Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Ανακοίνωση Αντιδημαρχίας Καθαριότητας Δήμου Αλμωπίας


Κατά τις τελευταίες ημέρες, παρατηρήθηκε εκ νέου, το φαινόμενο καύσης από αγνώστους που πετάνε στους πλαστικούς κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης του Δήμου Aλμωπίας, υπολείμματα στάχτης από τζάκια και σόμπες.

Δήμος Αλμωπίας: Ανακοίνωση Αντιδημαρχίας Πολιτικής Προστασίας


Με την κακοκαιρία «Μήδεια» να απομακρύνεται, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, κρίνουμε απαραίτητο να κάνουμε τον απολογισμό των δράσεων αντιμετώπισης της κακοκαιρίας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Διευκρινίσεις σχετικά με την αναστολή λειτουργίας των σχολείων από τη Δευτέρα 15 έως τη Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021


Με βάση την ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την αναστολή λειτουργίας των

Διαδικτυακό Συνέδριο Think Green Think Ecology


Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός BlueGreen Development και το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) συνδιοργανώνουν το φετινό διαδικτυακό συνέδριο Think Green Think Ecology το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 18-19 Φεβρουαρίου 2021 και θα προβληθεί ζωντανά από τα social media του oργανισμού BlueGreen Development.

Εκλέχθηκε 11μελές νέο συντονιστικό της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας και 45 εκλέκτορες για την Νομαρχιακή Επιτροπή Πέλλας


Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των μελών στις εκλογικές διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν στην Αριδαία την 08/02/21 . Συμμετείχαν περί τα 200 μέλη, εκλέχθηκε 11μελές συντονιστικό όργανο και 45 εκλέκτορες για την Ν.Ε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *