Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Συντάξεις Μαρτίου 2018: Αυτές είναι οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων για όλα τα Ταμεία

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα από τις 27 Φεβρουαρίου αρχίζει η καταβολή στους συνταξιούχους των συντάξεων του Μαρτίου του 2018. Η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 02 Μαρτίου.

Δήμος Αλμωπίας: Υπογράφτηκε η ανταλλαγή οικοπέδων που θα διευκολύνει την κατασκευή του νέου χώρου αθλητικών εγκαταστάσεων και αναψυχής

ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Αναδρομές: Από τις σημαντικότερες πολεμικές αναμετρήσεις του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, η Μάχη του Βερντέν

Από τις σημαντικότερες πολεμικές αναμετρήσεις του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, με μεγάλη διάρκεια (21 Φεβρουαρίου - 18 Δεκεμβρίου 1916) και πολύ αίμα. Αντιμέτωπες τέθηκαν, για μια ακόμη φορά, οι στρατιωτικές δυνάμεις της Γαλλίας και της Γερμανίας.

Η ραμπούντα στο θεοδωρακι Πέλλας

Ένας τόπος τραχύς κακοτραχαλος γεμάτος στρουγκες τσοπανοκαλυβα κέδρα πουρνάρια τοπία που σε ταξιδεύουν στο παρελθόν νομίζοντας ότι θα βγει από κάπου ο τσοπάνης με την φλογέρα τόποι και τοπία που δύσκολα τα βρίσκεις βρίσκονται στο θεοδωρακι δεν χρειάζονται συστάσεις και ετικέτες εδώ δακρύζεις βλέποντας τον δρόμο για το παπάσιο στο δυτικό Πάικο!!!
 
Γιάννης Παπαντωνίου κείμενο- φωτογραφίες -επιμέλεια

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *