Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

ΕΚΕ - Εκτιμήσεις από την μεταποίηση των πρώιμων ποικιλιών συμπύρηνου ροδάκινου

Ολοκληρώθηκε η συγκομιδή των πρώιμων ποικιλιών του συμπύρηνου ροδάκινου και αυτές τις μέρες περάσαμε στην ποικιλία Andross.

Μ.Σ. Εξαπλατάνου " Μενέλαος Λουντέμης" φέτος μαζί μας ο Θέμης Αδαμαντίδης!

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και οι φετινές προσπάθειες για ένα δυναμικό, πλούσιο, ποιοτικό και γεμάτο σεβασμό και αφοσίωση πρόγραμμα, για όλους εσάς που με περισσή καλή διάθεση, κάνετε τους κόπους μας να αποδίδουν!

Φέτος, για άλλη μια χρονιά κάναμε το καλύτερο δυνατό για να έχουμε κοντά μας ένα από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής παραγωγής!

Κοντά μας για μια ανεπανάληπτη βραδιά ο μεγαλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της εποχής μας, η πιο χαρακτηριστική χροιά του ελληνικού καλλιτεχνικού πενταγράμμου....

Ο ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ!!!!!!!!!!!

Την Κυριακή 19 Αυγούστου, όλοι οι δρόμοι θα έχουν κατεύθυνση....στην καρδιά!!!!!

Συνεπείς στην δέσμευσή μας για την πιο προσιτή και ποιοτική βραδιά του καλοκαιριού, με τιμή εισιτηρίου - 5 ευρώ - σας περιμένουμε στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου - Λυκείου Εξαπλατάνου, για μια ανεπανάληπτη βραδιά!

Με τιμή, 

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., οι εθελοντές και τα μέλη του συλλόγου μας.

Τα φιλικά προετοιμασίας του Εδεσσαϊκού

Ο Εδεσσαϊκός ανακοινώνει τα φιλικά της προετοιμασίας.Αναλυτικά οι Πράσινοι θα δώσουν 8 αναμετρήσεις με τις 6 να πραγματοποιούνται στο Φόρης Γεντζής.Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών έχει ως εξής:

11/08 ΓΑΣ Κοπανού - Εδεσσαϊκός
12/08 Εδεσσαϊκός - Ηρόδοτος
18/08 Νάουσα - Εδεσσαϊκός
25/08 Εδεσσαϊκός - ΠΑΟ Κουφαλίων
29/08 Εδεσσαϊκός - Θερμαϊκός
02/09 Εδεσσαϊκός - 'Αρης Παλαιοχωρίου
09/09 Εδεσσαϊκός - Γιαννιτσά
16/09 Εδεσσαϊκός - Ερμής Αμυνταίου

Τσαλακωμένη ψυχή..

Πήρα στα χέρια μου τσαλακωμένη την ψυχή από του κόσμου την αδικία. Θέλησα να την σιδερώσω με το πυρωμένο σίδερο της ελπίδας. ‘Έχει δυνάμεις η ψυχή. Είναι ένας Τιτάνας. Γύρω της δαίμονες σε κακοτράχαλες καταστάσεις, στέλνουν θανατηφόρα βέλη, προσπαθώντας να την σκοτώσουν. Μα έχει δυνάμεις η ψυχή. Μέσα από τη φλόγα της καταστροφής, γίνεται φοίνικας, που από τις στάχτες του αναγεννιέται. Γίνεται κάποτε αετός , που φτερουγίζει στους αιθέρες. Φέρνει πάντα φωτεινό μονοπάτι που οδηγεί στην ευτυχία . Έχει δυνάμεις η ψυχή. Γίνεται ατσάλι που δεν λιώνει. Είναι αθάνατη η ψυχή. Κι ας φαίνεται κάποτε τσαλακωμένη.Ποίηση: ΗΡΩΔΙΩΝΑ

Πέρασαν εργομετρικά οι παίκτες του Α.Σ. Γιαννιτσά

Οι παίκτες του Α.Σ. Γιαννιτσά, πέρασαν με απόλυτη επιτυχία, τα εργομετρικά και αιματολογικά τεστ ενόψει της νέας χρονιάς, τα οποία διήρκεσαν δύο ημέρες. Συγκεκριμένα οι παίκτες του Α.Σ.Γιαννιτσά έκαναν σε δύο γκρουπ τις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες διεξήχθησαν την Πέμπτη(26/7) και την Παρασκευή (27/7).

Αυτά ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και πλέον ο Δημήτρης Τομπάζης θα έχει εικόνα για την κατάσταση του καθενός εξ’ αυτών προκειμένου να γνωρίζει το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Έλληνας προπονητής είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του μέχρι στιγμής ενώ αναμένει ακόμα 3 δυνατές προσθήκες που ανήγγειλε ο πρόεδρος Τ Δανιηλίδης και θα γίνουν τις επόμενες μέρες, έτσι ώστε να έχει ακόμα περισσότερες δυνατές λύσεις στο είδη γεμάτο ρόστερ της ομάδος.

Δήμος Αλμωπίας: Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων στην Τ.Κ. Περίκλειας – Λαγκαδιάς

Συνεχίζει να υλοποιεί σημαντικά έργα και παρεμβάσεις ο Δήμος Αλμωπίας, που έχουν ως στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Έτσι, ολοκληρώθηκε η ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων στην Τ.Κ. Περίκλειας – Λαγκαδιάς. 

Συγκεκριμένα, στο χώρο της παιδικής χαράς κατασκευάστηκε διάδρομος από την είσοδο μέχρι το Ηρώο, που εξυπηρετεί στην ευκολότερη πρόσβαση και έγιναν εργασίες συντήρησης στην περίφραξη, η οποία επενδύθηκε με πλάκες στα τμήματα που είχαν αποκολληθεί. Στο χώρο του Ηρώου έγιναν εργασίες αποκατάστασης των σπασμένων μαρμάρινων επενδύσεων. Στη Λαγκαδιά, στο χώρο της παιδικής χαράς, κατασκευάστηκε χτιστή βρύση, ενώ τοποθετήθηκε κατασκευή για τη στήριξη της καμπάνας στην πλατεία του χωριού. Τόσο στην Περίκλεια, όσο και στη Λαγκαδιά, τοποθετήθηκαν παγκάκια και κάδοι.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, παρακολούθησε από την πρώτη στιγμή την εξέλιξη των εργασιών και σε δήλωσή του ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα στα ακριτικά χωριά μας και υλοποιεί παρεμβάσεις με προγραμματισμό και ιεράρχηση. Επίσης, τόνισε ότι έχουν ενταχθεί σε μελέτη οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Σχολείο της Λαγκαδιάς, με στόχο τη δημιουργία μουσείου, μετά από αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου, ανέρχεται σε 6.993,85 ευρώ (με το ΦΠΑ), από την ΣΑΤΑ 2017.

Ανεβάζουν καθημερινά τους ρυθμούς οι ποδοσφαιριστές του Εδεσσαϊκού

Πριν από την χθεσινή προπόνηση οι Πράσινοι υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Δαρδανελιωτη ολοκλήρωσαν τα τεστ δύναμης και αλτικότητας.


Στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα, καθώς το πρώτο κομμάτι που δουλεύει η τεχνική ηγεσία σ’ αυτό το στάδιο της προετοιμασίας, είναι η βελτίωση της φυσικής κατάστασης. 

Όλοι οι παίκτες δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό με τους καινούργιους να δείχνουν να προσαρμόζονται εύκολα στο νέο τους περιβάλλον.Για αύριο Σάββατο υπάρχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση ενώ λίγο νωρίτερα θα ακολουθήσει φωτογράφιση των ποδοσφαιριστών για τις ανάγκες των social media καθώς και του δεύτερου φύλλου του ΤΡΙΑΙΝΟΦΟΡΟΥ.

Κινηματογραφική Λέσχη Έδεσσας - Να Ζει Κανείς ή Να μη Ζει;

Ο Φ.Σ. Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» (Κινηματογραφική Λέσχη), με την υποστήριξη της ΔΗ.ΚΕ.ΔΕ. την Δευτέρα 30 και Τρίτη 31 Ιουλίου 2018 και ώρα 21:15, στον χώρο του Θερινού Δημοτικού Κιν/φου (περιοχή Μύλοι, πάρκο καταρρακτών Δήμου Έδεσσας) θα προβάλλουν την ταινία: Να Ζει Κανείς ή Να μη Ζει;(1942)Σκηνοθεσία: Ernst Lubitsch

Ηθοποιοί Carole Lombard, Jack Benny, Robert Stack

Διάρκεια: 99 λεπτά

Είδος ταινίας: Κωμωδία
Η υπόθεση της ταινίας:

Ένας θίασος Πολωνών ηθοποιών προσπαθεί να τα βγάλει πέρα ενώ οι Γερμανοί έχουν καταλάβει τη χώρα τους. Ένας κατάσκοπος έχει πληροφορίες που θα κάνουν μεγάλη ζημία στην αντίσταση. Τότε, θα δοθεί η μεγάλη ευκαιρία στους ηθοποιούς να πετύχουν κάτι πατριωτικό.Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *