Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΑΣΚΕΜ: Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββάτου 11/2

ΕΚΑΣΚΕΜ: Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββάτου 11/2

4η Ομιλία στην Έδεσσα: «Η συναισθηματική νοημοσύνη των γονέων και η επίδραση της στα παιδιά»

Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00 - 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας (Καπετάν Γαρέφη και Περδίκα 1), θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Η συναισθηματική νοημοσύνη των γονέων και η επίδραση της στα παιδιά» με ομιλήτρια την κα Χρυσάνθη Κολύβα, Υπεύθυνη Σύμβουλος Γονέων στο Κέντρο Πρόληψης «ΠΥΞΙΔΑ» Δήμου Νεάπολης - Συκεών Θεσσαλονίκης. Η ομιλία αυτή θα πραγματοποιηθεί μετά από επιθυμία των γονέων και σε συνέχεια της ομιλίας στις 11/01/2016 θέμα: «Η συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 23810-51174.


Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις.
Με εκτίμηση

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος


Λάζαρος Σιάντσης

Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής


Εδεσσαικός: Εκτός ομάδας για πειθαρχικό παράπτωμα έθεσε η Διοίκηση τον Παπαστεργίου!

Σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα φέρεται να έχει υποπέσει σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις του Εδεσσαϊκού ο 24 χρονος φορ Γιώργος Παπαστεργίου,με συνέπεια η διοίκηση του συλλόγου να
τον θέτει εκτός ομάδας μέχρι τέλους της σεζόν! 
 
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για επεισόδειο του παίκτη με τον προπονητή Γ.Νασιόπουλο που ίσως να σχετίζεται και με την μη χρησιμοποίηση του στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με το Αρσένι,παρότι στο προηγούμενο με το Σταυροδρόμι είχε πετύχει σε 25΄συμμετοχής 2 τέρματα.

Στην ίδια απόφαση της Διοίκησης τέλος αναφέρεται ότι ο Παπαστεργίου θα προπονείται στο εξής μόνος του
 
 Αναρτήθηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΔΟΒΙΤΗΣ | anonym-filathlos.blogspot.gr

Αφιέρωμα: Η ιστορία της πετοσφαίρισης (βόλεϊ)

Εισαγωγή - Η «γέννηση» του αθλήματος

Δήμος Σκύδρας: Πληρωμή του πάγιου τέλους κτηματογράφησης με δόσεις

Σύμφωνα με την ενημέρωσή του Δήμου Σκύδρας από την «Κ/Ξ ΚΤΗΜΑΤΟΓΝΩΜΩΝ ΙΙ» πληροφορούμε, με τη σειρά μας, τους συμπολίτες μας και κάθε ενδιαφερόμενο ότι υπάρχει η δυνατότητα της καταβολής του παγίου τέλους κτηματογράφησης με άτοκες δόσεις στις Τράπεζες ALPHA BANK , ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ και EFG EUROBANK. Ειδικότερα για κάθε μία από τις συνεργαζόμενες Τράπεζες ισχύουν τα παρακάτω: ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΓΙΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΜΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
A/A
ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ
TAMEIO
INTERNET
EASYPAY
ΠΛΗΘΟΣ ΔΟΣΕΩΝ
1
ALPHA BANK
ΝΑΙ
ΝΑΙ
ΝΑΙ
ΕΩΣ 9 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΔΟΣΗΣ)
2
ΕΘΝΙΚΗ
ΝΑΙ
ΝΑΙ / ibank internet & phone banking
ΝΑΙ
ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ(ΠΟΣΟ ΔΟΣΗΣ >10€)
3
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
_
ΝΑΙ (www.winbank.gr)
ΝΑΙ (www.easypay.gr)
ΕΩΣ 9 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
4
EFG EUROBANK
_
ΝΑΙ / e-banking & m-banking
_
ΕΩΣ 9 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΔΟΣΗΣ)

Κλειστά τα ΚΤΕΛ Μακεδονία λόγω της βόμβας - Από που θα αναχωρούν και που θα καταλήγουν τα δρομολογια

Κλειστός θα παραμείνει ο σταθμός «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» των ΚΤΕΛ από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, εξαιτίας της επιχείρησης απομάκρυνσης της βόμβας, που βρέθηκε στο Κορδελιό και κατόπιν αποφάσεως του συντονιστικού οργάνου της περιφέρειας.

Στο σταθμό θα βρίσκονται υπάλληλοι της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε. στα εκδοτήρια και τις αποθήκες, οι οποίοι θα ενημερώνουν τους επιβάτες, ενώ το ίδιο θα κάνουν και οι τηλεφωνητές της εταιρείας.

Δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο από τον σταθμό « ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», μέχρι την ολοκλήρωση της επιχείρησης της απομάκρυνσης της βόμβας.

Συγκεκριμένα:

1) Τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Αθήνα, θα αναχωρούν από τις νέες εγκαταστάσεις της ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. που βρίσκονται μέσα στο κτήριο του ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Μοναστηρίου 28. Το ίδιο ισχύει και για τις αφίξεις των λεωφορείων από Αθήνα, που θα τερματίζουν στον Ν.Σ.Σ.

2) Τα ενδονομαρχιακά δρομολόγια (ΣΤΑΥΡΟ, ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ, ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙ κλπ) θα αναχωρούν και θα καταλήγουν στο ΝΕΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ (Μοναστηρίου 28)
 
 
 
 
 
 
seleo.gr

Στα ύψη η ανεργία. Μείωση τον περασμένο Νοέμβριο

Στο έτσι κι αλλιώς δυσθεώρητο 23% η ανεργία το Νοέμβριο του 2016, που ωστόσο μειώθηκε κατά 1,5 μονάδα έναντι του Νοεμβρίου του 2015. Νέοι και γυναίκες τα μεγαλύτερα θύματα

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *