Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Ανάδειξη νέου Δ.Σ. Συνδέσμου απόστρατων σωμάτων ασφαλείας ν. Πέλλας


-Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 στο Γραφείο του Συνδέσμου μας Ηρώων Πολυτεχνείου 13 (Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας) και από ώρα: 16.00 έως: 20.00, θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, εξελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων στην Π.Ο.Α.Σ.Α., για την τριετία: 2021 – 2024.

Ακυρώνεται η παράσταση "Η πόρνη από πάνω" στα Γιαννιτσά λόγω ασθένειας της Κ. Διδασκάλου


Ο κορονοϊός «χτύπησε» την ηθοποιό Κατερίνα Διδασκάλου! Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια στη σελίδα της στο Instagram.

Φανταστικός ή πραγματικός παράδεισσος - του Ιωάννη Ευθυμιάδη


Φίλοι αναγνώστες θα ξεκινήσω το συγγραφικό μου έργο με βαθύ συλλογισμό μέσα από τα λειτουργικά και αρμονικά κέντρα του είναι μου. Με το διανοητικό, το συναισθηματικό και το ενστικτώδη. 

Σε εξέλιξη οι παρεμβάσεις στα σχολικά κτίρια του Δήμου Αλμωπίας


Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδες του Δήμου Αλμωπίας, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς

Μήνυμα της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου για τ΄ αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων


Όπως κάθε χρόνο στα τέλη του μηνός Αυγούστου, έτσι και φέτος, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Υ.ΠΑΙ.Θ.) ανακοίνωσε, σήμερα Παρασκευή 27-8-2021, τ΄ αποτελέσματα των εισακτέων στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας, βάζοντας τέλος στην αναμονή και στην αγωνία όλων μας και κυρίως των υποψηφίων, των εκπαιδευτικών και των γονιών τους.

Διορισμός Τομεάρχη ΟΝΝΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας του Αλέξανδρου Κελαντωνη από την Πέλλα


Ανακοινώθηκε ο διορισμός του Πελλιώτη Αλέξανδρου Κελαντώνη από τον Πρόεδρο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Παύλο Μαρινάκη, καθώς και από το Εκτελεστικό Γραφείο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. στην θέση του Τομεάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *