη θλίψη, όχι μόνο στον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά σε όλους, σε εκείνους που άκουγαν τα τραγούδια του.

Παγκόσμιο Κύπελλο: 11η η Ελλάδα, ισοφάρισε τη χειρότερη θέση της

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας τερματίζοντας στην 11η θέση μεταξύ 32 ομάδων και ισοφαρίζοντας τη χειρότερη επίδοση στην ιστορία της στη διοργάνωση! 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *