Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Ανακοίνωση ΑΣ Ημαθίας για τις αναμενόμενες πληρωμές αποζημιώσεων από τους παγετούς


Μετρώντας 7 και πλέον μήνες από τις καταστροφικές και άνευ προηγουμένου ζημιές από τους Ανοιξιάτικους παγετούς, γεγονός που αδιαμφισβήτητα έφερε σε απόγνωση τον αγροτικό κόσμο της

Ανακοινώσεις Δήμου Αλμωπίας


Από την Γεν. Δ/νση Δασών της Π.Κ.Μ. ανακοινώνεται με το με αριθ. 272696/12/11/2021 έγγραφό της ότι

Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας: Δελτίο Τύπου για Σύσκεψη Φορέων στα Γιαννιτσά - Η συγκρότηση του νέου ΔΣ


Στις 13 Οκτώβρη, στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου των Γιαννιτσών, μετά από κάλεσμα της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη σωματείων, συλλόγων και άλλων κοινωνικών φορέων της περιοχής, με θέμα το κλείσιμο της ΜΕΘ του νοσοκομείου Έδεσσας, την δραματική κατάσταση στις παθολογικές κλινικές των δύο νοσοκομείων, τις σχεδιαζόμενες συγχωνεύσεις και μετακινήσεις τμημάτων και κλινικών, αλλά και την ανάγκη να απαιτηθεί η ενίσχυση και ανάπτυξη των δύο νοσοκομείων και των κέντρων υγείας της περιοχής.

"Ο Υποτακτικός Δήμαρχος ανίκανος να προστατεύσει τον τόπο μας!"


Πάνω από είκοσι ημέρες έχουν περάσει από το έκτακτο Δ.Σ. που ζήτησε η Κοινωνία σε Κίνηση για το νοσοκομείο Έδεσσας και καμία αντίδραση από τον κ.Γιάννου και την παράταξή του συνολικά.

Ανακοίνωση για τηλεφωνική επικοινωνία με το ΚΕΠ Εξαπλατάνου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΠ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Ο Δήμος Σκύδρας διοργανώνει την ημερίδα «Ενδοοικογενειακή και έμφυλη βία»


Ο Δήμος Σκύδρας γνωστοποιεί την πραγματοποίηση, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021κι ώρα 11:00΄, διαδικτυακής ημερίδας με αφορμή κι ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών που είναι η 25η Νοεμβρίου κάθε χρονιάς.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *