Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας

Την ερχόμενη Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, στις18.00΄ (6.00 μ.μ), συνεδριάζει του δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Η ιστορία του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Πότε ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά;

Οι Pastry Designs φτιάχνουν κουραμπιέδες. Δείτε το απολαυστικό βίντεο των συντοπιτών μας! [ΒΙΝΤΕΟ]

Αυτήν την βδομάδα ο Γιώργος και ο Δημήτρης φτιάχνουν κουραμπιέδες με τη βοήθεια του καλεσμένου τους.

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας

Με δέκα οκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου κι ώρα 19:00, το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας:

Συγκλονιστικά γράμματα στον Άγιο Βασίλη από μικρά παιδιά

Συγκλονιστικά γράμματα στον Άγιο Βασίλη

Εκλογές ΝΔ: Όλα παίζονται στη συμμετοχή


ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ – ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ Η «ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ» - ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ, ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ «ΓΑΛΑΖΙΑ» ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Μπαζάρ Χριστουγεννιάτικων ειδών από το δημοτικό σχολείο Πολυκάρπης!

ΜΠΑΖΑΡ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ (13/12/2015) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (20/12/2015), ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.Ν. ΕΙΣΟΔΕΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ.

Αφιέρωμα: Έτσι γεννήθηκε το μπάσκετ

Πριν από 124 χρόνια, τέτοιες ημέρες, σε ένα κλειστό γυμναστήριο στην Μασαχουσέτη γεννιόταν το άθλημα που έμελλε να γίνει από τα πλέον διάσημα στον πλανήτη

Τι κρύβουν σήμερα Σάββατο 12/12 τα Ζώδια!

Απελευθερώσου από όσα σε βαραίνουν, ότι κι αν σου κοστίσει

Δείτε το Χριστουγεννιάτικο Εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Πέλλας σας ενημερώνει για το Χριστουγεννιάτικο Εορταστικό ωράριο των καταστημάτων:

Γιάννης Σηφάκης σε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατά την διάρκεια σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου: "Να βγεί η Πέλλα από την συγκοινωνιακή απομόνωση"

Αποκατάσταση της αδικίας με την «παρά φύση» χάραξη της Εγνατίας οδού (όχι από την πεδιάδα Πέλλας και Φλώρινας αλλά «τρυπώντας» το Βέρμιο).

Αν όλα τα παιδιά της γης… Άρθρο αναγνώστριας για την Παγκόσμια ημέρα για τα δικαιώματα των παιδιών

Σύμφωνα με την Συνθήκη για τα Δικαιώματα των Παιδιών του ΟΗΕ ,ως παιδί ορίζεται : «κάθε ανθρώπινο ον μικρότερο της ηλικίας των 18 ετών, εκτός εάν ο ισχύων νόμος για τα παιδιά ορίζει την ενηλικίωση νωρίτερα». Και στα περισσότερα λεξικά με τον ίδιο τρόπο ορίζεται η λέξη ‘’παιδί’’, με βάση δηλαδή την ηλικία.

Ελάτε στην τελετή έναρξης του 1ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην Αριδαία

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) ξεκινά τις προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις της εορταστικής περιόδου.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *