Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 4-5/2

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 4-5/2

Κάλεσμα Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων για ενίσχυση των αγροτικών μπλόκων

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων χαιρετίζει τους χιλιάδες μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους που βρίσκονται στα μπλόκα, δίνοντας σκληρή μάχη κατά της πολιτικής της κυβέρνησης και κατά της ΚΑΠ της ΕΕ που μας εξοντώνει.

Καλούμε τους συναδέλφους που δεν βγήκαν ακόμα στα μπλόκα, να συμμετάσχουν μαζικά. Να αφήσουν πίσω τους κάθε τι που δεν τους αφήνει. Δε χρειάζεται να περιμένουμε να μαζευτούμε όλοι στο χωριό για να πάμε μαζί στο μπλόκο. Όσοι είναι έτοιμοι ξεκινούν κι οι άλλοι ακολουθούν μετά. Κι όσοι δεν έχουν τρακτέρ, να πάμε κι αυτοί. Η παρουσία όλων κρίνεται αναγκαία.

Με τη μαζική και δυναμική συμμετοχή στον αγώνα θ’ απαντήσουμε και στην προσπάθεια της κυβέρνησης, στέλνοντας τα ΜΑΤ, να σταματήσει το στήσιμο νέων μπλόκων. Καταδικάζουμε την αστυνομοκρατία και τον αυταρχισμό της κυβερνησης.

ΕΜΠΡΟΣ, ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ, ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΑ .

Κλείνουμε τ’ αυτιά μας σε όσους μας λένε «περιμένετε την ολοκλήρωση της «αξιολόγησης» με τους «Θεσμούς» και τότε κάτι θα πάρετε.» Λένε ψέματα. Τίποτα καλό δεν πρόκειται να φέρει κι αυτή η «αξιολόγηση», όπως οι προηγούμενες. Αντίθετα, θα φέρει κι άλλα μέτρα σε βάρος του λαού και σε βάρος μας, όπως δείχνουν τα «χαμπέρια» που φτάνουν για «τσεκούρι» στο κουτσουρεμένο αφορολόγητο, που κατακτήσαμε πέρσι παραμένοντας για 40 μερόνυχτα στα μπλόκα, για νέες περικοπές στις συντάξεις κι άλλα πολλά.

Κλείνουμε τ’ αυτιά μας και σε όσους μας λένε «περιμένετε ν’ αλλάξει η κυβέρνηση και τότε θα λυθούν τα προβλήματά σας». Δίνουν ψεύτικες υποσχέσεις που τις έχουμε ξανακούσει πολλές φορές. Η πείρα μας δείχνει ότι κάθε φορά που αλλάζουν, με τις εκλογές, κυβερνήσεις, αντί να πάμε στο καλύτερο πάμε στο χειρότερο. Οι επόμενοι, αντί ν’ αποσύρουν τα μέτρα των προηγούμενων, παίρνουν κι άλλα μέτρα σε βάρος μας. Κινούνται στην ιδία αντιλαϊκή ρότα.. Μαζί ψηφίσαν τα μνημόνια.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ.

Δε ζητάμε από την κυβέρνηση «ιδιαίτερη μεταχείριση» σε σχέση με άλλους που «βράζουμε στο ίδιο καζάνι». Να σταματήσει να μας επιβάλλει βαρείς φόρους, ασήκωτες ασφαλιστικές εισφορές κι άλλα πολλά χαράτσια. Απαιτούμε να ζούμε από τον κόπο μας, που είναι και λογικό και δίκαιο.

Με τους εργαζόμενους, τους μικρούς επαγγελματίες, βιοτέχνες κι εμπόρους, τα άλλα λαϊκά στρώματα δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε και κανένα λόγο να έλθουμε σε αντιπαράθεση, όπως επιδιώκει η κυβέρνηση υποκινώντας τον «κοινωνικό αυτοματισμό» σε βάρος της αγροτιάς που αγωνίζεται για την επιβίωση.

Αντίθετα, έχουμε κοινά προβλήματα, καθώς δεχόμαστε την ίδια, σφοδρή, αντιλαϊκή επίθεση και κοινά συμφέροντα. Επομένως, κοινός πρέπει να είναι και ο αγώνας μας. Καλούμε τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο την συμπαράσταση κι αλληλεγγύη, τη λαϊκή στήριξη στα μπλόκα του αγώνα.

ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΛΑΪΚΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Η κυβέρνηση, όχι μόνο δεν ικανοποιεί τα δίκαια και ζωτικής σημασίας αιτήματα των μικρομεσαίων αγροτών, αλλά, ακόμα κι αυτές τις μέρες που βρισκόμαστε στα μπλόκα, προχωράει σε νέα μέτρα εναντίον μας, όπως:

* Η διαβίβαση στο διαβόητο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών, (ΚΕΑΟ), και των κάτω από 5.000 ευρώ οφειλών των αγροτών προς τον ΟΓΑ, εκβιάζοντας με κατασχέσεις πάνω από 360.000 μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους. Απαιτούμε την άμεση απόσυρση αυτής της κυβερνητικής απόφασης, δεν θα δεχτούμε ούτε μια κατάσχεση για χρέη στον ΟΓΑ.

* Το νέο βαρύ χαράτσι για την υποβολή αντιρρήσεων που καλούνται να υποβάλλουν χιλιάδες αγρότες που τα χωράφια τους φαίνονται ως δασικές εκτάσεις και οι κτηνοτρόφοι που αμφισβητούνται τα βοσκοτόπια τους, με την ανάρτηση των δασικών χαρτών που υλοποιεί η κυβέρνηση. Διεκδικούμε να είναι δωρεάν οι αντιρρήσεις και όλη η διαδικασία να γίνει από το κράτος. Να εξαιρεθούν οι καλλιεργήσιμες εκτάσεις από τις αναδασωτέες, χωρίς, βεβαίως, να ευνοούνται κάποιοι μεγαλοκτήμονες που προχωρούν σε καταπατήσεις, εκχερσώσεις, παράνομες χρήσης γης κλπ. Να μην είναι οι δασικοί χάρτες αιτία για παρακράτηση των όποιων ενισχύσεων πήραν τα προηγούμενα χρόνια.

* Η πώληση των δυο κερδοφόρων εργοστασίων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης που λειτουργούν στη Σερβία, μετά από το κλείσιμο των εργοστασίων της ΕΒΖ στη χώρα μας και το ξεπούλημα «φιλέτων» από τη περιουσία της.

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.

Βγαίνουμε στους δρόμους του αγώνα, διεκδικώντας άμεσες λύσεις στα φλέγοντα προβλήματα που δημιουργεί, πολλαπλασιάζει και οξύνει η ΚΑΠ της ΕΕ και η αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων. Για να μπορέσουμε να πάρουμε «μια ανάσα ζωής», καθώς νοιώθουμε ασφυξία από τα απανωτά μέτρα που παίρνονται εναντίον μας και, γενικότερα, του λαού.

Ταυτόχρονα, όμως, αγωνιζόμαστε και για να έχουμε μέλλον, αφού με την πολιτική που εφαρμόζεται όλα αυτά τα χρόνια, δεν υπάρχει αύριο για τους μικρομεσαίους αγρότες. Η ΚΑΠ της ΕΕ ως εργαλείο για τη συγκέντρωση της γης και της παραγωγής σε λίγα χέρια μας οδηγεί στο ξεκλήρισμα, στην ανεργία και στην εξαθλίωση. Η «νέα ανάπτυξη» που οραματίζεται η κυβέρνηση δεν αφορά την συντριπτική πλειοψηφία των αγροτών στη χώρα μας που είναι μικρομεσαίοι, αλλά μια χούφτα μεγαλοαγροτών – επιχειρηματιών. Σ’ αυτούς πάει το 80% των επιδοτήσεων – ενισχύσεων, αυτούς και μόνο αφορούν τα κονδύλια από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης και τα άλλα πολλά δισ. ευρώ που διαλαλεί η κυβέρνηση.

Θέλουμε μια άλλη ανάπτυξη που δεν θα στοχεύει στην συνεχή αύξηση των κερδών των μεγαλοεπιχειρηματιών του αγροτικού χώρου, των μονοπωλιακών ομίλων, αλλά στην εξασφάλιση ικανοποιητικού εισοδήματος στους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους, καλύτερης ζωής στο χωριό, επαρκών, φτηνών και ποιοτικών προϊόντων για την ικανοποίηση των αναγκών του λαού μας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ.

Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί!30 - 1 - 2017 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ

Αφιέρωμα: Η Κρίση των Ιμίων

Τούρκοι δημοσιογράφοι υποστέλλουν την ελληνική σημαία και υψώνουν την τουρκική.

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσιρλίδη ο Εδεσσαϊκός

Οπως αναμενόταν μετά την παραχώρηση του Τάσου Ταουσιάνη στον Παναιγιάλιο ο Εδεσσαικός ανακοίνωσε επίσημα σήμερα την απόκτηση του 24 χρονου επιθετικού Τσιρλίδη που έρχεται για να καλύψει το κενό του πρώτου, στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Ο ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου του 1993. στην Θεσ/νίκη και έχει αγωνιστεί σε Επανωμή,Πιερικό,Ρούβας,Pelister Bitola,(Π.Γ.ΔΜ) Τύρναβο,Απόλλων Κρύας Βρύσης και Αλμωπό Αριδαίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας ομάδας του ο παίκτης τόνισε : "Χαίρομαι ιδιαίτερα που ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Εδεσσαικός.Από την πλευρά μου θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της,που δεν είναι άλλος από την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες."
 
 

Ξεκινούν οι προετοιμασίες του 10ου Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού!

Ο Δήμος Αλμωπίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αλμωπίας (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) σε συνεργασία με την Εθελοντική Οργανωτική Επιτροπή του 10ου Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού, καλεί όλους τους Συλλόγους (Εμπορικό Σύλλογο Αλμωπίας, Πολιτιστικούς, Μορφωτικούς, Αθλητικούς, Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων, Σχολικές μονάδες, Εθελοντικές ομάδες, Συλλόγους Νέων), τους καταστηματάρχες, τις ενεργές ομάδες πολιτών της περιοχής μας τη Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει με κέφι και δημιουργικότητα. Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε καλά!!!
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

10ου ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ
Γ' Εθνική: Διπλή μεταγραφή για τον Αλμωπό

Δύο ακόμα μεταγραφές πραγματοποίησε ο Αλωμπός Αριδαίας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Παρούτογλου και του Γκλέντι Κουλάφι.

Η Θεατρική Ομάδα Σκύδρας ΗΘΟΣ παρουσιάζει την κωμωδία Μήδεια του Μπόστ

Η θεατρική ομάδα Σκύδρας ΗΘΟΣ παρουσιάζει:
Την κωμωδία "Μήδεια" του Μπόστ
Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα της Νομαρχίας Έδεσσας , ενώ την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών
Ώρα έναρξης: 20:30 μ.μ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία - Σκηνογραφία - Ενδυματολογία: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΚΕΛΟΣ
Υποκριτική Διδασκαλία: ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Μελωδίες χορικών: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΟΥΔΗΣ (επιμέλεια & ηχογράφηση), ΒΙΚΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ (λύρα), ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΑΜΠΙΔΟΥ(αρμόνιο), ΑΛΚΗΣΤΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ(κιθάρα)
Μουσική επιμέλεια: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΚΕΛΟΣ
Χορογραφίες: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
Εικαστικά κοσμήματα: ΔΑΦΝΗ ΛΙΑΤΟΥ
Φωτισμοί - Ήχος: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ , ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΚΕΛΟΣ
Μακιγιάζ: ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΜΑΔΑ ΗΘΟΣ

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:
Τροφός: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ
Καλογραία: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΔΟΥ
Μητέρα Καλογραίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΝΑΚΑΚΗΣ
Ψαράς: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ
Μήδεια: ΣΟΝΙΑ ΤΟΥΜΑΝΙΔΟΥ
Οιδίποδας: ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΣΠΑΛΑΣ
Αντιγόνη: ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ
Ευριπίδης: ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Ιάσων: ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ
Εξάγγελος: ΕΛΕΝΗ ΧΑΡΑΝΤΩΝΗ

Χορός: ΒΙΚΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, ΦΑΙΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ, ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΑΜΠΙΔΟΥ, ΑΛΚΗΣΤΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΝΝΑ ΦΙΛΟΥΚΑΤΖΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ

Αγκαλιάζουν μουσικά την παράσταση οι:
1ο Νταούλι: ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ
2ο Νταούλι: ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΠΙΑΣ
Τρομπέτα: ΝΕΟΚΟΣΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ

Μέγας Χορηγός της παράστασης είναι το «Ζαχαροπλαστείο Παναγιώτη Κατσικάρη»

Υπόθεση:
Ο μύθος του Ιάσονα και της Μήδειας ιδωμένος μέσα από το
πρίσμα του Μποστ. Μια προδομένη γυναίκα και μητέρα διαπράττει το φρικτό έγκλημα της παιδοκτονίας όταν ανακαλύπτει την απιστία του άνδρα της.
Ένα από τα πιο κωμικά θεατρικά έργα παρουσιάζεται με πρωταγωνίστρια τη Μήδεια, μια γυναίκα που έχει να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις της σύγχρονης
πραγματικότητας - εργασία, οικογένεια, ανατροφή των παιδιών, οικονομική κρίση.
Ο μύθος της Μήδειας μετατρέπεται στα χέρια της πένας του Μποστ σε ένα σύγχρονο έργο με άφθονο γέλιο. Η τραγική ηρωίδα μεταμορφώνεται σε μια αριστοφανική φιγούρα και η φρικαλέα πράξη της παιδοκτονίας γίνεται λύτρωση για τη βασανισμένη γυναίκα.
Ο Μπόστ είχε γράψει τη Μήδεια κατά παραγγελία.
Είναι ένα έργο που προβληματίζει τους κριτάς όπως είχε πεί και ελευθερώνει τους θεατές . Για να το πω πιό απλά , είναι ένα έργο που σου επιτρέπει να ξορκίσεις το γελοίο, την τραγικότητα της εποχής που ζούμε. Δεν είναι μόνο οι χαρακτήρες που γνωρίζεις. Είναι και η κοινωνία, η χώρα ολόκληρη που φωτογραφίζεται και εκτίθεται γυμνή , ηλίθια και τραγική την ίδια στιγμή. Στην εκδοχή του Μπόστ η Μήδεια εμφανίζεται θυμωμένη με την ζωή της , τον γάμο και τα παιδιά της που ζουν βίο έκλυτο με χαμηλές επιδόσεις στις σπουδές τους.

Οι «Σφήκες της Κολάσεως» - Συγκλονιστικό βίντεο από το National Geographic [ΒΙΝΤΕΟ]

Ένα νέο είδος μιας... υποχθόνιας σφήκας, ανακάλυψαν οι επιστήμονες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανιχνεύθηκε αρσενικό στο νερό του δικτύου της Τ.Κ. Πιπεριάς

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμωπίας στα πλαίσια των ελέγχων που διενεργεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα με σκοπό τη συνεχή παροχή ποιοτικού πόσιμου νερού προς τους καταναλωτές της και την αναβάθμιση των υπηρεσιών της, ενημερώνει τους καταναλωτές της Τ.Κ. ΠΙΠΕΡΙΑΣ ότι ανιχνεύθηκε παροδική αύξηση της περιεκτικότητας του σε αρσενικό (με όριο τα 10 μgr/l μετρήθηκε περιεκτικότητα 17 μgr/l).

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τους παραπάνω καταναλωτές να μη χρησιμοποιούν το νερό του δικτύου της Τ.Κ. Πιπεριάς ως πόσιμο μέχρι τον επανέλεγχο της ποιότητας του και την ανάρτηση νεότερης ανακοίνωσης από τη Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας.

Πανεδεσσαϊκός - Κεραυνός 79-82

Σε ένα γρήγορο και πολύ θεαματικό παιγνίδι με συνεχείς ανατροπές στο σκορ ο Kεραυνός Δήμου Σκύδρας πήρε την νίκη γοήτρου μέσα στο ΔΑΚ της πρωτεύουσας επί του Πανεδεσσαϊκού με σκορ 79-82

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Μακεδονικός Έδεσσας - Αστραπή Ζέρβης 2-2

Ισόπαλες αναδείχθηκαν οι ομάδες του Μακεδονικού Έδεσσας και της Αστραπής Ζέρβης στον αγώνα που έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Σηφάκης επισκέφτηκε το έργο μετεγκατάστασης της μονάδας τεχνητού νεφρού στην Έδεσσα - θα γίνουν συμπληρωματικές εργασίες με αξιοποίηση της έκπτωσης

Οι εργασίες προχωρούν με ταχύ ρυθμό, προβλέπεται ολοκλήρωση τους σε 3-4 μήνες.

Θα εκτελεστούν συμπληρωματικά έργα που θα καταστήσουν απολύτως λειτουργικό το έργο.

Προσπάθεια να εξασφαλιστεί χρηματοδότηση και για την αντικατάσταση των μηχανημάτων

Ο Γιάννης Σηφάκης επισκέφτηκε την Δευτέρα 30/01/2017 το έργο μετεγκατάστασης της μονάδας τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Έδεσσας. Συναντήθηκε με το διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου, τον διευθυντή και το προσωπικό της μονάδας τεχνητού νεφρού, με τον εργολάβο του έργου και τον μηχανικό του Δήμου Έδεσσας υπεύθυνο για την επίβλεψη του έργου.

Εντοπίστηκαν εργασίες που είναι απολύτως απαραίτητες για να είναι το έργο απολύτως λειτουργικό και συζητήθηκε η ανάγκη υπογραφής συμπληρωματικής σύμβασης στα πλαίσια των χρημάτων από την έκπτωση της εργολαβίας. Τα υπόλοιπα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για να αρχίσει η αντικατάσταση των μηχανημάτων αιμοκάθαρσης.

Διαπίστωσε ότι οι εργασίες προχωρούν κανονικά, με ταχύ ρυθμό και η ολοκλήρωση τους προβλέπεται τον Μάιο.

Με δεδομένη την συμβολή του στην μελέτη, έγκριση και χρηματοδότηση του έργου ο βουλευτής δήλωσε ότι θα παρακολουθήσει στενά την πρόοδο των εργασιών και την τήρηση της ημερομηνίας παράδοσης του έργου.

Ο βουλευτής καταβάλλει προσπάθειες στο Υπουργείο για την χρηματοδότηση της αντικατάστασης του συνόλου των μηχανημάτων, αν είναι δυνατόν και μέσα στο 2017 ή το αργότερο το2018.

Η κυβέρνηση αυτή, μη έχοντας καμιά σχέση με μεγάλες ή μικρές διαπλοκές, προχωρά βήμα το βήμα στην ουσιαστική αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας και στην Πέλλα.


Στο τεχνικό τιμ της Κ20 του Λεβαδειακού ο Νάτσκος από την Αριδαία!

ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΤΗΣ Κ20 ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ Ο ΝΑΤΣΚΟΣ

Επεισοδιακή συνέντευξη Σώρρα σε Σρόιτερ: «Θα σου δώσω χαστούκια και κλωτσιές!» [ΒΙΝΤΕΟ]

Άκρως… αναμενόμενος ήταν ο πάμπλουτος σωτήρ της Ελλάδος, Αρτέμης Σώρρας στην συνέντευξή του στον ALPHA και τον Αντώνη Σρόιτερ, αφού όχι μόνο δεν απάντησε σε ερωτήσεις, αλλά απείλησε τον δημοσιογράφο με μηνύσεις, μπουνιές και κλωτσιές.

IALMOPIA LIVE: ΠΑΟΚ Αλμωπίας - Ίκαροι Γιαννιτσών 57-73 [ΒΙΝΤΕΟ]

Με μεγάλες νίκες σε πολύ σημαντικά παιχνίδια ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική για την Β' ΕΚΑΣΚΕΜ και το πρωτάθλημα παίρνει φωτιά! Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας δεν τα κατάφερε και γνώρισε την 3η ήττα του από την ταλαντούχα-νεανική ομάδα των Γιαννιτσών.


Δείτε τα αποτελέσματα που βάζουν φωτιά στο πρωτάθλημα:

ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ - ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 59-73
ΑΟ ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ Ν.ΣΑΝΤΑΣ - ΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΣΠΡΟΥ 75-73
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ - ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 63-55
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - ΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ 52-34Ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Ένας αγώνας με συνεχή ρυθμό, δυνατές άμυνες και η νίκη κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. ΠΑΟΚ και Ίκαροι είχαν από 2 καλά δεκάλεπτα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο 1ο και έκαναν τη διαφορά στο 4ο με +24, ενώ ο ΠΑΟΚ βρήκε ρυθμό και λύσεις στην επίθεση στο 2ο και 3ο δεκάλεπτο με +4 και +3 αντίστοιχα. Το ματς όμως κρίθηκε στα τελευταία λεπτά καθώς η ομάδα ξέμεινε από δυνάμεις και κατέρρευσε πετυχαίνοντας μόλις 8 πόντους ενώ δέχτηκε 24π. Συγχαρητήρια στη νεανική ομάδα των Γιαννιτσών για την εμφάνιση της.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ

1ο (17-13), 2ο (31-34), 3ο (49-49), 4ο (57-73)ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Πολύ καλή η διαιτησία των Μητώνα - ΜπόιτσηΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (Ουρτζάνης) Μπάτσος 13(1), Λιούγκας 5(1), Σαρακηνλής 10(2), Αβρααμ 3(1), Καλαϊτζής 6, Τριανταφύλλου 20(3), Παπαγεωργίου, Βαρδάρης


ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Ντουβαλέτης) Ντιουδης 8, Βελισκακης, Σπουτης 15(1), Μισσιώνης 9(1), Χαζημωυσης 4, Θωμαϊδης, Μπέρμπερι 16(1), Αχατλης, Τσιούπλης, Τσέλα 4, Καζάκης 17Δείτε τον αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:


ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *