Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Ανακοίνωση Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου Δήμου ΑλμωπίαςΣήμερα στις 05:00 π.μ., άγνωστοι πυρπόλησαν δύο κάδους απορριμμάτων σε διαφορετικά σημεία της Κοινότητας Εξαπλατάνου, , οι οποίοι κατεστράφησαν ολοσχερώς, θέτοντας σε κίνδυνο διπλανές κατοικίες.

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας: "Εργασιακός εκφοβισμός στην Ελλάδα"


Ο εργασιακός εκφοβισμός δεν είναι νέο φαινόμενο, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε για το φαινόμενο το 85% των ερωτώμενων θεωρεί ότι ο εργασιακός εκφοβισμός είναι τόσο διαδεδομένος στη χώρα μας που αποτελεί ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα.

Βαρύτατα εκτεθειμένοι είναι όσοι απέτρεψαν την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο Δήμο Σκύδρας κι όποιοι απ΄αυτούς συνεχίζουν να υποστηρίζουν το γεγονός χωρίς ντροπή!


Βαρύτατα και βαθύτατα εκτεθειμένοι είναι και παραμένουν όσοι έκαναν τ΄αδύνατα δυνατά ώστε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός να μην επισκεφθεί τελικά το Δήμο Σκύδρας και να μη συναντηθεί στο Δημαρχείο με τη Δημοτική Αρχή και τους αρμόδιους εκπροσώπους και φορείς του αγροτικού κόσμου, όπως ανακοινώθηκε αρχικά.

Γιάννης Σηφάκης: «Επιτελικό ρεζίλεμα» βουλευτών ΝΔ Πέλλας – Περιφερειάρχη- Αντιπεριφερειάρχη και αδιανόητος εμπαιγμός στους πολίτες της Πέλλας με τους οδικούς άξονες Θεσσαλονίκη – Έδεσσα και Σκύδρα - Βέροια


Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρίς οι πολύ πρόσφατοι πανηγυρισμοί των βουλευτών ΝΔ στην Πέλλα, του Περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικώστα και του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας για την δήθεν εξασφαλισμένη ένταξη του οδικού άξονα Θεσσαλονίκη – Έδεσσα – όρια Π.Ε. Φλώρινας με 300 εκατ. ευρώ στο Ταμείο Ανάκαμψης αποδείχθηκαν φούμαρα και εμπαιγμός των πολιτών της Πέλλας.

Ανακοίνωση πρόσληψης γυμναστών από την ΔΗΚΕΠΑΠ Πέλλας


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΕΛΛΑΣ

Τμήμα ενημέρωσης Γιαννιτσά 29/3/2021

Ανακοίνωση για διεξαγωγή rapid test στην Αριδαία την Τετάρτη 31/03


Ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ – Κινητή μονάδα Πέλλας, σας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθούν δωρεάν rapid test για όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες στην πόλη της Αριδαίας την Τετάρτη 31/03/2021 στην Κεντρική Πλατεία Αθ. Σέτσκου από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *