Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Η ανασκόπηση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας

Με είκοσι παρόντες –απαρτία- πραγματοποιήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλμωπίας. Πολλά τα θέματα εκτός ημερησίας διάταξης και ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος, πρώτος, πήρε το λόγο και ενημέρωσε το σώμα για ζητήματα που αφορούν το Δήμο. 

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο βοηθά στη διακοπή του καπνίσματος

Νέες έρευνες δείχνουν πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να βοηθήσει τους καπνιστές να κόψουν το κάπνισμα. Οι συγγραφείς δύο μελετών λένε ότι το άτμισμα πρέπει να ενθαρρύνεται ως καλό για την δημόσια υγεία και να μην αντιμετωπίζεται ως πιθανή απειλή για αυτήν.

Στις 30 Σεπτεμβρίου στο ΣτΕ οι προσφυγές των καναλιών για τις τηλεοπτικές άδειες

Η 30ή Σεπτεμβρίου 2016 προσδιορίστηκε ως ημέρα διάσκεψης της διευρυμένης Ολομέλειας του ΣτΕ, η οποία θα κρίνει εάν είναι συνταγματικός και νόμιμος ο τρόπος χορήγησης των τεσσάρων αδειών των τηλεοπτικών σταθμών.

Ελληνικές Πόλεις vs Άτομα με Αναπηρία

Ελληνικές Πόλεις vs Άτομα με Αναπηρία. Μπορεί σε κάποιους να φαντάζει ακραία αυτή η «κόντρα» όμως είναι η σκληρή πραγματικότητα για ανθρώπους με αναπηρία.

Αφιέρωμα: Άγκαθα Κρίστι

Άγκαθα Κρίστι
1890 – 1976

Πάνω από 12.500 άτομα χόρεψαν το μεγαλύτερο Ομάλ του κόσμου γύρω από τη ΔΕΘ [ΒΙΝΤΕΟ]

Πάνω από 12.500 Πόντιοι και φιλοπόντιοι δημιούργησαν ένα μοναδικό προηγούμενο το βράδυ της Τρίτης στη συναυλία

The Cook Secrets: American Burger Best recipe ever! [ΒΙΝΤΕΟ]

Καλώς ήρθατε στο 2ο επεισόδιο The Cook Sec----rets.Σε αυτό το βίντεο φτιάχνουμε λαχταριστά American Burgers.Mη ξεχάσετε να κάνετε like και κοινοποίηση το βίντεο αν σας άρεσε καθώς και ΕΓΓΡΑΦΗ (SUBSCRIBE)!!

Η απoνομή στον «χρυσό» Μάμαλο! (vid)

Δείτε το συγκινητικό βίντεο της απονομής στον Παύλο Μάμαλο για την άρση βαρών σε πάγκο!

Ελλάδα: 803.000 άτομα ή το 72,2% των ανέργων είναι μακροχρόνια άνεργοι

Στο 23,1% μειώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα το β΄ τρίμηνο εφέτος από 24,9% το α΄ τρίμηνο 2016 και έναντι 24,6% το β΄ τρίμηνο 2015, με τον αριθμό των ανέργων να ανέρχεται σε 1.112.075 άτομα.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *