Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Υπεγράφη η ΚΥΑ για το de minimis στα ροδάκινα- πληρωμή σε λίγες μέρες μετά το ΦΕΚ

Γιάννης Σηφάκης: Υπεγράφη η ΚΥΑ για το de minimis στα ροδάκινα – σε λίγες μέρες πληρωμή

Αφιέρωμα: Η Βασίλισσα των Ελλήνων, Φρειδερίκη 1917 – 1981

Βασίλισσα των Ελλήνων (1947-1964) και βασιλομήτωρ μετά το θάνατο του συζύγου της βασιλιά Παύλου. Ισχυρή και παρεμβατική προσωπικότητα, ήρθε σε σύγκρουση πλειστάκις με την πολιτική ηγεσία της χώρας.

Συνέδριο της ΚΕΔΕ στο Δήμο Αλμωπίας

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 15 ΚΑΙ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
«ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΛΕΩΝ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ»

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας ο Χρήστος Μπάτσης

Οι τελικές αποφάσεις έχουν παρθεί και ο Δημήτρης Μπάτσης θα κατέλθει ως υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας έχοντας στο πλευρό του τους διαφωνούντες δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής αρχής. Πρόκειται επί της ουσίας για μια διάσπαση ενός κομματιού της δημοτικής αρχής του Δημήτρη Μπίνου που όμως θα εμπλουτιστεί με έμπειρα και νέα στελέχη ενώ μια σημαντική δεξαμενή αποτελούν οι πολιτιστικοί σύλλογοι με τους οποίους ο κος Μπάτσης έχει άμεση εμπλοκή καθώς προέρχεται από αυτούς. Φέρονται να είναι μαζί του οι Δημοτικοί σύμβουλοι Τόλης Ουργατζόγλου και Δημήτρης Βέσκος ενώ ερωτηματικό αποτελεί το τι θα κάνει ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κετικίδης. 

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Χ. Μπάτση:


Επιστολή Ανεξαρτητοποίησης

Τη Δευτέρα (4/2) πραγματοποίησα αίτηση ανεξαρτητοποίησης από τον συνδυασμό «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» τον συνδυασμό το οποίο ήρθα πρώτος σε σταυρούς από τη Δημοτική ενότητα της Αριδαίας. Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης μου πολλοί, απλοί αλλά και σημαντικοί. 
Ο κυριότερος όλων είναι ότι ξεκίνησα με όραμα για μια καλύτερη Αλμωπία με σκέψη να ακούγονται οι πολίτες, να διοικήσουν οι νέοι αλλά δυστυχώς αυτό δεν εφαρμόστηκε ποτέ. Ορίστηκα Αντιδήμαρχος από τις πρώτες μέρες, ανέλαβα την καθημερινότητα και εκτέλεσα τα καθήκοντα μου με το εκατόν δέκα τοις εκατό του εαυτού μου! 
Ξόδεψα προσωπικό χρόνο αλλά και χρήματα για έναν και μόνο σκοπό να κερδίσω το στοίχημα της καθημερινότητας και είμαι βέβαιος ότι το κατάφερα και άφησα την καθημερινότητα και ειδικά το εργοτάξιο στο καλύτερο δυνατό σημείο. Δυστυχώς για έμενα ήμουν μόνος σε αυτό το κομμάτι χωρίς σύμμαχο, χωρίς Δήμαρχο. Παρατηρούσα καθημερινά μια κατάσταση δίχως προηγούμενο ενώ υπήρχαν εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι επιτροπές και όλα τα σχετικά τις αποφάσεις τις καθόριζαν έξω-θεσμικοί παράγοντες οι οποίοι έκαναν κατάχρηση της ανοχής μας. Αλαζονεία, υποκρισία και facebook ήταν τα κυριότερα προβλήματα του Δημάρχου. 
Με προσωπικές επιθέσεις με ανάρμοστες συμπεριφορές σε συνεργάτες και Δημοτικούς συμβούλους ο Δήμαρχος προσπαθούσε να επιβάλει την γνώμη του και να κερδίσει το ψεύτικο σεβασμό. Έδειξε και συνεχίζει να δείχνει ότι θα θυσιάσει τα πάντα για την καρέκλα του με οποιοδήποτε κόστος, άλλοτε πατώντας σε δύο βάρκες στα εθνικά ζητήματα, άλλοτε επαναφέροντας με την μέθοδο της κωλοτούμπας Δημοτικούς συμβούλους που τους θεωρούσε επικινδύνους και άλλοτε με τον διορισμό ειδικών συνεργατών και αμέτρητων διμήνων στην επιχείρηση των Λουτρών (Προεκλογικά). 
Σε όλα αυτά ήμουν και είμαι αντίθετος και επειδή νοιάζομαι, ζώ σε αυτόν το τόπο και έχω όραμα για την Αλμωπία θέλω να κάνω το επόμενο βήμα, ένα βήμα το οποίο θα βλέπει ισότιμα τους πολίτες και θα δώσει κίνητρο στους νέους να επενδύσουν και να μείνουν στο τόπο μας. Αποφάσισα να κατέβω επικεφαλής συνδυασμού για τον Δήμο Αλμωπίας, ενός συνδυασμού ο οποίος θα βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό του κάθε πολίτη της Αλμωπίας.


Με τιμή

Μπάτσης Χρήστος

Υποψήφιος Δήμαρχος

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *