Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Δυσοίωνο το μέλλον του ΠΑΟΚ Αλμωπίας

3 μήνες περίπου μετά την ιστορική άνοδο στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα της Αριδαίας δείχνει ανήμπορη να στηρίξει αυτή την επιτυχία.

Β' ΕΚΑΣΚΕΜ: Ανανεώσεις και μεταγραφική ενίσχυση στον Φίλιππο Ν. Πέλλας


Από πολύ νωρίς ξεκίνησε ο αγωνιστικός σχεδιασμός του Φίλιππου Νέας Πέλλας για την νέα σεζόν του μπάσκετ

Υπολογίστε πόσο νερό πρέπει να πίνετε μέσα στη μέρα - Με μια απλή πράξη

Κάποιοι λένε ότι πρέπει να πίνουμε 8 ποτήρια νερό, άλλοι πως χρειάζονται σίγουρα δύο λίτρα και άλλοι κάτι παραπάνω ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι.

Νέα της Ορειβατικής Λέσχης ΑριδαίαςΑποτελέσματα κυπέλλου ανάπτυξης νέων (17-18/6/2017)

Βάσεις 2017: Σε αυτές τις σχολές θα «γκρεμιστούν» οι βάσεις - Πώς θα κινηθούν σε κάθε πεδίο

«Βουτιά» των βάσεων λόγω των Μαθηματικών Κατεύθυνσης - Οι τελευταίες εκτιμήσεις

Γιάννης Σηφάκης: "Αντί να με αξιοποιήσουν με καθυβρίζουν!"

Έχω δείξει πολλαπλά την πρόθεση μου για θεσμική συνεργασία με τον Δήμαρχο και τον Δήμο Αλμωπίας την οποία κάποιοι για εγωϊσμούς και κομματικές τοποθετήσεις και ( προφανώς) για ίδια συμφέροντα προσπαθούν να αποδιώξουν ενώ έχει αποφέρει καρπούς.

Συντάξεις Ιουλίου 2017: Πότε θα καταβληθούν - Δείτε αναλυτικά ανά Ταμείο

Αντίστροφη μέτρηση για την καταβολή των συντάξεων του Ιουλίου 2017 στους δικαιούχους Δημοσίου, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΚΕΑΝ και των υπολοίπων ταμείων του υπουργείου Εργασίας, αλλά και οι επικουρικές συντάξεις από το ΕΤΕΑ.

Αριδαία: Πρόσκληση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Cherry Cup 2017


Σας προσκαλούμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Handball Cherry Cup 2017, το οποίο συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Αλμωπίας και τον Δήμο Έδεσσας, στο Δ.Α.Κ. Αριδαίας και στο Δ.Α.Κ. Έδεσσας 20-25 Ιουνίου 2017. Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στην Έδεσσα στις 20 Ιουνίου και η τελετή λήξης στην Αριδαία στις 25 Ιουνίου. Θα διεξαχθούν 132 αγώνες, εκ των οποίων οι 65 στην Αριδαία και θα συμμετέχουν 300 αθλητές.

Εδεσσαίκός: Συζήτηση στο Δ.Σ για το μέλλον των νεαρών παικτών από την Ακαδημία

Μπορεί στην παρούσα φάση ,προτεραιότητα της νέας Διοίκησης στον Εδεσσαικό να αποτελεί η οργάνωση και ο αγωνιστικός σχεδιασμός της πρώτης ομάδας ενόψει Γ΄Εθνικής, ωστόσο δεν παραμελεί διόλου και τις υποδομές , στην καλή και αποδοτική λειτουργία των οποιων άλλωστε δίνει μεγάλη βαρύτητα προσωπικά ο πρόεδρος Π.Πασσαλής

«Νεκρονομικόν»: Η ιστορία και ο μύθος του πιο διαβόητου εγχειρίδιου του σκότους

"Κανένα άλλο σύγγραμμα στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν αγαπήθηκε τόσο φανατικά όσο αυτό. Σε τέτοιο βαθμό που έγινε διαβόητο στα πέρατα της Γης, μολονότι δεν υπήρξε ποτέ!"

Τιμητική βράβευση του Φώτη Βαζαίου από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας

Τιμητική βράβευση του Φώτη Βαζαίου,
προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Ανδρών (Davis Cup),
από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας.

Δήλωση του Γιάννη Σηφάκη για το θέμα της ίδρυσης πρότυπου καταυλισμού των 30 Ρομά που ζούν στην Αριδαία

Δήλωση του Γιάννη Σηφάκη για το θέμα της ίδρυσης πρότυπου καταυλισμού των 30 Ρομά που ζούν στην Αριδαία που είχε συμφωνηθεί μεταξύ Υπουργού Θ. Φωτίου και Δημάρχου Αλμωπίας πριν 4 μήνες

Κε Μπίνο, μπορείτε να αλλάζετε θέση όποτε θέλετε, μη πάτε όμως να βγάλετε 50 ανθρώπους που ήταν μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την διάρκεια της επίσκεψης της Υπουργού Θεανώς Φωτίου κουφούς ή βλάκες, όπως και πέντε έξη ανθρώπους στο γραφείο σας πριν μια βδομάδα.

Δικαίωμα σας να κλείνετε τα μάτια στην πραγματικότητα και να φοβάστε την διαφορετικότητα. Ο καθένας κρίνεται από τους πολίτες.

Θα μεταφέρω στην Υπουργό την αλλαγή της θέσης σας.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *