Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Ραγδαίες εξελίξεις: Το θρίλερ της μιας ψήφου - Ψάχνει έναν βουλευτή η κυβέρνηση

Μετά από τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, η κυβέρνηση είναι στο όριο για να συγκεντρώσει τις 151 ψήφους και να μην πάει σε εκλογές.

Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Αλμωπίας τη Δευτέρα - Ανοικτά στη Πέλλα, Έδεσσα και Σκύδρα

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας θα ήθελε να ενημερώσει τους μαθητές, τους γονείς και τον εκπαιδευτικό κόσμο για την λειτουργία των σχολικών μονάδων την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019.
Συγκεκριμένα:

Τσίπρας: «Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης»

Τον νέο Υπουργό Άμυνας ο οποίος θα είναι ο ναύαρχος Αποστολάκης ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Πάνου Καμμένου, ενώ παράλληλα τοποθετήθηκε και για την απόσυρση των ΑΝΕΛ από την συγκυβέρνηση

Καμμένος: «Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση»Αρνητικός στο ενδεχόμενο να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου του ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε γνωστό κατά την συνέντευξη Τύπου «πως τη δεδομένη στιγμή που τίθεται θέμα εμπιστοσύνης στην Κυβνέρνηση, εμείς λέμε όχι. Κι όσοι μείνουμε».

Καμμένος: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποχωρούν από την Κυβέρνηση!»

Την αποχώρηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από την Κυβέρνηση γνωστοποίησε με δηλώσεις του ο Πάνος Καμμένος, μετά την συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *