Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Προσφορά δωρεάν βιβλία σε Γυμνάσια & Λύκεια από τον ΟΕΒΕΣ Ν. Πέλλας

Με ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου της ομοσπονδίας αποφασίσαμε να προσφέρουμε δωρεάν σε όλα τα δημοτικά σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Γυμνάσια - Λύκεια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας για την βιβλιοθήκη τους ,το βιβλίο του Κωνσταντίνου Γ. Σταλίδη "ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ".

Αυτός είναι ο αθλητισμός: Η συγκλονιστική κίνηση του δρομέα από τη Γουινέα Μπισάου [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Μπραϊμα Νταμπό επιλέγοντας αντί να κοιτάξει τον δικό του χρόνο, να βοηθήσει τον συναθλητή του που ήταν έτοιμος να καταρρεύσει στον αγώνα των 5000 μέτρων, έστειλε σε όλο τον πλανήτη το πιο όμορφο μήνυμα του αθλητισμού.

Κομμουνισμός ίσον ναζισμός. Σοβαρά τώρα;


Oταν στο Ευρωκοινοβούλιο ανακαλύπτουν ξανά τον Ψυχρό Πόλεμο Κομμουνιστές ήταν αυτοί που σήκωσαν τις σημαίες του αντιφασιστικού αγώνα στις χώρες τους, όταν οι εθνικές αστικές τάξεις συμβιβάστηκαν, συνεργάστηκαν με τους κατακτητές ή την κοπάνησαν με τον χρυσό του κράτους για το εξωτερικό.

Αφιέρωμα: Η μοναδική Μπριζίτ Μπαρντό

Γαλλίδα ηθοποιός, σύμβολο του σεξ τις πρώτες μεταπολεμικές δεκαετίες. Εγκατέλειψε νωρίς τα καλλιτεχνικά δρώμενα και αφιερώθηκε στην υπεράσπιση των ζώων.

Στην παρουσίαση του βιβλίου «Με τα μάτια των ξένων - Περιηγητές στην Έδεσσα και την Πέλλα, 1328-1912»

Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Με τα μάτια των ξένων...

ΔΕΗ: Νέα ευνοϊκή ρύθμιση για τους οφειλέτες - Τι δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης

Αιχμές του υπουργού Περιβάλλοντος για τους χειρισμούς της προηγούμενης κυβέρνησης.

Αποκατάσταση ζημιών σε δρόμο του Δ.Δ. Θεοδωρακίου

Ξεκίνησε το έργο αποκατάστασης του τοιχίου αντιστήριξης και του δρόμου στο Θοδωράκι ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία το συντομότερο δυνατόν και τα παιδιά να μπορούν να μεταφέρονται στο σχολείο με ασφαλή τρόπο.

Δήμος Αλμωπίας: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση οικονομικής επιτροπής

Σας καλούμε να έρθετε στις 30 Σεπτεμβρίου, του έτους 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 77 του Ν.4555/18 (το οποίο αντικατέστησε το άρθρο 75 του Ν.3852/2010), για να παραστείτε στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας, για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Γιατί «σκοτώνονται» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για την ψήφο των αποδήμων


Η συζήτηση για το ζήτημα της ψήφου των αποδήμων δεν ξεκίνησε τώρα, απλώς τώρα πήρε μεγάλες διαστάσεις από τη στιγμή που η περίοδος της κρίσης σήμαινε ένα νέο κύμα μετανάστευσης ελλήνων στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα ένας σημαντικός αριθμός δυνάμει ψηφοφόρων να μην μπορεί να συμμετέχει σε κρίσιμες εκλογές, την ώρα που σε άλλες χώρες έχουν κατοχυρωθεί δυνατότητες συμμετοχής για αυτές τις περιπτώσεις.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *