Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Σχόλιο του Γιάννη Σηφάκη περί «αυταπατεώνων» από τους εκπροσώπους των πραγματικών απατεώνων της διαπλοκής

Η κυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ πήγε να ξεπουλήσει πριν 4 χρόνια το χιονοδρομικό του Καιμακτσαλάν. Η προκήρυξη στην ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ ( που έχει καταργηθεί από την σημερινή κυβέρνηση) έγινε πριν 4 χρόνια Ειλικρινά διαρωτηθήκαμε αν αξίζει να απαντάμε στις γελοιοτητες του κου Θωμαίδη που προσπαθεί να παριστάνει τελευταία τον "μπροστινο" του κου Καρασμάνη. 
 
Απλά θέλουμε να του θυμήσουμε ( καλύτερα να τον πληροφορήσουμε) ότι επί κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ το ΤΑΙΠΕΔ πριν 4 χρόνια προκήρυξε μέσω της ιστοσελίδας του το ξεπούλημα των 16000 στρεμμάτων στο χιονοδρομικό του Καιμακτσαλαν, των 3000 στρεμμάτων στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο και 400 στρεμμάτων στην Βεγοριτιδα και το όποιο τίμημα να οδηγείτο στην μαύρη τρύπα του δημόσιου χρέους. Η σημερινη κυβερνηση κατάργησε το ΤΑΙΠΕΔ και η όποια αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου θα γίνεται ( μέσω του νέου ταμείου) χωρίς λογική ξεπουλήματος αλλά με όρους αξιοποίησης. Σε αυτά τα πλαίσια συνεχίζεται και θα συνεχίζεται η διαχείριση του χιονοδρομικού απο την Εταιρία Ακινήτων του Δημοσιίου (ΕΤΑΔ) και τα επομενα χρονια και οι όποιες επενδύσεις επέκτασης του. Θυμάται ο κος που μας κατηγορεί ποιοι είχαν απαξιώσει το χιονοδρομικό και ποιοι κατηγορήθηκαν ότι ιδιοποιήθηκαν χρήματα από την διαχείριση του; Ήταν του ΣΥΡΙΖΑ ή του δικού του χώρου; 
 
Ο αδιάβαστος μπροστινός του κ. Καρασμάνη καλό είναι να συμβουλεύεται κανέναν που στοιχειωδώς να ξέρει.. Ο ορεινός όγκος ,που αποτελεί μαζί με το Μουσείο της Πέλλας, την ναυαρχίδα του τουρισμού στην Πέλλα, συνδυάζοντας τον θερμαλισμό, την χιονοδρομία, τον αεροπτερισμό, τις δραστηριότητες στην λίμνη Βεγορίτιδα πρέπει να αξιοποιηθεί προς την κατεύθυνση της βιώσιμης ανάπτυξης και του ήπιου τουρισμού. Ειδικότερα στο χιονοδρομικό υπάρχουν προτάσεις επέκτασης του προς τα κάτω και από τις δύο πλευρές ( Έδεσσα και Αλμωπία) , επέκτασης προς ανατολάς με την πρόταση που κατέθεσε στο ΙNTERREG ο δήμος Αλμωπίας και ακόμη πρέπει να αξιοποιείται όλο τον χρόνο με την ανάπτυξη εναλλακτικού τουρισμού με δραστηριότητες. Στα πλαίσια της παραγωγικής ανασυγκρότησης της Πέλλας όλοι οι φορείς και οι βουλευτές οφείλουμε να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση. 
 
Οι νοσταλγοί των ξεπουλημάτων παντού ( σαν τους πρόσφατα δήθεν ανακαλύψαντες το δημόσιο συμφέρον που κάνουν ότι επιτίθενται στα δικά τους, όμως, πεπραγμένα του παρελθόντος) θα μείνουν με την όρεξη

Έρχεται το 21ο Πολιτιστικό διήμερο Αψάλου. Διογένης στο ialmopia: "Θα χαρώ να σας δω για άλλη μια χρονιά στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της Αψάλου!"

Ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΨΑΛΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟ 21ο ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 19 ΚΑΙ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΨΑΛΟΥ.

Απονομές στο 3ο Ε2 Πρωτάθλημα 2016 κατηγορίας ΑΚ 12, στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Απονομές στο 3ο Ε2 Πρωτάθλημα 2016 κατηγορίας ΑΚ 12, στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Διαμόρφωση οχετών όμβριων υδάτων στην Αριδαία

Σε παρεμβάσεις τις οποίες οι πολίτες απαιτούσαν εδώ και πολλά χρόνια, προχώρησε ο Δήμος Αλμωπίας, στα πλαίσια του έργου διαμόρφωσης οχετών όμβριων υδάτων στην Αριδαία. Συγκεκριμένα, το έργο αφορά τρεις περιοχές της πόλης: Το στενό του πρώην κτιρίου ΟΤΕ, την κάθετη οδό πίσω ακριβώς από το πέτρινο κτίριο που μέχρι πριν λίγα χρόνια στεγαζόταν το 2 ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας και τον Περιφερειακό. 

Το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί εδώ και πολλά χρόνια, δεν αφορούσε μόνο στο αισθητικό κομμάτι που σίγουρα είναι πολύ σημαντικό ειδικά όταν πρόκειται για κεντρικά σημεία της πόλης, αλλά κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας προκαλούνταν σοβαρά προβλήματα και πλημμύριζαν ακόμα και σπίτια. Επιπλέον, υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα κυρίως των μικρών παιδιών. Το συνολικό κόστος των παραπάνω παρεμβάσεων ανέρχεται στις 30.000 ευρώ, τα οποία εξασφαλίστηκαν από χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην κεντρική παρέμβαση που αφορά την περιοχή πίσω από τα σχολεία θα πραγματοποιηθεί και διάνοιξη δρόμου με ασφαλτόστρωση, που θα συνδέει την οδό Αθανασίου Διάκου με την περιοχή των σχολείων, εντός του καλοκαιριού –αφού πρώτα μετατοπιστούν οι δύο στύλοι της ΔΕΗ. 

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση: «Ως Δημοτική Αρχή είχαμε δεσμευτεί ότι θα βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Οι παρεμβάσεις που περιγράφονται παραπάνω, στρέφονται προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση. Επειδή έχουμε επικοινωνία με τους πολίτες και αφουγκραζόμαστε αυτά που μας λένε, θεωρώ ότι αυτό το έργο λύνει σημαντικά προβλήματα. Είναι ενδεικτικό ότι τα προηγούμενα χρόνια σημειώθηκαν ακόμα και ζημιές σε κατοικίες που βρίσκονται ιδιαίτερα στην περιοχή του πρώην κτιρίου ΟΤΕ. Υπήρχε μια εικόνα πολύ άσχημη και επικίνδυνη. Ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί κάποιο μικρό παιδί. Γι’ αυτό θεωρώ ότι έχει μεγάλη σημασία να υλοποιούμε τέτοια έργα».Η πιο όμορφη λίστα: Φυσικοί παράδεισοι επί της γης (pics)

Έχεις βαρεθεί τα ελληνικά νησιά και θες να πας κάπου διαφορετικά, αλλά εξίσου μαγευτικά; Ρίξε μια ματιά... (Pics)

Σκυλί δάγκωσε ανήλικο στην Έδεσσα. Ανεξέλεγκτη η κατάσταση

Ανεξέλεγκτη χαρακτηρίζεται η κατάσταση στην Έδεσσα μετά από ένα ακόμη κρούσμα όπου σκυλί δάγκωσε ανήλικο πριν από μέρες στην Οδό Αριστοτέλους μπροστά από την ταβέρνα Γευσιδρόμιο. 
 
Μάλιστα το παιδί νοσηλεύτηκε στο Γενικό νοσοκομείο Έδεσσας όπου και ύστερα από εξέταση των ιατρών πραγματοποιήθηκε χειρουργικός καθαρισμός καθώς υπήρξε μικρή πληγή στο δέρμα και δείγμα κυνός κάτω άκρου. Ο πατέρας του ανήλικου με αίτηση του στον Δήμο Έδεσσας ζήτησε να ληφθούν μέτρα για αυτά τα σκυλιά τα οποία σίγουρα θα πρέπει να μαζευτούν και εφόσον είναι αδέσποτα να περιοριστούν. Οι αγέλες των σκύλων στην Έδεσσα είναι πάρα πολλές και διαρκώς πολαπλασιάζονται. 
 
Δείτε παρακάτω τα στοιχεία: 
 
απο το Meapopsi.gr

Οι «Banda Trite Pate» στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας

Οι «Banda Trite Pate» στις 15 Ιουλίου στα πλαίσια της καλοκαιρινής περιοδείας τους: «Street Life», σας καλεί στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας στις 9:00μμ για μια μοναδική αυτό-οργανωμένη μουσική παράσταση και όχι μόνο!

Σε ένα ταξίδι από την Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια μέχρι τη Νέα Ορλεάνη!

Οι «Banda Trite Pate» είναι:

Jazza SLam: Φωνή, Κιθάρα

Νίκος Μπούμπας: Keyboards, Piano, Synth

Λάζαρος Δημητριάδης: Τύμπανα


Συμμετέχει με τις μαριονέτες του ο Πέτρος Νούσκας.


Ένα video που μπορείτε να αναρτήσετε από την εμφάνιση μας στα Γιαννιτσά:

"Οι Αυταπατεώνες ζουν ανάμεσα μας..."

Διαβάζοντας προ ημερών την δήλωση του Βουλευτή Αλμωπίας κου Σηφάκη που αναφερόταν σε δήθεν κεφαλαιοποίηση των επισκέψεων των υφυπουργών της κυβέρνησης - παρωδία των ΣύριζαΑνελ, πίστεψα πως είναι άλλη μια από τις γνωστές πομπώδεις μπαρούφες που πετάει ο κος αυτός.

Σήμερα όμως δυστυχώς συνειδητοποίησα τι πραγματικά εννοούσε…

Στην επίσημη σελίδα του ΤΑΙΠΕΔ, (αυτό το ΤΑΙΠΕΔ που θα καταργούσε η κυβέρνηση ΣυριζαΑνέλ 1,5 χρόνο πριν) πωλούνται με μια απλή αγγελία, τεράστιες εκτάσεις εκατομμυρίων στρεμμάτων γης στον Άγιο Αθανάσιο, στο Όρος Βόρας, δηλ. το χιονοδρομικό κέντρο και στην Λίμνη Βεγορίτιδα.

Την ίδια Βεγορίτιδα που λίγες μέρες πριν ο κος Σηφάκης με την κα Τζάκρη συνόδεψαν την υπουργό Τουρισμού των ΑΝΕΛ, κα Κουντουρά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κο Συναδινό.

Σήμερα όμως οι μάσκες έπεσαν και όλα αποκαλύφθηκαν.

Οι επισκέψεις των υπουργών της ΣυριζαΑνέλ συμμαχίας, της χειρότερης κυβέρνησης όλων των εποχών είχαν έναν και μόνο σκοπό με τις επισκέψεις τους εδώ, να αξιολογήσουν και να κοστολογήσουν τα φιλέτα της Πέλλας που είναι προς πώληση.

Αυτά για τα οποία τόσο λοιδορήθηκε η Νέα Δημοκρατία και ο πρώην Πρόεδρος της Αντώνης Σαμαράς και φυσικά δεν έκανε ποτέ, τα πραγματοποιούν σήμερα οι μεγαλύτεροι Αυταπατεώνες που γνώρισε ο τόπος.

Η Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ ξεπούλησε τίποτε, ΔΕΝ παρέδωσε Ελληνική Γη σε κανέναν, αυτά τα κάνει μόνο η Αριστερή και επικίνδυνη κυβέρνηση τους.

Είναι βέβαιο πως και η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα βάλει τάξη σε όλο αυτό το χάος που αφήνεται πίσω σας, θα ξαναβάλει την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης, σε τροχιά εξόδου από την εγκληματική ανικανότητα σας.

Αν σήμερα είναι ο Άγιος Αθανάσιος, ο Βόρας, η Βεγορίτιδα, αύριο τι θα ακολουθήσει;

Μήπως η Αρχαία Πέλλα, οι Πηγές Λουτρακίου, οι Καταρράκτες;;Πόσο ακόμα θα μας κοροϊδεύουν με τον πιο χυδαίο τρόπο;

Θα αφήσουμε τους Σηφάκηδες να κεφαλαιοποιήσουν τον τόπο μας;Νίκος Θωμαΐδης

Μέλος Π.Ε. Νέας Δημοκρατίας

Οι 5 νικητές του διαγωνισμού του ialmopia για το Euro 2016

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο μεγάλος διαγωνισμός του ialmopia. Η ηλεκτρονική μας εφημέριδα σε συνεργασία με το κατάστημα Admiral - Κονταξής έδωσε τη δυνατότητα σε 5 τυχερούς να κερδίσουν 5 εκπτωτικά κουπόνια 20% από το κατάστημα Admiral στην Αριδαία!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *