Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας με το προσωπικό και τους μαθητές της «Ηλιαχτίδας»

Με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, υποδέχτηκε στο Δημαρχείο τους μαθητές και το προσωπικό του ΚΔΑΠ μεΑ "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ".

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Δήμου Σκύδρας για τα ΑμεΑ

Η ευχάριστη διάθεση αλλά και η συγκίνηση, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη ήταν διάχυτες στην εκδήλωση για τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αλμωπίας: Ενημέρωση για το Επίδομα Στέγασης

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αλμωπίας ενημερώνει τους αιτούντες του Επιδόματος Στέγασης που δεν έχουν τον αριθμό παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στο όνομα τους, πως οφείλουν να το αλλάξουν μέχρι τις 31/12/2019.

Το Σάββατο τα εγκαίνια της 9ης Παραμυθούπολης στον πεζόδρομο Γιαννιτσών

Το Σάββατο τα εγκαίνια της 9ης Παραμυθούπολης στον πεζόδρομο Γιαννιτσών

Συναυλία – πάρτι από τους «Bliss»

Διφθερίτιδα: Ποια είναι η ξεχασμένη νόσος εδώ και 28 χρόνια στην Ελλάδα - Τα συμπτώματα

Η λοιμώδης νόσος της διφθερίτιδας επανήλθε στην επικαιρότητα ύστερα από τον τραγικό θάνατο ενός 8χρονου αγοριού στη ΜΕΘ του Παίδων «Αγία Σοφία».

Κατάργηση Φιλόδημου: Ανοιχτή Επιστολή προς Δημάρχους για το Πρόγραμμα Φιλόδημος από στελέχη που το δημιούργησαν


Σε πρόσφατη ομιλία του στην ΚΕΔΕ ο Υπουργός Εσωτερικών κος Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε ότι καταργείται ουσιαστικά το πρόγραμμα «Φιλόδημος» με το επιχείρημα ότι η χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) ύψους 134 εκ. ευρώ δεν επαρκεί για έργα ύψους 1,2 δις ευρώ. Επιπλέον ανέφερε ότι θα επιχειρηθεί η μεταφορά των έργων του «Φιλόδημου» στο ΕΣΠΑ και όσα έργα δεν θα ενταχθούν στο ΕΣΠΑ θα ενταχθούν σε νέο πρόγραμμα.

Αναδρομές: Τα Δεκεμβριανά (1944)

Με την ονομασία αυτή είναι γνωστή η ένοπλη σύγκρουση, που έλαβε χώρα στην Αθήνα, μεταξύ του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ από τη μία πλευρά και των κυβερνητικών και βρετανικών δυνάμεων από την άλλη.

ΕΚΑΣΚΕΜ: Πρώτη εντός έδρας νίκη για την ΚουΠα Κιλκίς

Του Γιάννη Σιταρίδη (koupa basketball team manager)

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *