Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Οργή στην Αθήνα για τους Τούρκους: Η γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ αντίθετη με κάθε έννοια νομιμότητας

Έντονη είναι η αντίδραση της Αθήνας στις ανακοινώσεις της Άγκυρας για νέες γεωτρήσεις του Γιαβούζ στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, παρά τo σκληρό μήνυμα της Λευκωσίας.

Αφιέρωμα: Η ιστορία του Όριεντ Εξπρές

Στα τέλη του 19ου αιώνα, το ταξίδι με το τρένο από την Ευρώπη στην Οθωμανική Αυτοκρατορία ήταν μακρύ και κουραστικό. Η κάθε χώρα είχε αναπτύξει το δικό της αυτόνομο σιδηροδρομικό δίκτυο. Φτάνοντας στα σύνορα, οι επιβάτες έπρεπε να αποβιβάζονται, να διασχίζουν τα σύνορα με τα πόδια και στη συνέχεια να επιβιβάζονται σε νέα αμαξοστοιχία.

Νέες αλλαγές στην Παιδεία: Fast track αναγνώριση πτυχίων για κολέγια - Τι φέρνει το υπουργείο

Ένα θέμα που αφορά μεγάλο μέρος αποφοίτων αν υπολογίσει κάποιος ότι στα κολέγια φοιτούν -κατά μέσο όρο- 18.000 σπουδαστές.

Δύο απινιδωτές στα χέρια του ΦΟΑ μέσω Λουτρών

Η μεγάλη συνεργασία του Φ.Ο. Αριδαίας με τους Unboxholics για τη δημιουργία δικτύου παροχής πρώτων βοηθειών σε άτομα που υφίστανται καρδιακή ανακοπή προχώρησε ένα ακόμα βήμα.

Ποια κινητά εκπέμπουν την περισσότερη ακτινοβολία [ΠΙΝΑΚΑΣ]

Επιστήμονες και κατασκευαστές διαβεβαιώνουν ότι η ακτινοβολία αυτή είναι μη βλαπτική για τον ανθρώπινο οργανισμό, ωστόσο η ανησυχία παραμένει

Κοινωνία σε Κίνηση προς Δήμαρχο Έδεσσας: "Αυτές είναι οι μάσκες που έπεσαν..!"

Ο Δήμαρχος με αφορμή το προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο ισχυρίστηκε, αναφερόμενος στον συνδυασμό μας ότι οι μάσκες έπεσαν. Επειδή και η ιλαρότητα όμως έχει όρια, τον ρωτάμε:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *