Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας

Με τα παρακάτω δέκα οκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη, πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Παρασκευή 28/8/2015, κι ώρα 20:00΄,το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας:

Αλλαγές στα capital controls: Πώς και πόσα λεφτά μπορούν να βγάζουν στο εξωτερικό το μήνα οι πολίτες

Δέκα εποπτευόμενες από την Τράπεζα της Ελλάδος εταιρείες θα μπορούν από της 31 Αυγούστου να μεταφέρουν έως 40 εκατ. ευρώ μηνιαίως προς το εξωτερικό μέσω εμβασμάτων, με το όριο ανά φυσικό πρόσωπο να ορίζεται στα 500 ευρώ.

Καταγγελία του Πανελλήνιου Σύλλογου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας για το κλείσιμο των ελληνικών λουτροπόλεων λόγω εκλογών

Οι εκλογές  στους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβρη  που είναι και μήνες τουρισμού αλλά και λουτροθεραπείας του κόσμου θα έχουν σαν συνέπεια το  κλείσιμο των Ελληνικών Λουτροπόλεων

Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΑΝΝΑ ΜΑΡΚΟΥ

Διαφοροποιημένη διδασκαλία Αγγλικών σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες

Ψαλίδι από σήμερα στις συντάξεις - Πόσο ακριβώς θα μειωθούν κύριες και επικουρικές

Από χθες βράδυ άρχισαν να πιστώνονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς οι συντάξεις 2,6 εκατομμυρίων συνταξιούχων οι οποίες λόγω της αύξησης της παρακράτησης υπέρ του ΕΟΠΠΥ θα είναι ψαλιδισμένες.

Τα ονόματα της υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές

Με καθυστέρηση δύο ωρών από την προγραμματισμένη ώρα, ανακοινώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Παρασκευής η υπηρεσιακή κυβέρνηση, υπό την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου.

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στους επιτυχόντες εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Σε μήνυμά του προς τους επιτυχόντες που εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης αναφέρει:

Κέντρο Πληροφορικής E-World Τσουλφάς Γ. Ανέστης

Κέντρο Πληροφορικής E-World


Συνάντηση πολιτών του νομού Πέλλας για τη στελέχωση της «Λαϊκής Ενότητας»

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα Γιαννιτσά, συνάντηση πολιτών του νομού Πέλλας με σκοπό τη δημιουργία επιτροπών αγώνα της «Λαϊκής Ενότητας» για τις επερχόμενες εκλογές. 

Η ΔΕΗ χαρίζει το πάγιο στους συνεπείς καταναλωτές!

Σε μια πολιτική επιβράβευσης των συνεπών καταναλωτών, που εξοφλούν εγκαίρως τους λογαριασμούς τους, η ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι χαρίζει το διπλάσιο του παγίου για το ηλεκτρικό

Αλλαγές στις Πανελλαδικές: Μεικτό εξεταστικό σύστημα και διπλό μηχανογραφικό

Μεικτό θα είναι το εξεταστικό σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων του ερχόμενου εκπαιδευτικού έτους, καθώς εκτός από τους μαθητές που θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες την Γ' λυκείου και

Τι κρύβουν σήμερα Παρασκευή 28/8 τα Ζώδια!


Γενικά
Κατά την διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να έχεις κάποιες σημαντικές επαφές, που θα σε

Εγκαινιάστηκαν τα Ναυπηγεία Ελευσίνας (Σαν σήμερα 28/8)

1969: εγκαινιάστηκαν τα Ναυπηγεία Ελευσίνας.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *