Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Αναστολή συμβάσεων: Παράταση έως 31 Μαΐου για το 60% των εργαζομένων

Πώς θα επιδοτηθούν οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις που μένουν κλειστές και μετά τον Μάιο. Όλα τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον υπουργό Εργασίας.

Δήμος Αλμωπίας: Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Το 22ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, 19-28 Μαΐου

Μετά την αναβολή του λόγω της υγειονομικής κρίσης, το 22ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ θα γίνει online από την Τρίτη 19 Μαΐου έως την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020.

"Είμαστε εδώ για να βρούμε μαζί τη λύση για τον ελληνικό τουρισμό που χρειάζεται σχέδιο και όραμα"

Τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους φορέων του Τουρισμού Πέλλας και Ημαθίας είχε η Τομεάρχης Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

Στη Βουλή το ζήτημα της απαγόρευσης λειτουργίας των σχολικών κυλικείων

Ο Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε ως αναφορά στη Βουλή προς την Υπουργό Παιδείας την επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων, σχετικά με την πρόσφατη απόφαση για το άνοιγμα των Σχολείων με ταυτόχρονη όμως την ρητή απαγόρευση λειτουργίας των σχολικών κυλικείων.

«Κόκκινα δάνεια»: Η επιδότηση δανείου και η προστασία πρώτης κατοικίας

Ένα νέο πρόγραμμα υποστήριξης δανειοληπτών δρομολογείται και θα υλοποιηθεί, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Ανακοίνωση Αγροτικών Συλλόγων Δήμου Σκύδρας & Ημαθίας

ΟΧΙ στην παράλογη και "εκβιαστική" απαίτηση αύξησης του ημερομισθίου στα χωράφια

Βίντεο - αφιέρωμα: Λουντέμια στον Εξαπλάτανο το 1990

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στον πανέμορφο χώρο του προάυλιου του Γυμνασίου-Λυκείου Εξαπλατάνου που φέρει το όνομα του Λογοτέχνη.

Διπλή πρόκληση των Τούρκων στον Εβρο

Μέσα σε διάστημα δύο ωρών άντρες της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής εμφανίστηκαν στην περιοχή του Τυχερού και πυροβόλησαν απρόκλητα στον αέρα.

Ανακοίνωση Δήμου Αλμωπίας για το επίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών

Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει ότι το Επίδομα Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών δικαιούνται όλοι οι κάτοικοι της Αριδαίας και των κοινοτήτων του Δήμου Αλμωπίας (ΦΕΚ Β 779/10-03-2020) και όχι μόνο των ορεινών. Ως εκ τούτου το ΚΕΠ συνεχίζει να δέχεται τις σχετικές αιτήσεις.

Αφιέρωμα: Εργατική Πρωτομαγιά

Ετήσια γιορτή, με παγκόσμιο χαρακτήρα των ανθρώπων της μισθωτής εργασίας. Με συγκεντρώσεις και πορείες, η εργατική τάξη βρίσκει την ευκαιρία να καθορίσει το διεκδικητικό της πλαίσιο για το μέλλον.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *