Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

ΕΚΑΣΚΕΜ:Στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ ο Φίλιππος Νέας ΠέλλαςΜεγάλη νίκη για τον Φίλιππο Νέας Πέλλας που επικράτησε και εντός έδρας με 69-58 απέναντι στους Πάνθηρες και με 2-0 νίκες ανέβηκε στην Α' Κατηγορία και πλέον περιμένει στον τελικό τους Αετούς Βέροιας για το τίτλο του πρωταθλητή.Ενημέρωση παραγωγών από την ΚΡΟΝΟΣ ΑΕ

Το Σαββατοκύριακο (5-6) Μαΐου προβλέπονται παρατεταμένες βροχές. Προτείνουμε στους παραγωγούς μας να ραντίσουν με τα κατάλληλα μυκητοκτόνα.

ΚΥ Αριδαίας - Πρόγραμμα ιατρείου μεταβολικού συνδρόμου

ΟΡΙΣΜΟΣ: Μεταβολικό σύνδρομο ορίζεται ως η κλινική συνύπαρξη:

Unboxholics: Ψάχνοντας τους χαμένους τάφους... [ΒΙΝΤΕΟ]

Ταξίδι στο Ντόμπρο Πόλε, γνωστό και ως "Η Καλή Πεδιάδα" με σκοπό να βρούμε ένα μικρό νεκροταφείο. Δύσκολη διαδρομή, πολλές συγκινήσεις, ατελείωτο βουνό!

Ανακοίνωση εγγραφών ολοήμερου 9-θέσιου 3ου Δημοτικού σχολείου Αριδαίας

Οι εγγραφές στην Πρώτη ( Α΄) τάξη πραγματοποιούνται από 2 μέχρι 19 Μαϊου 2018

Ανακοίνωση Δήμου Αλμωπίας για τους ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων να ανταποκριθούν άμεσα σχετικά με την υποχρέωσή τους να προσκομίσουν ή να αποστείλλουν ταχυδρομικά, επί αποδείξει, στον οικείο Δήμο αντίγραφο του πιστοποιητικού ηλεκτρονικής σήμανσης του ζώου συντροφιάς που διαθέτουν. (άρθ. 5 του Ν.4039/2012, η περ. η.)

Αναδρομές: Η πτώση του Βερολίνου - Μιχαήλ Μίνιν 1922 – 2008

Ρώσος στρατιωτικός. Υπήρξε ο πρώτος σοβιετικός στρατιώτης που ύψωσε την κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο στη στέγη της γερμανικής Βουλής (Ράιχσταγκ), κατά τη διάρκεια της Μάχης του Βερολίνου (16 Απριλίου - 2 Μαΐου 1945).

ΕΠΣΝ Πέλλας: Πρόγραμμα αγώνων 2 & 6/5

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ της 02.05.2018

8η Ανθοέκθεση Δήμου Πέλλας: Live-Party 80΄s – 90’s στο πάρκο του Πολύκεντρου Γιαννιτσών

Ο Δήμος Πέλλας, η ΔΗΚΕΠΑΠ και η εταιρεία παραγωγής θεαμάτων Somma Collectiva of Artists σας προσκαλούν σε ένα 3ωρο Live-Party 80΄s - 90’s με τους Jonny Deep and the Bandanas, στην 8η Ανθοέκθεση Γιαννιτσών, 6 Μαϊου, ημέρα Κυριακή και ώρα βραδινή να είστε όλοι εκεί!!!!!!!!!!!!!!!! στο πάρκο του Πολύκεντρου, στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών.

Ζήστε 3 ώρες ατέλειωτης ευχαρίστησης! Έμπειρη απόλαυση 80's, ξέφρενο γλέντι 90's, Ελληνική ποπ-ροκ μουσική των δεκαετιών αυτών, ατελείωτες χορευτικές φιγούρες και γλωσσοκοπάνημα για back2glenti καταστάσεις!

Οι αδάμαστοι οικοδεσπότες της βραδιάς είναι έτοιμοι για όλα. Οι Joe, Jim, Jack, Ross και Joy θα σας αναστατώσουν με τους ήχους των οργάνων τους και με τις φωνές τους!

Η Daisy θα... σας χορέψει στο ταψί.

Και βέβαια ο Jonny... ναι ο Jonny Deep θα συντονίσει τις πιο βαθιές σας διασκεδαστικές συχνότητες. Το έβαλε σκοπό, μετά από αυτή τη βραδιά, αυτός ο τύπος θα μπει deep στις ζωές μας.

Η SoMmA Collectiva of Artists, με εμπειρία στο θηριοδαμασμό, τους έχει εσώκλειστους μέχρι εκείνη τη βραδιά! Απολαύστε υπεύθυνα!
Πληροφορίες :
Γιώργος Κάκαλης 6946127386

Σοφία Μάντη 6932838842
Alex Nicolas 6947687094


Εδεσσαϊκός: Μεγάλο φιλικό με τον ΑΡΗ

ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

Το Πορτρέτο των Μηνών - Μάιος

Ο πέμπτος μήνας του ημερολογίου, διάρκειας 31 ημερών. Αρχικά ήταν ο τρίτος μήνας του δεκάμηνου Ρωμαϊκού ημερολογίου (Majus) και πήρε το όνομά του, κατά την επικρατέστερη εκδοχή, από τη θεότητα Μαία (λατινικά Μάγια), μητέρα του θεού Ερμή. Ήταν η θεά της γονιμότητας και ετιμάτο με θυσίες χοιριδίων στο βωμό της.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *