Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Αφιέρωμα: Η ιστορία της Αγια-Σοφιάς

Η Αγία Σοφία είναι το πρώτο κτίσμα που χτυπάει στα μάτια του επισκέπτη, καθώς εισέρχεται από την Προποντίδα. Ο πρώτος ναός θεμελιώθηκε από τον Μεγάλο Κωνσταντίνο το 330 μ.Χ...

ΕΚΑΣΚΕΜ: Ετήσιο Λεύκωμα Ανδρικής Ομάδας ΚουΠα Κιλκίς 2019 - 2020

H ΚουΠα Κιλκίς συνεπής στο ραντεβού της όπως πέρσι έτσι και φέτος ολοκλήρωσε τη σεζόν 2019-2020, εκδίδοντας το ετήσιο year book. Μια επίπονη και ιδιαίτερα σχολαστική προσπάθεια συγκεντρώθηκε σε 78 σελίδες γεμάτες μπάσκετ, περικλείοντας όλα τα σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ανδρική ομάδα του συλλόγου.

Δώρο Πάσχα: Έως τις 20 Ιουλίου η υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης επιχειρήσεων

Oι εργοδότες υποβάλλουν στο «ΕΡΓΑΝΗ» το έντυπο – Tι θα πρέπει να συμπληρώσουν.

Ιστορική μέρα για τον Εθνικό Γιαννιτσών

Ιστορική μέρα για τον Εθνικό Γιαννιτσών την προσεχή Τετάρτη 15 Ιουλίου, μια που στην κεντρική πλατεία του συνοικισμού Νέας Τραπεζούντας Γιαννιτσών θα απονεμηθεί το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στον νταμπλούχο Εθνικό Γιαννιτσών.

Σπουδαίοι καλλιτέχνες και φέτος στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών στο "Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020"

Πολύ σημαντικές παραστάσεις και συναυλίες θα φιλοξενηθούν και φέτος το καλοκαίρι από τον Δήμο Πέλλας και την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020».

Δήλωση Δημάρχου Αλμωπίας σχετικά με την εκ νέου αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου

Μπορείς να το πεις «η μπάλα στην εξέδρα». Μπορείς να το πεις κρύβομαι πίσω από μια δικαιολογία. Μπορείς να το πεις λάθος. Μπορείς να το πεις σημαντική καθυστέρηση. Μπορείς να το πεις μεγάλη αστοχία. Μπορείς να το πεις παραπλάνηση. Σίγουρα όμως δεν μπορείς να το πεις υπεύθυνη στάση και μαζί με όλα αυτά, έχουμε τους δήθεν που όλη την ώρα βρίσκονται σε διαρκή απόσταση από την πραγματικότητα και τα ουσιαστικά προβλήματα. 

Αγία Σοφία: Παγκόσμια κατακραυγή για τον Ερντογάν - Πώς αντιδρούν ΗΠΑ, Ρωσία και Ευρώπη

Τι μεταδίδουν ο Θανάσης Αυγερινός από τη Μόσχα, ο Μιχάλης Ιγνατίου από την Ουάσιγκτον και τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *