Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Προπόνηση Επιλεκτων Αθλητών Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Το Σάββατο 23 Απριλιου 2016 και ώρα 09:30 στο ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ, θα πραγματοποιηθεί από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. ΤΟΥΦΑ ΝΙΚΟ, προπόνηση των παρακάτω επιλεγμένων αθλητών γεννημένων τα έτη 2001 & 2002.

Γιάννης Σηφάκης: "Το Υπουργείο Υγείας αποφάσισε την προμήθεια αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Πέλλας μέσω του προγράμματος INTERREG ή του νέου ΕΣΠΑ"

Από το Υπουργείο Υγείας επισπεύδεται η τροποποίηση της πρότασης του Νοσοκομείου για ένταξη στο πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας Ελλάδας- ΠΓΔΜ 2014-2020 του έργου: «Σύστημα παραγωγής οξυγόνου στα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας» έτσι ώστε μέσω του προγράμματος INTERREG να αποκτηθεί σύγχρονος αξονικός τομογράφος από το Νοσοκομείο Πέλλας.

Αναμένεται η τελική ανακοίνωση όσον αφορά το θέμα αυτό αύριο Παρασκευή 22.04.2016 που λήγει η ημερομηνία κατάθεσης των φακέλων στο INTERREG.Σε όποια περίπτωση η ένταξη του αξονικού τομογράφου ( αν δεν προλάβει το Υπουργείο να τροποποιήσει την πρόταση του Νοσοκομείου μέχρι αύριο) θα γίνει στην επόμενη προκήρυξη προς το INTERREG τον Ιούνιο ή μέσω του ΕΣΠΑ.

Δείτε το νέο βίντεο από το Studio Pantelidis για τα Λουτρά Πόζαρ [ΒΙΝΤΕΟ]

Δείτε το νέο βίντεο από το Studio Pantelidis για τα Λουτρά Πόζαρ. Τώρα και σε 3D, ενώ ακολουθεί προσεχώς ντοκιμαντέρ και για τον θρησκευτικό τουρισμό!

Δήμος Αλμωπίας: Πασχαλινές ευχές και δώρα στο δημοτικό σχολείο Σαρακηνών

Το Δημοτικό Σχολείο Σαρακηνών επισκέφθηκε ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. και Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Γεωργίου. Εκεί τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Παπάς, ο Διευθυντής και Δάσκαλος κ. Σταύρος Σουλίδης και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο στόχος της επίσκεψης ήταν συμβολικός αλλά και ουσιαστικός, καθώς μοιράστηκαν πασχαλινά δώρα και λαμπάδες στους μικρούς μαθητές, οι οποίοι κρατούν ζωντανό το σχολείο ενός ορεινού χωριού της Ακριτικής μας Αλμωπίας.Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τον δάσκαλο, τους μαθητές και τους γονείς, ενώ ταυτόχρονα εισέπραξε πολλά παιδικά χαμόγελα.

ΕΚΑΣΚΕΜ:Το πρόγραμμα και οι διαιτητές όλων των αγώνων

Ξεκινάει ο τελικός των play off στην Αριδαία,ενώ στην Β' έχουμε την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το ΓΕΕΘΑ παραδέχθηκε ότι δύο ελικόπτερα της ΠΓΔΜ μπήκαν χώρις άδεια στην περιοχή της Αριδαίας και ανενόχλητα παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο!

Το ΓΕΕΘΑ παραδέχθηκε ότι δύο ελικόπτερα της ΠΓΔΜ μπήκαν χώρις άδεια στην περιοχή της Αριδαίας και ανενόχλητα παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο! - Γκάφα: Αρχικά ανακοίνωσαν ότι οι υπερπτήσεις έγιναν στους Εύζωνες... Με επίσημη ανακοίνωση, το ΓΕΕΘΑ παραδέχεται δύο υπερπτήσεις από στρατιωτικά ελικόπτερα των Σκοπίων τα οποία πέταξαν άνωθεν ελληνικού εδάφους στην περιοχή της Αριδαίας.

Δεν έχει προηγούμενο και είναι ίσως ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναγκάζεται να παραδεχθεί τις επιθετικές πτήσεις ελικοπτέρων του στρατού των Σκοπίων πάνω από ελληνική επικράτεια.

Διότι είναι διαφορετικό να βλέπεις σε τηλεοπτικά πλάνα ελικόπτερα της FYROM να πετούν εντός της ελληνικής επικράτειας (συνέβη πρόσφατα στην Ειδομένη) ή να διαπιστώνεις με τα μάτια σου ότι Σκοπιανοί κομάντος εισέβαλαν εντός της ελληνικής επικράτειας (γεγονός αδιαμφισβήτητο που προέκυψε επίσης από τα πλάνα στην τηλεόραση και τις φωτογραφίες ντοκουμέντα αν και οι αρχές επισήμως το αρνήθηκαν) και άλλο να επιβεβαιώνει το ΓΕΕΘΑ με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι ακόμη και οι Σκοπιανοί δεν δίνουν δεκάρα για την παραβίαση της ελληνικής κυριαρχίας.

Το ακόμη χειρότερο και ίσως ενδεικτικό της προχειρότητας ή και της αναστάτωσης που προκλήθηκε από τις επιθετικές πτήσεις των σκοπιανών ελικοπτέρων είναι το γεγονός ότι αρχικώς (λίγο πριν τις 15:00) ανακοίνωσαν πως οι υπερπτήσεις έγιναν στους Εύζωνες και περίπου μιάμιση ώρα αργότερα με διορθωτική ανακοίνωση από το ΓΕΕΘΑ είπαν ότι οι υπερπτήσεις έγιναν στην Αριδαία...

Διαβάστε την πρώτη επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ για τις υπερπτήσεις των Σκοπιανών:

Υπερπτήσεις Ελικοπτέρων ΠΓΔΜ

Δύο ελικόπτερα της ΠΓΔΜ, εισήλθαν στο FIR Αθηνών και πραγματοποίησαν τις ακόλουθες υπερπτήσεις:
• την 09:33, άνωθεν περιοχής Ευζώνων στα 7.000 πόδια, με έξοδο από το FIR Αθηνών την 09:34
• την 09:49, άνωθεν περιοχής Ευζώνων στα 8.300 πόδια, με έξοδο από το FIR Αθηνών την 09:50
Τα ανωτέρω Ε/Π αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κατά πάγια πρακτική.
Διαβάστε εδώ την διορθωτική ανακοίνωση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *