Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Παύλος Γιουρούκης - Υποψήφιος Πρόεδρος Δημ.Τ.Ο Αλμωπίας

Παύλος Γιουρούκης - Υποψήφιος Πρόεδρος Δημ.Τ.Ο Αλμωπίας

Μετά από χρόνων συνεχή και συνεπή παρουσία στον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας πήρα την απόφαση να είμαι υποψήφιος για την θέση του Προέδρου της Δημ.Τ.Ο. Αλμωπίας στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές.

Σταθερή επιδίωξη μου η πρόσφορα στην παράταξη και το τόπο. Προσδοκώντας στην υποστήριξη σας , σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας καλώ να συμμετέχετε μαζί μας στην εκλογική διαδικασία.

Με Εκτίμηση

Παύλος Γιουρούκης

Μέλος της Δημ.Τ.Ο. Αλμωπίας

Άλλο Σκόπια, άλλο η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας

Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις - δηλώσεις - εντυπώσεις κτλ των Γιάννη Μουζάλα -  Πάνου Καμμένου και κάτι επίσημα έγγραφα Τσίπρα - Ολάντ, εμείς εδώ στο ialmopia.gr έχουμε να δηλώσουμε  με υπερηφάνεια πως...

  η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας


ΗΤΑΝ 

ΕΙΝΑΙ 

ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ 

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση τουρισμού στο Βερολίνο

Πετυχημένη ήταν η συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση τουρισμού ITB η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, 9-13 Μαρτίου. Την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας εκπροσώπησε ο Ειδικός Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρίδη και μέλος της Επιτροπής Τουρισμού της Π.Κ.Μ. Γιάννης Τσίκος.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου οι οποίοι ενημερώθηκαν για το τουριστικό προϊόν της ευρύτερης περιοχής της Π.Κ.Μ. Επιπλέον, στην ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ε.Ο.Τ. με bloggers παρατηρήθηκε η ζήτηση για εναλλακτικό τουρισμό, με σημείο αναφοράς τα Λουτρά Λουτρακίου, το όρος Βόρας και τις δραστηριότητες που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο πλούσιο φυσικό περιβάλλον της Πέλλας.Ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στους εκπροσώπους της Π.Κ.Μ. και τη Διευθύντρια του Ε.Ο.Τ. Γερμανίας Ευτυχία Αϊβαλιώτου με την οποία συζητήθηκαν οι μεγάλες προοπτικές ανάδειξης των τουριστικών προορισμών όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων με έμφαση στον θεματικό τουρισμό. Στο περιθώριο της συνάντησης η κυρία Αϊβαλιώτου δέχθηκε ως δώρο εθιμοτυπίας ένα βιβλίο της Πέλλας.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τίμησαν με την παρουσία τους η Αν. Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, ενώ, σημαντικές επαφές πραγματοποίησαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Ιωάννης Γιώργος.

Την επόμενη εβδομάδα και, συγκεκριμένα, το διάστημα 23-26 Μαρτίου, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετέχει στην έκθεση MITT στη Μόσχα προσκαλώντας όσους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου επιθυμούν να παραβρεθούν στο ενιαίο περίπτερο του Ε.Ο.Τ. όπου θα συμμετέχει η Π.Κ.Μ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2381351386 (Γιάννης Τσίκος) και 2381351204 (Αναστασία Μπιρόζη).

Εθελοντές Αλμωπίας για τους πρόσφυγες: SOS Ανάγκη για παλέτες, νάιλον, καυσόξυλα και σκηνές για τους πρόσφυγες

Μία δύσκολη ημέρα μάς περίμενε την Κυριακή στην Ειδομένη. Μετά τη συγκινητική ανταπόκριση των απλών συμπολιτών μας στο κάλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας καταφέραμε να γεμίσουμε 2 φορτηγά αυτοκίνητα, 3 αγροτικά και 1 επιβατικό αυτοκίνητο με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Περισσότεροι από 10 εθελοντές βρεθήκαμε στην Ειδομένη για να μοιράσουμε ό,τι είχαμε συγκεντρώσει.

Η κατάσταση εκεί ήταν απογοητευτική. Η πολυήμερη βροχή είχε ταλαιπωρήσει και εξαθλιώσει ακόμη περισσότερο τους ήδη ταλαιπωρημένους πρόσφυγες. Οι σκηνές τους είχαν πάρει νερό και η διαβίωση τους ήταν υπό άθλιες συνθήκες.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει επείγουσα ανάγκη για παλέτες, οι οποίες θα τοποθετηθούν μέσα στις σκηνές των προσφύγων, ώστε να μην κοιμούνται αυτοί και τα παιδιά τους μέσα στα νερά και να μπορούν όσο το δυνατόν να διατηρούν στεγνά τα ρούχα τους. Επίσης, υπάρχει επείγουσα ανάγκη για νάιλον, σκηνές και καυσόξυλα. Κάνουμε έκκληση λοιπόν σε όσους συμπολίτες μας δραστηριοποιούνται στον τομέα της εμπορίας παλετών και καυσόξυλων να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια.

Επίσης, χρειαζόμαστε ένα φορτηγό που θα μεταφέρει τις παλέτες στην Ειδομένη.

Κατά τα λοιπά η επόμενη αποστολή μας θα είναι την Παρασκευή 18 Μαρτίου, όπου δύο οχήματα εθελοντών θα βρεθούν στην Ειδομένη για να μοιράσουν τρόφιμα στους πρόσφυγες.

Για αυτό το λόγο η αποθήκη μας στην Αριδαία (κατάστημα της κας Μπόσνα, κοντά στο παλιό ΚΤΕΛ) θα λειτουργήσει αύριο Πέμπτη 17 Μαρτίου από τις 17:00 έως τις 20:00 το απόγευμα. (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6949982238).


 
 
Για την αποστολή της Παρασκευής συλλέγουμε παντός είδους τρόφιμα και κυρίως:

• Ατομικές μερίδες φαγητού (χωρίς κρέας) π.χ. σπανακόρυζο, φακόρυζο, λαχανόρυζο, συνοδευόμενες με πλαστικό κουτάλι ή πιρούνι

• Έτοιμες σακουλίτσες, οι οποίες θα περιέχουν π.χ. ένα βραστό αβγό, ένα φρούτο πλυμένο και μία γκοφρέτα.

Από ρούχα αυτήν την περίοδο συλλέγουμε μόνο:

• Παπούτσια αθλητικά σε καλή κατάσταση (να συσκευάζονται ανά ζευγάρι και να αναγράφεται απέξω το νούμερο και η ένδειξη γυναικείο, αντρικό, παιδικό)

• Κάλτσες και

• Κουβέρτες

Δεν συγκεντρώνουμε άλλα ρούχα, καθώς οι αποθήκες με ρούχα στην Ειδομένη είναι γεμάτες και δεν υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός εθελοντών για τη διάθεσή τους στους πρόσφυγες.

ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!


Εθελοντές Αλμωπίας για τους πρόσφυγες

Συμμετοχή του Δήμου Σκύδρας στην Ώρα της Γης

Στην παγκόσμια περιβαλλοντική δράση με τη χαρακτηριστική ονομασία η «Ώρα της Γης»  συμμετέχει και φέτος ο Δήμος Σκύδρας προτρέποντας να λάβουν μέρος όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 και για μια ώρα, δηλαδή από τις 20:30΄έως τις 21:30΄καλούνται φορείς και πολίτες, τηρουμένων των όρων ασφαλείας, να σβήσουν τα φώτα και να κλείσουν ειδικά τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές που βρίσκονται σε αναμονή αχρησιμοποίητες.

Ο Δήμος Σκύδρας θα διακόψει, παραδειγματικά, τη λειτουργία των εξωτερικών προβολέων του δημαρχιακού κτηρίου.

Μπορούμε, λοιπόν, συμμετέχοντας να συμβάλλουμε στη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από μη ανανεώσιμες και μη ανεξάντλητες φυσικές πηγές και κυρίως με αφορμή την «Ώρα της Γης» να υιοθετήσουμε και να εφαρμόσουμε στην πράξη, πολιτεία και πολίτες, μια συνολική και συλλογική περιβαλλοντική πολιτική.

Αλμωπία: Διακοπές ρεύματος

Αριδαία Κυριακή 20/3 8:00 – 15:30

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Αλμωπίας

ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΈΤΕΥΣΗΣ  ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνελήφθη ένας 54χρονος στην Πέλλα για διακίνηση κάνναβης και λαθραίου καπνού

Εντοπίστηκε θαμμένη στο έδαφος στην αυλή του σπιτιού του συσκευασία που περιείχε πάνω από μισό κιλό κάνναβης

Επιπλέον από την οικία του αλλά και από αποθήκη που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 600 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού 

Η ενδελεχής έρευνα και οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 54χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Πέλλας, για διακίνηση κάνναβης και λαθραίου καπνού.
Ειδικότερα, χθες (16-03-2016) το μεσημέρι εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος στο σπίτι του σε περιοχή της Πέλλας και σε αιφνιδιαστική έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην αυλή του σπιτιού του, θαμμένη στο έδαφος, μία συσκευασία που περιείχε 510 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. 

Επιπλέον, στην παραπάνω οικία καθώς και σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε ο 54χρονος σε άλλη περιοχή της Πέλλας, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 

• 2 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 660 γραμμάρια καπνού, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού δημοσίου,
• 25 σπόροι κάνναβης,
• ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης,
• το ποσό των 510 ευρώ, ως προερχόμενο από διακίνηση κάνναβης και αδασμολόγητου καπνού.
 
Οι παραπάνω ποσότητες λαθραίου καπνού, θα αποσταλούν στην αρμόδια Υπηρεσία για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων. 

Ο συλληφθείς, που και κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Ποίημα: Ειδομένης το μαρτύριο...

ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ για το ialmopia.grΜύριες ανθρώπινες φιγούρες, ατέλειωτες ουρές .

Πρόσφυγες ,ιχνηλάτες ευτυχίας του σήμερα, του χτες.

Πήρατε άγνωστους δρόμους διαφυγής.

Κινηθήκατε πάνω στις ράγες ,της ραγισμένης σας ψυχής.

Αφήσατε πίσω σας κήπους,σπίτια και αγρούς.

Βγάλατε από μέσα σας πόνο , βουβούς αναστεναγμούς.

Κάποιοι φόρεσαν το ρούχο της ένοχης σιωπής.

Πέταξαν από επάνω τους, το πέπλο της ντροπής

Τοποθέτησαν φράχτες, τροχοπέδη ,στο τρένο της ελπίδας.

Φύγατε να γλυτώσετε από το χαμό, της ένοπλης καταιγίδας.

Κάποιοι έφτιαξαν σκεύη υποδοχής ,τα σώματά σας.

Τα γέμισαν σπόρους, πείνας,αρώστειας και ανέχειας.

Αυτοί οι εκφραστές της δήθεν αξιοπρέπειας.

Και εσάς τους φυγάδες,, τα μεγάλα θύματα του πολέμου.,

σας μετάλλαξαν σε σκουπίδια, σε φτερά του ανέμου.

Το βάρος του δράματός σας,ασήκωτο,δεν ζυγίζεται.

Ο δρόμος όμως ,προς την σωτηρία σας, συνεχίζεται.


ΠΟΙΗΣΗ: ΗΡΩΔΙΩΝΑ

Pastry Designs - Μια υπέροχη, νηστίσιμη μους σοκολάτα! [ΒΙΝΤΕΟ]

Η συγκεκριμένη μους σοκολάτα είναι φανταστική και πεντανόστιμη και δεν περιέχει αυγά. Είναι πανεύκολη και νηστίσιμη. Δοκιμάστε την οπωσδήποτε.

Καρναβάλι και Κούλουμα στη Σκύδρα

Ζωντάνια, θετική ενέργεια, μουσική, κέφι, χορός, χαμόγελα, σατιρική διάθεση, πολύχρωμα  βεγγαλικά, φανταχτερά άρματα και πληρώματα εμπνευσμένα από την καθημερινότητα και την επικαιρότητα ήταν τα χαρακτηριστικά του Σκυδραϊκού Καρναβαλιού που, παρά τις δυστροπίες του καιρού, προσέλκυσε κι ενθουσίασε πλήθος συμπολιτών κι επισκεπτών κάθε ηλικίας.

Η παρέλαση ξεκίνησε ένα τέταρτο μετά τις πέντε η ώρα το απόγευμα της Κυριακής 13 Μαρτίου 2016.

Έντυπωσιακά άρματα, αεικίνητοι καρναβαλιστές με περίτεχνες στολές «αναστάτωσαν» ευχάριστα τους θεατές. Ξεχύθηκαν στους κεντρικούς δρόμους και στις πλατείες προσφέροντας και σκορπώντας γέλιο και χαρά με τα γουστόζικα σκετσάκια, τις παντομίμες και τις ευφυείς αναπαραστάσεις.

Οι μπριόζες και χαρισματικές παρουσιάστριες Αναστασία Τελιανίδου και Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου γύρισαν στον τόπο καταγωγής τους και ντυμένες πειρατίνες άφησαν για λίγο τη δημοσιογραφία για να προβάλλουν και ν΄αναδείξουν μ΄έξυπνο και γλαφυρό τρόπο όλες τις πτυχές της καρναβαλικής παρέλασης.

Με το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου στην πλατεία Δημοκρατίας επισφραγίστηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις με την ευχή και την αισιοδοξία να ξαναβρεθούμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί, του χρόνου, με ακόμη περισσότερους συμπολίτες μας κι ακόμη περισσότερους καρναβαλιστές.

Το ξεφάντωμα συνεχίστηκε στους δρόμους της πόλης και στα καταστήματα αναψυχής κι εστίασης.

Ως ένα ευχάριστο διάλειμμα στην σκληρή πραγματικότητα χαρακτήρισε η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου τη δυναμική και πολλά υποσχόμενη αναβίωση του Σκυδραϊκού Καρναβαλιού που στηριγμένο στην ιδιοσυγκρασία και στην παράδοση του λαού μας διοργανώθηκε με σκοπό να συμβάλλει με τον τρόπο του στην εξωστρέφεια και στην υποστήριξη της τοπικής οικονομίας.

Την Καθαρά Δευτέρα, παρά τη συνεχιζόμενη βροχόπτωση, γιορτάστηκαν τα Κούλουμα στην έδρα και στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου με ανταλλαγές ευχών και σαρακοστιανές νοστιμιές.

Η Δήμαρχος Σκύδρας ευχαριστεί από καρδιάς όλους εκείνους είτε πρόκειται για φορείς είτε για πρόσωπα που συνεργάστηκαν με το Δήμο Σκύδρας και συνέβαλλαν καθένας με τις δυνάμεις του στην επιτυχή οργάνωση κι έκβαση των εκδηλώσεων, όπως:

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκύδρας, το 2Ο Δημοτικό Σχολείο Σκύδρας, το Δημοτικό Σχολείο Καλλίπολης, το Λύκειο Σκύδρας, την Τοπική Κοινότητα Άσπρου σε συνεργασία με τον Αναστάσιο Λέρο του Γεωργίου (ιχθυοπωλείο), τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκύδρας «Άγιος Ιωάννης Πρόδρομος», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Προφήτη Ηλία, τον Φιλοζωικό Σύλλογο Σκύδρας, τον Σύλλογο Ποντίων Ριζού σε συνεργασία με το Κατάστημα (μπουγάτσα) της Άννας Καρρά, τις Καφετερίες της Σκύδρας:Breeze,Chocolat,De javu,Event,Το Μικρό Καφέ και τα παιδιά των Seventies.

Τους χορηγούς ESCARCOM A.E.(Κοτσαβασίλογλου), ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.,LIDL A.E.,Ανδρέας Κωσταβάρας (Εμπόριο κρεάτων – Στενήμαχος), Χαράλαμπος Σαββίδης (Αντιπροσωπεία γεωργικών ελκυστήρων - Ριζό). Τους επιτηδευματίες Σουλτάνα Βρεττά, Ιωάννα Γιακαμόζη, Χαράλαμπο Ορφανίδη κι όλους τους επαγγελματίες που πρόσφεραν διάφορα είδη στολισμού.

Τις δημοσιογράφους – παρουσιάστριες Αναστασία Τελιανίδου και Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, τον υπεύθυνο μουσικής (DJ) Νίκο Καταραχιά, το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας, την Πυροσβεστική,τους Αντιδημάρχους, Προέδρους Νομικών Προσώπων, Δημοτικούς Συμβούλους, Προέδρους Κοινοτήτων, στελέχη, συνεργάτες, εθελοντές και φυσικά τους συμπολίτες και τους επισκέπτες μας που πλαισίωσαν κι εμψύχωσαν με θέρμη τις εκδηλώσεις.Καλή Σαρακοστή. Χρόνια Πολλά κι Ευτυχισμένα.

Δήμος Αλμωπίας: Σύσκεψη για τους χειμάρρους της Αλμωπίας

Ευρεία σύσκεψη συγκάλεσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος το πρωί της Τρίτης στο Δημαρχείο, παρουσία των Αντιδημάρχων κ. Χρήστου Μπάτση, κ. Στέφανου Αβραμίκα και κ. Γιάννη Κετικίδη, Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων, του Προϊσταμένου Υδραυλικών Έργων (Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Ρισβάνη, του υπαλλήλου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ιάκωβου Τσελίδη και του υπαλλήλου του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδρονομίας και συνεργάτη του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Στέφανου Αργυράκη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η αλληλοενημέρωση αναφορικά με την εικόνα που παρουσιάζουν οι χείμαρροι της Αλμωπίας και ειδικότερα αυτή του Ασπροποτάμου (Μπέλιτσα) και λήψη άμεσων μέτρων σχετικά με την ανεξέλεγκτη εναπόθεση μπαζοαπορριμμάτων, τις ανεξέλεγκτες αμμοληψίες αλλά και της ανεξέλεγκτης διάθεσης οικιακών απορριμμάτων που σημειώνονται σε διάφορα σημεία.

Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε την εικόνα που παρουσιάζουν οι υδάτινοι αποδέκτες (χείμαρροι) τραγική και σημείωσε ότι δεν είναι σημερινή αλλά είναι ζήτημα τουλάχιστον 20ετίας και εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για πλημμύρες αλλά και για το ίδιο το περιβάλλον, αφού οδηγεί σε υποβάθμιση με την εν δυνάμει ρύπανσή του. Ειδικότερα, επισήμανε ότι θα πρέπει να προστατευθούν οι ανθρώπινες ζωές, οι περιουσίες, τα υδραυλικά έργα, αλλά και να διαφυλαχθεί το περεταίρω περιβάλλον. Περαιτέρω, τόνισε ότι θα πρέπει όλες οι πλευρές να επωμιστούν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Επιπλέον υπογράμμισε ότι η ανεξέλεγκτη ρήψη μπαζών στις κοίτες των χειμάρρων δεν είναι νόμιμη και συνιστά επιβολή διοικητικών και ποινικών κυρώσεων, όπως άλλωστε συμφώνησε και ο αρμόδιος υπάλληλος κ. Αργυράκης. Γι’ αυτό το λόγο ανακοινώθηκε ότι σύντομα η Δημοτική Αρχή θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε η διαχείριση των απορριμμάτων να εναρμονιστεί με τις επιταγές της νέας περιβαλλοντικής νομοθεσίας που αφορά τόσο στη διαχείριση των μπαζοαπορριμμάτων (νόμος για την εναλλακτική διαχείριση-ανακύκλωση μπαζοαπορριμμάτων), στη νόμιμη απόληψη αμμοχάλικου και στην κατάργηση των παράνομων χωματερών αστικών απορριμμάτων.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ζήτημα με τις αμμοληψίες που πραγματοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς να υπάρχει έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τονίστηκε από τους αρμόδιους ότι το επόμενο διάστημα ο Δήμος Αλμωπίας θα προχωρήσει σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, όπως εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών που θα καταλήξουν στην αδειοδοτική διαδικασία, ώστε να γίνονται με νόμιμο τρόπο και να έχει έσοδα ο Δήμος τα οποία θα ανταποδίδονται στην τοπική κοινωνία μέσω έργων και παρεμβάσεων. Σε αυτό συμφώνησαν και οι επαγγελματίες που πραγματοποιούν αμμοληψίες και συμμετείχαν στην σύσκεψη, οι οποίοι μάλιστα τόνισαν ότι εδώ και πολλά χρόνια επιδιώκουν να ακολουθήσουν όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Αυτή η σύσκεψη ήταν η απαρχή για να μπει τέλος σε κάθε παράνομη δραστηριότητα που έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ίδια την κοινωνία. Με αυτό τον τρόπο εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος εναρμονισμένη με αυτά που ορίζει η τόσο η εθνική όσο και η ευρωπαϊκή νομοθεσία.

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Ήττα του Μακεδονικού Έδεσσας από τον ΠΑΟΚ Περίκλειας Καρατζόβας με 0-2

Με επιθετική δυστοκία και γενικά μέτρια εμφάνιση ο Μακεδονικός Έδεσσας έχασε με σκορ 0-2 από τον ΠΑΟΚ Περίκλειας Καρατζόβας σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα.

Σε αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε να παίξετε όλα τα παλιά αγαπημένα παιχνίδια του Game Boy

Ποιος δεν θυμάται το αγαπημένο Game Boy; Για τους πιο παλιούς, το γκρι αυτό παιχνίδι ήταν συντροφιά στα οικογενειακά ταξίδια, αιτία τσακωμού με τα αδέρφια και τους φίλους μας και δικαιολογία για να μην διαβάσουμε!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *