Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΑΣΚΕΜ: Δείτε τους ορισμούς διαιτητών (4 - 5 Φεβρουαρίου 2017)

ΕΚΑΣΚΕΜ: Δείτε τους ορισμούς διαιτητών  (4 - 5 Φεβρουαρίου 2017)

Απόκριες 2017: Δείτε πότε «πέφτουν» Καθαρά Δευτέρα και Τσικνοπέμπτη

Ποιες ημέρες «πέφτουν» φέτος οι Απόκριες – Πότε θα έχουμε Καθαρά Δευτέρα και Πάσχα - Δείτε αναλυτικά ποιες ημέρες δεν θα πάμε στη δουλειά λόγω αργιών.Η Τσικνοπέμπτη φέτος θα «πέσει» στις 16 Φεβρουαρίου, ενώ οι Απόκριες την Κυριακή στις 26 του μηνός.

Παραδοσιακό τριήμερο είναι και αυτό της Καθαράς Δευτέρας στις 27 Φεβρουαρίου, αλλά και της Πρωτομαγιάς που φέτος θα «πέσει» Δευτέρα. Το Πάσχα φέτος είναι στις 16 Απριλίου. Δυστυχώς, η 25η Μαρτίου «πέφτει» Σάββατο, όπως και η 28η Οκτωβρίου. Τη Δευτέρα 5 Ιουνίου είναι του Αγίου Πνεύματος, ενώ Τρίτη «πέφτει» ο Δεκαπενταύγουστος. Τα Χριστούγεννα του 2017 «πέφτουν» Δευτέρα, όπως και η Πρωτοχρονιά του 2018. 

Δείτε όλες τις αργίες του 2017:

• 27 Φεβρουαρίου, Δευτέρα, Καθαρά Δευτέρα

• 25 Μαρτίου, Σάββατο, Επέτειος της Επανάστασης του 1821

• 14 Απριλίου, Παρασκευή, Μεγάλη Παρασκευή

• 16 Απριλίου, Κυριακή, Πάσχα

• 17 Απριλίου, Δευτέρα, Δευτέρα του Πάσχα

• 1 Μαΐου, Δευτέρα, Πρωτομαγιά

• 5 Ιουνίου, Δευτέρα, Αγίου Πνεύματος

• 15 Αυγούστου, Τρίτη, Κοίμηση της Θεοτόκου

• 28 Οκτωβρίου, Σάββατο, Επέτειος του «Όχι»

• 17 Νοεμβρίου, Παρασκευή, Επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

• 25 Δεκεμβρίου, Δευτέρα, Χριστούγεννα

• 26 Δεκεμβρίου, Τρίτη, Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων.

Κοπή βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ Μεσημεριού

Την Πέμπτη 2/2/2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων κοινότητας Μεσημεριού πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ Μεσημεριού .
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, ο αντιδήμαρχος Έδεσσας Αναστάσιος Δίου ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μεσημεριου κ. Αντώνης Βλαδικας ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας κ. Πέτρος Γαλανός , η δημοτική σύμβουλος Έδεσσας κα Μαρουλα Κατσαρα και πλήθος κόσμου. Το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί τις γυναίκες του χωριού για την πολύτιμη βοήθεια τους κατά την προετοιμασία της εκδήλωσης .Επίσης ευχαριστεί όλους αυτού που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση .Τυχερός της βραδιάς ο Πατήρ Χαράλαμπος .

Γιάννης Σηφάκης: Υπεγράφη από τον Υφυπουργό Αθλητισμού η χρηματοδότηση 5 αθλητικών έργων στην Αλμωπία

Την Πέμπτη 02 /02/ 2017 υπεγράφησαν στο Υπουργείο από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο οι προγραμματικές συμβάσεις για 5 αθλητικά έργα στην Αλμωπίας συνολικού προϋπολογισμού 101.088 €.

Παρόντες στην υπογραφή ήταν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Γιάννης Σηφάκης και ο αντιδήμαρχος Αλμωπίας υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού Γιώργος Χατζηγιαννίδης.

Τα χρηματοδοτούμενα έργα, που θα δημοπρατηθούν αμέσως, είναι:


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ : 28.847,02 €


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ Δ.Δ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ : 41,365,46 €


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΤΩΝ Δ.Δ. ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ, ΠΡΟΜΑΧΩΝ & ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ : 30.875,70 €


Σύντομα θα υπογραφούν οι προγραμματικές συμβάσεις για χρηματοδότηση εγκεκριμένων αθλητικών έργων σε Έδεσσα και Σκύδρα.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός θα επισκεφτεί σύντομα και τον Δήμο Πέλλας για την χρηματοδότηση έργων και στον Δήμο Πέλλας.

Η κυβέρνηση ακόμη και σε αυτές της συνθήκες από τον μικρό προϋπολογισμό του Υπουργείου Αθλητισμού βοηθάς την συντήρηση υποδομών και σε αναγκαίες επεμβάσεις σε αθλητικά έργα στην επαρχία στηρίζοντας τον μαζικό αθλητισμό αλλά και τις ομάδες της Πέλλας.

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στο νομό Πέλλας

Ε.Π.Σ.Ν.ΠΕΛΛΑΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 2-2-2017 

Δήμος Αλμωπίας: Ανάπλαση παραδοσιακού οικισμού Άνω Γαρεφείου

Στην ανάπλαση τμήματος του παραδοσιακού οικισμού Άνω Γαρεφείου με πεζοδρόμηση, θα προχωρήσει ο Δήμος Αλμωπίας.

Η παραπάνω παρέμβαση θα υλοποιηθεί στα πλαίσια της συνολικής ανάπλασης του οικισμού, ο οποίος χαρακτηρίστηκε το 1994 «Παραδοσιακός» με ΦΕΚ. Στόχος είναι η βελτίωση της αισθητικής και της λειτουργκότητας, καθώς και η ασφάλεια των πεζών κατά τις μετακινήσεις τους. Κύριος σκοπός είναι η ανάδειξη του παραδοσιακού οικισμού, στα πλαίσια της συνολικής τουριστικής πολιτικής που εφαρμόζει η σημερινή Δημοτική Αρχή σε όλη την έκταση του Δήμου Αλμωπίας.

Πιο συγκεκριμένα όσον αφορά στο έργο, πρόκειται για το αριστερό τμήμα όπως κατευθυνόμαστε στην πλατεία, μπροστά από το Δημοτικό Σχολείο του χωριού, όπου θα κατασκευαστούν πεζοδρόμια συνεπίπεδα με την άσφαλτο, με κυβόλιθο από τσιμέντο. Επίσης το παραπάνω έργο προβλέπει εργασίες ηλεκτροφωτισμού με διακοσμητικά φωτιστικά σώματα.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου είναι 11.999 ευρώ (με το ΦΠΑ).

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *