Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Ζάεφ: «Οι Μακεδόνες της Έδεσσας μιλάνε πλέον "μακεδονικά" χωρίς αστερίσκους»!

Η «μακεδονική» γλώσσα αναγνωρίζεται τώρα σε όλο τον κόσμο χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ, απαντώντας σε ερώτηση για τη γλώσσα που μιλούν οι «Μακεδόνες» της Εδεσσας.

Ανάγκη για δεκαπέντε φιάλες αίμα για νέο από Κρύα Βρύση

Ανάγκη για δεκαπέντε φιάλες αίμα έχει ένας νέος Κρυαβρυσιώτης ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. 

Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων με άρωμα γυναίκας από τον Δημήτρη Γιάννου στο Δήμο Έδεσσας

Άρωμα γυναίκας έχει η σημερινή ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων. Βέβαια, εδώ και χρόνια η Δημοτική Πρωτοβουλία Έδεσσα Βεγορίτιδα έχει κάνει πράξη την ισότητα, δίνοντας ίσες ευκαιρίες σε άντρες και γυναίκες.

Τι είναι η Ευρώπη; Ποιος την κυβερνάει; - γράφει η Αθηνά Αντωνιάδου

Τι είναι η Ευρώπη; Ποιος την κυβερνάει;

Οι Κερασιές θα ανθίσουν και φέτος στην Έδεσσα & την Ορεινή Πέλλα

Η ανθοφορία της Κερασιάς ξεκίνησε. Ένα ανθισμένο ποτάμι στην πατρίδα του Ελληνικού Κερασιού ξεκινά από τον κάμπο της Έδεσσας όπου ύμνησε ο Μενέλαος Λουντέμης ως «το σκαλοπάτι όπου πατά ο Θεός για να ανέβει στον ουρανό». Το ποτάμι με τα λευκά λουλούδια Κερασιάς ανεβαίνει τις πλαγιές του Καιμάκτσαλάν μέσα στο επόμενο μήνα.

Ερευνα: Τι πρέπει να προσέχουν οι έγκυες που δουλεύουν νύχτα

Οι έγκυες γυναίκες που εργάζονται δύο ή περισσότερες νυχτερινές βάρδιες μέσα στην εβδομάδα, έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο αποβολής, σύμφωνα με μια νέα δανική επιστημονική έρευνα.

Εγκρίθηκαν οι όροι δημοπράτησης του νεόυ γηπέδου της Έδεσσας

Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται το έργο «Κατασκευή Αθλητικού Κέντρου στο Πασά Τσαΐρ», μετά την έγκριση των όρων δημοπράτησής του. Δημοπρατείται και ξεκινάει άμεσα η κατασκευή του!

Αναδρομές: Η Ναυμαχία του Ταινάρου, μια από τις σημαντικότερες ναυμαχίες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Η Ναυμαχία του Ταινάρου, γνωστή και ως Ναυμαχία του Ματαπά, ήταν μια από τις σημαντικότερες ναυμαχίες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην θαλάσσια περιοχή της Μεσογείου.

Φ.Σ. Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» - Βιβλιοπαρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του Τάκη Γκόντη «Διαλείπον Εκκρεμές»

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Της νέας ποιητικής συλλογής του Τάκη Γκόντη «Διαλείπον Εκκρεμές»

«Εξοικονομώ κατ' Οίκον»: Έρχεται νέα επιδότηση - Δείτε ποιους αφορά

Την προκήρυξη νέου προγράμματος «Εξοικονομώ κατ' Οίκον» για την ενεργειακή αναβάθμιση 20.000 κατοικιών τον επόμενο μήνα, ανήγγειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης μιλώντας σε εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου.

Ο Δήμος Σκύδρας συμμετέχει στην «Ώρα της Γης» - Μήνυμα της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου

Η προστασία της φύσης, το υγιεινό και καθαρό περιβάλλον και εν τέλει η προστασία της ίδιας της ζωής είναι μια επιτακτική και καθημερινή μας υποχρέωση κι ανάγκη, διότι τα περιθώρια για τη διαφύλαξη και τη διάσωση τους έχουν, πλέον, εξαντληθεί.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *