Επικοινωνήστε μαζί μας!
Ελάτε σε επαφή με την συντακτική ομάδα του ialmopia.gr
Δημοσιεύστε την αγγελία σας στο ialmopia.gr εντελώς δωρεάν
Αγορές-Πωλήσεις-Ενοικιάσεις-Εργασία
Γίνε αρθρογράφος στο ialmopia.gr!
Μπορείς κι εσύ με τα άρθρα σου να συμμετέχεις στην παρέα μας και οι αναγνώστες μας να διαβάσουν τις σκέψεις σου ή τους προβληματισμούς σου
Μενέλαος Λουντέμης: Αφιέρωμα στο μεγάλο λογοτέχνη
«Εθελοντής ενός δικαιότερου κόσμου, για το οποίο πρόσφερε τη ψυχή του»
Πέμπτη 18 Απριλίου 2019
Tο πρώτο κουδούνι στα σχολεία - Έρχονται αλλαγές
Το υπουργείο Παιδείας προχωρά η διαδικασία προκειμένου από το νέο διδακτικό έτος να χτυπά το σχολικό κουδούνι στις 9 σε Γυμνάσια και Λύκεια. Όπως διευκρίνισε η υφυπουργός Παιδείας, Μερόπη Τζούφη, σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ, η αλλαγή ώρας που συζητείται δεν θα αφορά στα δημοτικά αλλά στα γυμνάσια και λύκεια, ενώ αναμένεται και συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής με εκπροσώπους της ΟΛΜΕ για να συζητήσουν το θέμα.
Η "Λαϊκή Συσπείρωση Έδεσσας" για την αδιάθετη παραγωγή μήλων Βεγορίτιδας
Η "Λαϊκή Συσπείρωση Έδεσσας", θεωρώντας υποχρέωσή της σαν δημοτική παράταξη την ενασχόλησή της με τα προβλήματα των δημοτών-αγροτών - και προεκλογικά, και μετά τις εκλογές - αναδεικνύει το οξυμένο πρόβλημα με την αδιάθετη παραγωγή μήλων των χωριών της Βεγορίτιδας ( Άρνισσα, Παναγίτσα, Ξανθόγια,... ). Οι άλλες παρατάξεις στο Δήμο Έδεσσας συνεχίζουν ,την ίδια περιοδο, τη “μεταγραφολογία” για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων τους με όπλα εκβιασμούς, απειλές και ... ταξίματα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια (Atom)




























