Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Ο Δήμος Αλμωπίας υλοποιεί σύστημα διαχείρισης κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων


Ο Δήμος Αλμωπίας, δίνει λύση σε ένα χρόνιο περιβαλλοντικό πρόβλημα της περιοχής, προβαίνοντας το προσεχές διάστημα στην υλοποίηση ενός συστήματος διαχείρισης των κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων.

Οι δρόμοι του Κερασιού - Οι ανθισμένες κερασιές Έδεσσας


Οι Κερασιές θα ανθίσουν και φέτος … έγραψε ο μεγάλος Έλληνας λογοτέχνης Μενέλαος Λουντέμης μιλώντας για τις Κερασιές της Έδεσσας που φτιάχνουν τα περίφημα πετροκέρασα τα πασίγνωστα παγκοσμίως ως Κεράσια Βοδενών.

Η «Κοινωνία σε Κίνηση» πίστευε και πιστεύει ότι η εθνική οδός Θεσσαλονίκη - Έδεσσα - Άρνισσα - Φλώρινα είναι το σημαντικότερο έργο πνοής στον παραμελημένο νομό Πέλλας!


Σε αυτά τα πλαίσια έπειτα από μόλις δύο μήνες παρουσίας μας στο Δημοτικό Συμβούλιο το Δεκέμβριο του 2019 κινήσαμε τις διαδικασίες ώστε να συγκληθεί έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα συζήτησης την εθνική οδό όπου προτείναμε την από κοινού διεκδίκηση με τους Νομούς Φλώρινας και Πτολεμαϊδας.

Επίσκεψη της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου στο Κέντρο Υγείας Σκύδρας


Στη μάχη για την αντιμετώπιση και την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού εισέρχεται πλέον το Κέντρο Υγείας Σκύδρας (Κ.Υ.Σ.) μέσω των δύο εμβολιαστικών μονάδων που ξεκινούν τη λειτουργία τους από το Σάββατο 3 Απριλίου 2021.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *