Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Κυριακή της Ορθοδοξίας

Η πρώτη Κυριακή της Μεγάλης Τεσσαρακοστής (Α’ Νηστειών) ονομάζεται και Κυριακή της Ορθοδοξίας, σε ανάμνηση της αναστήλωσης των εικόνων από την αυτοκράτειρα Θεοδώρα το 842, που σηματοδότησε το τέλος της Εικονομαχίας (726-843), της πολιτικοθρησκευτικής διαμάχης που συντάραξε τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία και απείλησε τη συνοχή της.

Συνάντηση Αποφοίτων 1ου Γενικού Λυκείου Γιαννιτσών – Έτος Αποφοίτησης 1991

Μεγαλώσαμε; Αλλάξαμε; Πόσον καιρό έχουμε να βρεθούμε; Πώς περνούν… 28 χρόνια μετά! 

Αναδρομές: Κόμμα του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού (ΚΟΔΗΣΟ)

Πολιτικό κόμμα της μετριοπαθούς Αριστεράς, που άφησε το στίγμα του στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας από το 1979 έως το 1989, οπότε απορροφήθηκε από το Συνασπισμό της Αριστεράς και της Προόδου (ΣΥΝ). Η πλήρης ονομασία του ήταν Κόμμα του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού και ιδεολογικά εξέφραζε την ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία, με σαφείς επιδράσεις του σουηδικού μοντέλου.

Αυστηρή προειδοποίηση του ΕΦΕΤ: Προσοχή στα γαλακτοκομικά

Ο ΕΦΕΤ και το ΥπΑΑΤ ενημερώνουν το καταναλωτικό κοινό ότι η κείμενη εθνική νομοθεσία καθιστά υποχρεωτική την αναγραφή της προέλευσης του γάλακτος στην επισήμανση των γαλακτοκομικών προϊόντων.

Προώθηση Πανεπιστημιακών Προγραμμάτων για αποφοίτους ΕΠΑΛ σε Έδεσσα, Γιαννιτσά και Αριδαία

Ο Γιάννης Σηφάκης με τον πρύτανη του Διεθνούς Πανεπιστημίου Γιώργο Στάμου και τους Διευθυντές των ΕΠΑΛ Έδεσσας, Γιαννιτσών και Αριδαίας για την προώθηση Πανεπιστημιακών Προγραμμάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου για αποφοίτους ΕΠΑΛ σε Έδεσσα, Γιαννιτσά και Αριδαία 

Φορολογικές δηλώσεις: Οι μεγάλες αλλαγές – Πώς θα αποφύγετε τις παγίδες

Μέσα στον Μάρτιο, με την ολοκλήρωση της αποστολής των βεβαιώσεων αποδοχών των λογιστηρίων και των ταμείων, θα ανοίξει και η ηλεκτρονική εφαρμογή του TAXISnet για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων φυσικών, νομικών προσώπων και επαγγελματιών. 

Η νέα ελληνική ταυτότητα - «πιστωτική κάρτα» βρίσκεται στην τελική… ευθεία!

Ο μειοδοτικός διαγωνισμός ανάθεσης του έργου, με την απόρρητη διαδικασία, προκηρύσσεται τις επόμενες ημέρες και αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο εξάμηνο.

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Με σπουδαία εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο ο ΦΟΑ "κλειδώνει" την πρωτιά

Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ΦΟΑ πήρε στην Κατερίνη το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στον Βατανιακό και ουσιαστικά κλείδωσε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Ανακοίνωση Α.Σ. Γυναικείου Ποδοσφαίρου "Ασπρόμαυρες Αμαζόνες Πέλλας"

Το Διοικητικό Συμβούλιο της γυναικείας ομάδος ποδοσφαίρου , που εδώ και τέσσερα χρονιά αγωνίζεται στην Γ ’  Εθνική Κατηγορία του πανελλήνιου πρωταθλήματος της Ε.Π.Ο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *