Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Συνελήφθη 47χρονος για κατοχή αρχαίων αντικειμένων και σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών

Εντοπίστηκαν στο κατάστημά του αρχαία νομίσματα της ελληνιστικής και ρωμαϊκής περιόδου

Αφιέρωμα: Η ιστορία των βραβείων Νόμπελ

Τα Νόμπελ (ορθή προφορά Νομπέλ) είναι τα πιο προβεβλημένα βραβεία στον κόσμο και σημείο αναφοράς για άλλες ανάλογες προσπάθειες που ακολούθησαν. Θεσμοθετήθηκαν το 1895 με τη διαθήκη του σουηδού επιχειρηματία και εφευρέτη Άλφρεντ Νόμπελ (1833-1896). Ανακοινώνονται κάθε χρόνο τον Οκτώβριο (3 – 10 Οκτωβρίου το 2016) και απονέμονται (από το 1901) στις 10 Δεκεμβρίου, επέτειο θανάτου του Νόμπελ.

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 8 & 9 Οκτωβρίου

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 8 & 9 Οκτωβρίου

Δ. Πασόης: Χοντρά ψέματα είπε ο Δήμαρχος Αλμωπίας

Λάβρος ήταν κατά την τοποθέτηση του στο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Πασόης ο οποίος τόνισε ότι ο Δήμαρχος με αυτά που λέει κατά καιρούς δεν μπορεί να πείσει ούτε τον εαυτό του και ότι με την κακοκαιρία ο Δήμος Αλμωπίας πιάστηκε απροετοίμαστος με αποτέλεσμα να γίνουν καταστροφές και να κινδυνέψουν ζωές ιδιαίτερα στο αγρόκτημα Τσάκων και Λουτρακίου. 
Ο κος Πασόης δήλωσε ότι ο Δήμαρχος το μόνο που κάνει είναι να μοιράζει συγχαρητήρια και επαίνους στους συνεργάτες του την ίδια ώρα που η κοινωνία τους αποδοκιμάζει. Αναφορικά με τα Λουτρά ο κος Πασόης δήλωσε ότι ο Δήμαρχος Δ. Μπίνος κατά τη συνεδρίαση της Γενικής συνέλευσης των Λουτρών είπε χοντρά ψέματα καθώς δεν ήταν ο μόνος αρνητικός ισολογισμός αυτός επί δικής του προεδρίας αλλά άλλοι δυο το 2006 και το 2010 καταλήγοντας πως ο Δήμαρχος είναι ένας κοινός συκοφάντης.
απο το meapopsi.gr

Α' Διαβούλευση ΔΕΥΑ Αλμωπίας

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Οι μεταγραφικές κινήσεις στον Μακεδονικό Έδεσσας

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος αποδείχθηκε "θερμή" για τον Μακεδονικό Έδεσσας καθώς υπήρξαν πολλές αποχωρήσεις, για διάφορους λόγους, και ανάλογες προσθήκες.

Σαρωτικές οι αλλαγές στο Λύκειο: Επιστρέφει η τράπεζα θεμάτων - Με εθνικό απολυτήριο στα ΑΕΙ

Εισήγηση βόμβα από την επιτροπή Λιάκου - Τι ρόλο θα παίζουν οι επιδόσεις στο σχολείο - Πως θα γίνεται η εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στο έργο επέκτασης του ΧΥΤΑ Αλμωπίας

Το έργο επέκτασης του ΧΥΤΑ Αλμωπίας και εκσυγχρονισμού του υπάρχοντος Βιολογικού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος. Έτσι, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς για την πορεία των εργασιών αυτού του πολύ σημαντικού έργου για ολόκληρο το Δήμο Αλμωπίας. 

Ημερίδα Λήξης του διασυνοριακού έργου "Living history, Living nature IΙ"

Σας προσκαλούμε στην Ημερίδα Λήξης του διασυνοριακού έργου "Living history, Living nature IΙ", που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου, στις 17:00-21:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου 4 Εποχές Hotel Spa. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

13 πράγματα που δεν ήξερες για το σώμα σου και μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή

Πώς μπορείς να σταματήσεις το φτέρνισμα και άλλα facts που θα σου αλλάξουν τη ζωή.

Δήμος Αλμωπίας: Εργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυο του Βορεινού

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου από τον Δήμο Αλμωπίας. Χθες τα μηχανήματα εργάστηκαν στο Πευκωτό. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *