Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Λειτουργία Λαϊκής Αγοράς Αριδαίας 11/02


Λόγω των νέων μέτρων την Πέμπτη 11/2/2021 θα λειτουργήσει η κεντρική καθώς και η παράλληλη ως προς τη λαϊκή της Αριδαίας αγορά στις οδούς που αναφέρονται παρακάτω.

Το τάμα και το θαύμα - γράφει ο Τρύφων Ούρδας


Το εκκλησάκι του Αγίου Χαράλαμπου, κάπου εκεί σε μια διασταύρωση έξω από το χωριό, το επισκέπτονταν πολύ ταχτικά οι χωριανοί μας. Θέλεις από μεγάλη θρησκευτική ευλάβεια, θέλεις από έθιμο ή κάθε φορά που στο σπίτι τους είχαν αρρώστια, δεν ξεχνούσαν να περάσουν τουλάχιστον μια και δύο φορές την εβδομάδα απ’ τη Χάρη του.

Δωρεάν εξετάσεις ανίχνευσης του κορωνοϊού στη Σκύδρα


Ο Δήμος Σκύδρας ανακοινώνει ότι ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) πραγματοποίησε δωρεάν εξετάσεις ανίχνευσης κρουσμάτων κορωνοϊού σε κατοίκους της πόλης της Σκύδρας, τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021, από τις 11:30΄έως τις 14:00΄, στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο.

Ευχαριστήρια επιστολή εργαζομένων ΚΥ Αριδαίας


Οι εργαζόμενοι του Κ. Υ. Αριδαίας αισθάνονται την βαθύτατη ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους τους πολίτες του Δήμου Αλμωπίας, για την έμπρακτη στήριξη τους απέναντι μας, στον δύσκολο έργο που καλούμαστε να επιτελέσουμε ως Υγειονομική Μονάδα για απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, αλλά και αγώνα που δίνουμε καθημερινά για περιορισμό της εξάπλωσης και τον εμβολιασμό κατά του Covid-19.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *