Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Μπρόκολο, το μόνο λαχανικό που χρειάζεστε για καλή υγεία

Την επόμενη φορά που θα αναρωτιέστε τη σαλάτα θα βάλετε στο τραπέζι, αφήστε το μαρούλι και τις τομάτες και επιλέξτε το μπρόκολο.

Σηφάκης: Δεν μπορεί η Πέλλα με το 65% της παραγωγής κερασιού της χώρας να πουλάει «στο δρόμο»

Γιάννης Σηφάκης: Δεν μπορεί η Πέλλα με το 65% της παραγωγής κερασιού της χώρας να πουλάει «στο δρόμο» , χωρίς τυποποίηση και σε τέτοιες τιμές

Στη χαράδρα του Βίκου οι Συνοδοί Βουνού του ΙΕΚ Αριδαίας

Την βαθύτερη χαράδρα του κόσμου, στον πυρήνα του Εθνικού Δρυμού Βίκου-Αώου, επισκέφτηκαν οι ΣΥΝΟΔΟΙ ΒΟΥΝΟΥ του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, στo πλαίσιο των μαθημάτων του προγράμματος σπουδών της ειδικότητας.

Ματωμένα εγκαίνια - Παγκόσμιο σοκ από τους 59 νεκρούς στη Λωρίδα της Γάζας

Αντιμέτωπο με διεθνή κατακραυγή βρίσκεται το Ισραήλ μετά το λουτρό αίματος στη Γάζα, κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων για τη μεταφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ.

Ανθοέκθεση Έδεσσας 11-20 Μαΐου

Οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την Κυριακή στην χορωδία του ΚΑΠΗ να παρουσιάσει την συναυλία «Όταν ανθίζουν οι πασχαλιές». Αναβλήθηκε για την Κυριακή 20/05 την ίδια ώρα στο πάρκο Καταρρακτών, βοηθούντος του καιρού.

ΓΑΣ Βαφύρας Διου - Αφιερώματα: Θάνος Γερομιχαλός [ΒΙΝΤΕΟ]

Το πρωτάθλημα των ανδρών έχει τελειώσει για τον Βαφύρα μας και πριν αρχίσει η προετοιμασία για την νέα σεζόν και τις ειδήσεις που θα δώσει για το site μας, είπαμε να ξεκινήσουμε την δημιουργία μικρών βίντεο αφιερωμάτων για τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας της ομάδας. Τα βίντεο θα ανεβαίνουν στο λογαριασμό του συλλόγου στο youtube και τα σχετικά links θα σας τα δημοσιεύουμε εδώ.

Ξεκινάμε με τον Θάνο Γερομιχαλό που παρά την τετραετή του αποχή από την αγωνιστική δράση, απέδειξε πως το σουτ και το μπάσκετ γενικότερα είναι μία τέχνη που δεν ξεχνιέται.
basketball.vafiras.gr

Εκλογές στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας


Την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 διενεργήθηκαν εκλογές στην Ένωση 
Αστυνομικών Υπαλλήλων 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *