Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Οριστικό: Τα νέα σχολικά βιβλία στη Βόρεια Μακεδονία θα γράφουν ότι Μακεδονία του Μεγάλου Αλέξανδρου είναι Ελλάδα


Η συμφωνία των Πρεσπών παράγει πλέον Ιστορικά αποτελέσματα. Η Ελλαδα πήρε πίσω … όλη την Ιστορία της Αρχαίας Ελληνικής Μακεδονίας καθώς και επισημα πλέον τα παιδιά της γειτονικής χώρας θα διδάσκονται στα σχολεία την ιστορική αλήθεια ότι η Αρχαία Μακεδονία, η Ιστορία της και ο Πολιτισμός της είναι Ελληνική.

Ο Γιώργος Συλλέκτης υποψήφιος με τον Χρήστο Μπάτση

Ο ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, επικεφαλής του συνδυασμού "Εδώ Ζούμε" έχει την τιμή να ανακοινώσει έναν ακόμη υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης. Συλλέκτης Γεώργιος τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια του.

Επιμένει ο Τσιρώνης μετά τη δήλωση πως «το Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο!»

Επιμένει ο Γιάννης Τσιρώνης μετά τη χθεσινή του δήλωση πως «το ελληνικό, ελληνικότατο Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο», η οποία προκάλεσε αντιδράσεις.

1ο ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας στους σχολικούς αγώνες στίβου με 7 μετάλλια

Εντυπωσίασαν οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας "Νίκανδρος Παπαϊωάννου" στους σχολικούς αγώνες στίβου που πραγματοποιήθηκαν στα Γιαννιτσά.

Απόπειρα ανατίναξης ΑΤΜ τράπεζας στη Κρύα Βρύση

Απόπειρα ανατίναξης του ΑΤΜ της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ στο super market SMART στην Κρύα Βρύση τα ξημερώματα! 

Αναδρομές: Η απελευθέρωση της Καλαμάτας το 1821

Επαναστατικός αναβρασμός επικρατούσε στη Μάνη τον Μάρτιο του 1821. Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης βρισκόταν στην Καρδαμύλη και οι Φιλικοί είχαν κάμψει τις αντιρρήσεις του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη για το άκαιρο του ξεσηκωμού.

Πότε αλλάζει η ώρα - Πότε καταργείται για πάντα η αλλαγή

Tην κατάργηση της αλλαγής της ώρας, μετά το 2021, ψήφισε η Επιτροπή Μεταφορών του Ευρωκοινοβουλίου.

Ανακοίνωση Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Έδεσσας

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας καθημερινά είναι ανοιχτά τις παρακάτω ώρες Τρίτη ,Τετάρτη και Παρασκευή 10.00 π.μ.- 14.00 μ.μ., Δευτέρα και Πέμπτη 11.00 π.μ.- 17.00 μ.μ.

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Aλμωπίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε, θα διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στις 28 Μαρτίου και ώρες 08:00 έως 11:30΄στους παρακάτω περιοχές του Δήμου Αλμωπίας:

Απέσυρε την υποψηφιότητα της η Μυρσίνη Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον σάλο για την παράνομη σύνταξη

Απέσυρε την υποψηφιότητα της από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ η Μυρσίνη Λοΐζου μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν δημοσιεύματα ότι εισέπραττε επί πέντε και πλέον έτη τη σύνταξη της θανούσης μητέρας της.

Ευχαριστήριο της Γ' ΕΠΑΛ Αριδαίας προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας

Οι μαθητές της Γ’ ΕΠΑΛ Αριδαίας ευχαριστούν τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο και τη Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών, για την προσφορά σε μπλουζάκια για την εκδρομή του σχολείου μας.

Παιδικές κατασκηνώσεις ΟΑΕΔ: Ποιοι οι δικαιούχοι, μέχρι πότε η αίτηση

Από την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 μπορεί να γίνει η υποβολή αίτησης για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις έτους 2019.

Χωρίς τέλος οι προκλήσεις της Άγκυρας: Τουρκική άσκηση με πυρά στο Αιγαίο ανήμερα της 25ης Μαρτίου

Χωρίς τέλος οι προκλήσεις της Τουρκίας. Αυτή τη φορά το Πολεμικό Ναυτικό της γείτονας χώρας δεσμεύει την περιοχή στο Αιγαίο μεταξύ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου παραμονή της 25ης Μαρτίου.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *