Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Καίτη Παλίκογλου: "Την Κυριακή αποφασίζουμε για το μέλλον της Αλμωπίας μας"

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υποψήφιο δήμαρχο Σάκη Χατζηδημητρίου για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο ενωμένοι για την Αλμωπία και να τον συγχαρώ για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, το όποιο τον έφερε στην πρώτη θέση.

Χρήστος Μπάτσης: "Αλλάζουμε σελίδα στην Αλμωπία, γιατί Εδώ Ζούμε"

"Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μας δείξατε μέχρι τώρα. Ο ενθουσιασμός σας, ο παλμός σας και η ζωντάνια σας στις επισκέψεις μας στα χωριά του Δήμου, μας δίνουν δύναμη και αισιοδοξία έτσι ώστε να συνεχίσουμε δυνατά.

Η άποψη των υπ. Δημάρχων Αλμωπίας για την απερχόμενη Δημοτική Αρχή και έξοδο προς Βορρά [ΒΙΝΤΕΟ]

Παρακολουθήσαμε το debate των υπ. Δημάρχων Αλμωπίας κ. Μπάτση και κ. Χατζηδημητρίου που πραγματοποιήθηκε στην Πέλλα Τηλεόραση την Τετάρτη (29/5) από τον δημοσιογράφο Χ. Δημητριάδη. Διαβάστε τι απάντησαν σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου σχετικά με την διοίκηση του κ. Μπίνου και την οδική έξοδο προς Βορρά μέσω Προμάχων.

Αφιέρωμα: Η ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα

Ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης, δηλαδή της διοίκησης των τοπικών υποθέσεων από όργανα ανεξάρτητα από την κρατική εξουσία, εισήχθη στη χώρα μας από τη βαυαρική αντιβασιλεία, με το Βασιλικό Διάταγμα της 27ης Δεκεμβρίου του 1833. 

Ευχαριστήριο Φιλοζωικής Αριδαίας "Ελπίδα" στον Στέφανο Αβραμίκα

Ως Φιλοζωική Αριδαίας «Ελπίδα» ευχαριστούμε πολύ την απερχόμενη Δημοτική Αρχή για την ποιότητα και το μέγεθος της συνεργασίας μας. 

ΕΚΕ: "Να αραιωθούν γρήγορα και σωστά τα συμπύρηνα ροδάκινα"

Εδώ και χρόνια, επιδίωξη της Ένωσης Κονσερβοποιών Ελλάδος είναι να χτίσει ειλικρινείς σχέσεις ανάμεσα στις επιχειρήσεις και τους συνεταιρισμούς και παραγωγούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μεταποίησης φρούτων. 

Οσοι ηλικιωμένοι έχουν αυτή τη συνήθεια ζουν περισσότερο

Οι ηλικιωμένοι που πιστεύουν ότι η ζωή τους έχει έναν σκοπό, τείνουν να ζουν περισσότερο.

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Αλμωπίας

Η ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι εγγραφές στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Αλμωπίας (Κ.Δ.Α.Π Αριδαίας), για το έτος 2019-20. 

Δημήτρης Ασβεστόπουλος: "Η ψήφος σας εφόδιο για την πραγματική Αλλαγή που χρειάζεται ο Δήμος μας"

Θέλω να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου στην καθεμία και στον κάθε έναν εκ των πολιτών που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, καθώς και σε όσους εναπόθεσαν αλλού την ψήφο τους.

Ο Πολιτισμός ενώνει! Μη μένεις αμέτοχος - Του κάμπου τα καμώματα στην Κρύα Βρύση

Ο Πολιτισμός ενώνει! Μη μένεις αμέτοχος!

Του κάμπου τα καμώματα στην Κρύα Βρύση 

από 7-9 Ιουνίου

Δήλωση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου για το νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα των Δημοτικών – Κοινοτικών Εκλογών

Η εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου 2019 ανέδειξε το συνδυασμό μας, τη «Συμμαχία Πολιτών για το Δήμο Σκύδρας», πρώτη και νικήτρια δύναμη από την πρώτη Κυριακή με το πρωτόγνωρο και υψηλό, για τα δημοτικά δεδομένα της Σκύδρας και με τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν, ποσοστό του 59% περίπου.

7 Ιουνίου πανυγήρι στο Θεοδωράκι Αλμωπίας

Προς τιμήν της γιορτής της Αναλήψεως του Σωτήρος με την εκκλησία του χωριού Θεοδωράκι Αλμωπίας.

Πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αναστάσεως του Κυρίου Κοιμητηρίων Εδέσσης

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019, εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα, πανηγυρίζει ο ιερός ναός Αναστάσεως του Κυρίου Κοιμητηρίων Εδέσσης σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *