Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Χωρίς λεωφορεία επ' αόριστον η Θεσσαλονίκη

Με τη διοίκηση του ΟΑΣΘ να χρωστά τρία μηνιάτικα στους εργαζόμενους, το συνδικάτο του οργανισμού αποφάσισε την επ' αόριστον συνέχιση της επίσχεσης

Pastry Designs: Τρουφάκια σοκολάτας με πιπέρι καγιέν και τσίλι [ΒΙΝΤΕΟ]

Τι γνώμη έχετε για τα καυτερά; Βασικά τι γνώμη έχετε για τα ΠΟΛΥ καυτερά; ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, τρουφάκια με τσίλι και πιπέρι καγιέν!

Την Τ.Κ. Κωνσταντίας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ: -ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ -ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥ -ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ


Την Τ.Κ. Κωνσταντίας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, με στόχο να καταγράψει τα βασικότερα ζητήματα που απασχολούν το χωριό. Εκεί τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος κ. Αντώνης Κωνσταντινίδης, με τον οποίο πραγματοποίησε αυτοψία σε διάφορες τοποθεσίες. Στα πλαίσια της επίσκεψης, έγινε αυτοψία σε τμήματα της αγροτικής οδοποιίας που έχουν ενταχθεί και δημοπρατηθεί σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, σύντομα ξεκινά το σημαντικό αυτό έργο μήκους 3 χλμ το οποίο θα βελτιώσει τις αγροτικές υποδομές. Με αφορμή την επίσκεψη, ο Δήμαρχος προχώρησε σε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό ότι η Δημοτική Αρχή αποφάσισε να προτείνει την ένταξη της ασφαλτόστρωσης του περιφερειακού δρόμου του χωριού στο τεχνικό πρόγραμμα 2017.


Ένα αίτημα χρόνων των κατοίκων που στοχεύει στη βελτίωση της καθημερινότητας. Παράλληλα, ο Δήμαρχος είδε από κοντά τα δίκτυα όμβριων υδάτων τα οποία χρειάζονται συντήρηση και για τα οποία δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει μέριμνα μέσω του τεχνικού προγράμματος 2016. Επίσης, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο γήπεδο της Κωνσταντίας και συγκεκριμένα στον χώρο των αποδυτηρίων τα οποία χρειάζονται συντήρηση, που θα υλοποιηθεί κι αυτή στα πλαίσια του τεχνικού προγράμματος 2016. Επιπλέον, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ο ελαιοχρωματισμός του Δημοτικού Σχολείου του χωριού, το οποίο βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Ο Δήμαρχος μαζί με τον Πρόεδρο ενημερώθηκαν για την εξέλιξη των εργασιών και δήλωσε ικανοποιημένος. Τέλος, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου Κωνσταντίας κ. Ουρανία Κωνσταντινίδου στον χώρο του Συλλόγου, όπου συζητήθηκαν κάποια ζητήματα που αφορούν κυρίως στο κτίριο του κοινοτικού καταστήματος, ενώ συνεχάρη τον Σύλλογο για την δράση του στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας.


Αμέσως μετά την επίσκεψη, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση: «Συνεχίζουμε τις τακτικές επισκέψεις μας στα χωριά μας. Είναι ο μόνος τρόπος να καταγράψουμε τα προβλήματα και να δώσουμε άμεσες λύσεις. Η συνεργασία μας με τον Πρόεδρο του χωριού είναι άψογη και μετά από την εποικοδομητική μας συζήτηση θα λυθούν σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην τοπική κοινωνία. Παράλληλα, είχα την ευκαιρία να μιλήσω με αρκετό κόσμο και να ακούσω τους προβληματισμούς και τις παρατηρήσεις, οι οποίες συχνά βοηθούν το έργο μας».

Mamma Mia! Θερινό Σινέμα στην Έδεσσα

Διοργάνωση: ΦΣΕ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΔΗΚΕΔΕ (περιοχή Μύλων, πάρκο Καταρρακτών, ώρα έναρξης 21.15 μ.μ.) ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΤΡΙΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Επιστροφή Κληντσάρη στον Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟ

Ο Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την επιστροφή του Κληντσάρη Αναστάσιου(γεν. 1997) στις τάξεις της ομάδας μετά από ένα χρόνο απουσίας. Ο Κληντσάρης μετά την εμπειρία της περσινής χρονιάς στην Α2 με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων γυρίζει στην ομάδα που ανδρώθηκε προκειμένου να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια που γίνεται σε όλους τους τομείς.

Σε δήλωσή του αναφέρει: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα μετά από έναν χρόνο. Επιστρέφω σε γνώριμο περιβάλλον και αυτό σίγουρα έπαιξε το ρόλο του στο να λάβω τη συγκεκριμένη απόφαση. Πείστηκα από το πλάνο της νέας Διοίκησης σχετικά με την ανάπτυξη των νέων αθλητών και είμαι έτοιμος να συμβάλω στην πραγματοποίηση των στόχων που θα οριοθετήσει. Υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% προκειμένου ο σύλλογος να ανέβει επίπεδο αγωνιστικά».
 
 
 
 

Αλμωπία - αφιερώματα: Τα παλιά σπίτια στο Θεοδωράκι...

Η παλιά μακεδονίτικη αρχιτεκτονική ανέπαφη εδω και δεκάδες χρονια στο θεοδωράκι.

Δήμος Αλμωπίας: Συνεχίζεται η αρδευτική περίοδος

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΠΡΟΔΡΟΜΟ, ΛΑΓΚΑΔΙΑ, ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ, ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑ, ΠΙΠΕΡΙΑ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΣΩΣΑΝΔΡΑ 

Συνεχίζεται η αρδευτική περίοδος και ο Δήμος Αλμωπίας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για να δίνει λύσεις με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Σε αυτά τα πλαίσια, πραγματοποιούνται συντηρήσεις αρδευτικών γεωτρήσεων στις εξής Τοπικές Κοινότητες: 

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ: Εγκατάσταση και δημιουργία υποδομών για τη νέα γεώτρηση, η οποία παρότι υπήρχε δέκα χρόνια δεν λειτούργησε ποτέ (αναμένεται σύνδεση από τη ΔΕΗ) ΛΑΓΚΑΔΙΑ: Τοποθέτηση καινούριας αντλίας ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑ: Περιέλιξη καμένου κινητήρα ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ: Επισκευή κινητήρα στη θέση «Τριπιλάκι» Τοποθέτηση καινούριας αντλίας στη θέση «Μαύρη Γέφυρα» ΠΙΠΕΡΙΑ: Επισκευή κινητήρα στο Μικροχώρι ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Περιέλιξη καμένου κινητήρα στη θέση «Κάτω Μπέλιτσα» ΣΩΣΑΝΔΡΑ: Επισκευή καμένης πομώνας 

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση: «Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των αγροτών μας αυτή τη δύσκολη περίοδο της άρδευσης. Προσπαθούμε καθημερινά να δίνουμε άμεσες λύσεις σε όλα τα ζητήματα που προκύπτουν. Έχουμε ανταποκριθεί σε δεκάδες αιτήματα με όπλο μας τον σωστό προγραμματισμό και τη σκληρή δουλειά».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *