Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας: Πρόσληψη δύο οδηγών

Η ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δύο [2] μηνών, μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών, με την εξής ειδικότητα και αριθμό ατόμων:

A΄ΕΛΜΕ Πέλλας κατά της τροπολογίας: "Η σχολική ζωή δεν είναι ριάλιτι!"

Η τροπολογία για την on-line παρακολούθηση του μαθήματος επιστρέφεται ως απαράδεκτη!

Διακοπή ρεύματος την Τετάρτη στην Αλμωπία

Δείτε αναλυτικά τις περιοχές σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε

Αφιέρωμα: Στράτος Διονυσίου

Λαϊκός τραγουδιστής, που έλαμψε στις πίστες και τη δισκογραφία. Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ερμηνευτές του λαϊκού και ελαφρολαϊκού τραγουδιού, με στιβαρή φωνή και μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες.

Ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών γαι την Εορτή της Μεσοπεντηκοστής

Την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020, στις 7:00 π.μ., ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών θα μεταδώσει διαδικτυακά τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία για την εορτή της Μεσοπεντηκοστής που θα πραγματοποιηθεί στον ομώνυμο Ιερό Ναό, χωρίς την παρουσία πιστών.

Οδηγός εργασίας: Τι ισχύει για κλειστές επιχειρήσεις, επίδομα, παράταση αναστολών - Τα 9 «κλειδιά» της νέας ΚΥΑ

Η σταδιακή άρση μέτρων και επιστροφή χιλιάδων εργαζομένων στις επιχειρήσεις τους φέρνει -γι' αυτές τις περιπτώσεις- το τέλος της φάσης των αναστολών συμβάσεων εργασίας και του έκτακτου επιδόματος.

Χατζηγιαννίδης Χρήστος: Οι ονομαστικές λίστες επαγγελματιών και παραγωγών οι οποίοι θα δραστηριοποιηθούν στην Λαϊκή αγορά της Αριδαίας

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Εξαπλατάνου, Χατζηγιαννίδης Χρήστος, ανακοινώνει στους πολίτες καθώς και στους πωλητές του δήμου μας, τις ονομαστικές λίστες επαγγελματιών και παραγωγών οι οποίοι θα δραστηριοποιηθούν στην Λαϊκή αγορά της Αριδαίας τις ημερομηνίες 14/5/2020, 21/5/2020 & 28/5/2020 καθώς και τις προϋποθέσεις.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *