Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Ο μεγάλος αγώνας του Αλμωπού Αριδαίας με το Στρατώνι σε ζωντανή αναμετάδοση ΜΟΝΟ από το ialmopia!


Το ialmopia.gr θα δώσει το παρόν δυναμικά στον τελευταίο κύκλο των «ζωντανών» του μεταδόσεων από το πρωτάθλημα των Πρωταθλητριών ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, ΚΙΛΚΙΣ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ και ΗΜΑΘΙΑΣ  και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσω ζωντανής αναμετάδοσης (περιγραφή των σημαντικών στιγμών του παιχνιδιού με συνεχή ενήμερωση στο site) τον μεγάλο "τελικό" του Αλμωπού Αριδαίας.


Η κάμερα του ialmopia θα βρεθεί στο γήπεδο της Αριδαίας την Κυριακή (5/6) από νωρίς το μεσημέρι για την περιγραφή του αγώνα, ενώ αργότερα θα μπορείτε να δείτε όλες τις φάσεις απο το μεγάλο παιχνίδι του Αλμωπού με το Στρατώνι στις 17:00.


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"Δήμος Αλμωπίας: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων Μελισσοκομίας

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-06- 2016. ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ.

ΟΑΕΔ: Σε ισχύ οι 10ήμερες διακοπές για τον Κοινωνικό Τουρισμό

Δέκα και όχι πέντε θα είναι οι μέρες των διακοπών που θα μπορούν να απολαύσουν όσοι εργαζόμενοι και άνεργοι, είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ και επιλέξουν τη Μυτιλήνη, τη Χίο, τη Σάμο, τη Λέρο και την Κω, για να κάνουν χρήση του συγκεκριμένου προνομίου.

Παρακολουθήστε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας - 25/05/16 [ΒΙΝΤΕΟ]

Παρακολουθήστε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας - 25/05/16 μέσα από την κάμερα της Πέλλα Τηλεόρασης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επείγουσα έκκληση για αίμα για αγοράκι 1,5 ετών από την Έδεσσα

Φίλτσης Ευάγγελος-Μάριος του Νικολάου Φίλτση και της Αλίκης Σαπουνά από την Έδεσσα νοσηλεύεται στην Αθήνα στο Καρδιολογικό τμήμα στο Νοσοκομείο Παίδων ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ έχει ανάγκη από αίμα (ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ) όποιος επιθυμεί να δώσει αίμα ας επικοινωνήσει με το τηλ. 6936465448 ή να πάει στο πιο κοντινό νοσοκομείο να δώσει αίμα για το αγοράκι.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *