Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Η ψυχολογία μπορεί να επηρεάσει τη στυτική λειτουργία

Έρευνες δείχνουν ένα μεγάλο ποσοστό του αντρικού πληθυσμού στη χώρα μας και διεθνώς, να αντιμετωπίζει κάποια δυσκολία στην επίτευξη στύσης ικανοποιητικής για την ολοκλήρωση της σεξουαλικής πράξης.

ΕΚΑΣΚΕΜ: Με νίκη εκτός έδρας συνέχισε το ανδρικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών

Με νίκη εκτός έδρας συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το ανδρικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών νικώντας την ομάδα του Κολινδρού Πιερίας με σκορ 48-73 για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας που διοργανώνει η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ. Μακεδονίας.

Κοινωνικό Μέρισμα 2019: Νέα δεδομένα - Έως και 1.500 ευρώ μπορεί να φτάσει φέτος!

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Μέχρι και τα 1.500 ευρώ μπορεί να φτάσει φέτος το κοινωνικό μέρισμα.

Πραγματοποίηση εκδήλωσης στη Σκύδρα για την ομογένεια της Κωνσταντινούπολης

Πραγματοποίηση στη Σκύδρα της εκδήλωσης «Οι ομογενείς της Κωνσταντινούπολης και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά τη συνθήκη της Λωζάνης».

Πανήγυρις Αγ. Αικατερίνης στην Πλατάνη Εδέσσης

Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, εορτή της αγίας και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης, πανηγυρίζει το ομώνυμό της παρεκκλήσιο στην Πλατάνη Εδέσσης σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Το έγκλημα είναι θέμα ράτσας, εθνότητας, φυλής, θρησκείας; Του Σαββίδη Παναγιώτη

Όποιος ταυτίζει την εγκληματικότητα, την παραβατική συμπεριφορά, με το χρώμα, την θρησκεία, την εθνότητα, την φυλή, γίνεται θελημένα η άθελα του, θεματοφύλακας ακραίων αποκρουστικών – αντιδραστικών αντιλήψεων που είναι το λίπασμα για να ευδοκιμήσουν ρατσιστικά – ξενοφοβικά ιδεολογήματα.

Έγραψε ιστορία ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του ATP Finals στην O2 Arena

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Τιμ στον συγκλονιστικό τελικό του ATP Finals στην O2 Arena και έδειξε πως το μέλλον του ανήκει.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *