Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Ανακοίνωση Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών για την κύρωση της Συμφωνίας

Είναι αλήθεια ότι η εξωτερική πολιτική ασκείται από την κυβέρνηση, το ΥΠΕΞ και τα λοιπά αρμόδια όργανα.

Καταγγελία - Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών για την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών

Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών καταγγέλλει την απαράδεκτη και αδιάλλακτη στάση της κυβέρνησης και όλων όσων είναι «πρόθυμοι» να εκχωρήσουν, αναίσχυντα, αδιαπραγμάτευτη ελληνική ιστορία χιλιάδων χρόνων, χωρίς δημόσια συζήτηση προχωρώντας στην ψήφιση της «Συμφωνίας των Πρεσπών» και στο «ξεπούλημα» της Μακεδονίας μας. 

Ουράνιο Τόξο: «Είμαστε μέλη της εθνικής μακεδονικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα - Со здравје…»

Λίγες ώρες πριν από την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών και ο επικεφαλής του σλαβόφωνου κόμματος «Ουράνιο Τόξο», Παύλος Βοσκόπουλος, με ανάρτησή του τονίζει ότι υπάρχει «εθνική Μακεδονική μειονότητα στη βόρεια Ελλάδα» κι ότι αυτός είναι μέλος του.

Πότε θα καταβληθεί η πρώτη δόση για το επίδομα θέρμανσης

Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου θα καταβληθεί η πρώτη δόση του επιδόματος θέρμανσης, και μία δόση θα καταβληθεί έως τις 30 Ιουνίου 2019.

Σηφάκης: "Να σταματήσει η σπέκουλα περί παράδοσης του ονόματος" [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης μιλώντας την Παρασκευή στην ολομέλεια της βουλής, κατά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ανέφερε μεταξύ άλλων, τώρα κατοχυρώνουμε την Μακεδονία μας, ο Σαμαράς ο μόνος που παρέδωσε το όνομα Μακεδονία σκέτο το 1991 και σήμερα η ΝΔ έχει ως θέση την σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία για όλες τις χρήσεις όπως λέει η συμφωνία των Πρεσπών, ποιόν κοροϊδεύουν; Ολόκληρη η ομιλία του έχει ως εξής:
Σύλλογος Ποντίων Ριζού: "Ανεπιθύμητοι οι Βουλευτές που ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών"

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καταδικάζει το ξεπούλημα της Μακεδονίας και κυρρύσσει ανεπιθύμητους όσοι βουλευτές ήταν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, από όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητές μας...

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλογου Αγ. Γεωργίου «Μέγας Αλέξανδρος»: Ανεπιθύμητοι Τζάκρη και Σηφάκης

Μετά την σημερινή ψήφιση της κατάπτυστης συμφωνίας στην Βουλή, από 153 προδότες του Ελληνισμού και της μίας και μοναδικής Μακεδονίας, ως Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου "Μέγας Αλέξανδρος" δηλώνουμε υπεύθυνα πως οποιοσδήποτε από αυτούς τους 153 σύγχρονους εφιάλτες και κυρίως οι δύο βουλευτές του νομού μας είναι ανεπιθύμητοι και δε έχουν καμία θέση σε τυχόν εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα από τον σύλλογο μας.

Καλούμε κι άλλους συλλόγους να πράξουν το ίδιο, ως ελάχιστο τρόπο διαμαρτυρίας της σημερινής προδοσίας.


Με τιμή
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Συμφωνία των Πρεσπών: Παραιτήθηκε ο Γκλέτσος μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας

Συμφωνία των Πρεσπών: Λίγα λεπτά μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή, ο Απόστολος Γκλέτσος γνωστοποίησε την παραίτηση του από δήμαρχος Στυλίδας.

Δήμαρχος Αλμωπίας σε ΚΕΔΕ: Παραίτηση όλων των Δημάρχων!


Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Η Ελληνική Υπερηφάνεια δέχτηκε 153 χτυπήματα από ανθρώπους, που αυτήν την Ιστορική Στιγμή υπηρέτησαν αντεθνικά και οικονομικά συμφέροντα και όχι την Ιστορική πραγματικότητα. Ένας ολόκληρος λαός νοιώθει προδωμένος και πληγωμένος. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τελικής δικαίωσης!!


Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *