Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Μ.Σ.Προμάχων ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - H νικήτρια της κλήρωσης!

Βρέθηκε η νικήτρια της κλήρωσης και είναι η κ. Αννέτα Τ. κάτοικος Αριδαίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νικήτρια της κλήρωσης δώρισε μέρος των χρημάτων στο ταμείο του συλλόγου για τις μελλοντικές του δράσεις.
 

Νέα έντυπα μεταβολών ποδοσφαιριστών 2017/18

ΝΕΑ ΕΝΤΥΠΑ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ 2017/2018

Κάνεις δίαιτα, αλλά έχεις κολλήσει στα ίδια κιλά; Να πώς θα «ξεμπλοκάρεις»

Όταν ένας αγώνας φτάνει προς το τέλος του, οι παίκτες δεν τα παρατούν. Αντιθέτως εντείνουν την προσπάθεια. Αυτό που πρέπει να κάνετε κι εσείς δηλαδή όταν ο αριθμός στη ζυγαριά αρνείται πεισματικά να κατέβει!

Συντήρηση του παλαιού Δημαρχείου Αριδαίας. Δημήτρης Μπίνος: "Έχουμε δώσει μεγάλη βαρύτητα στον ευπρεπισμό των δημοτικών κτιρίων"

"Ως Δημοτική Αρχή έχουμε δώσει μεγάλη βαρύτητα στον ευπρεπισμό των δημοτικών κτιρίων, τα οποία αποτελούν περιουσία όλων των πολιτών και οφείλουμε να τα σεβόμαστε και να τα διατηρούμε σε καλή κατάσταση.

Αφιέρωμα: Η ιστορία του μπικίνι

Το μπικίνι, με την έννοια του ενδύματος που χωρίζεται σε δύο μέρη, είναι γνωστό από την αρχαιότητα. Ανάλογα ενδύματα συναντάμε σε απεικονίσεις αθλητριών σε αρχαιοελληνικές υδρίες και τοιχογραφίες.

Πιο χαμηλές αλλά εγγυημένες προτάσεις ανανέωσης στους "ξένους" θα κάνει η νέα Διοίκηση του Αλμωπού

Με όλους τους παίκτες που έκλεισαν την περυσινή σεζόν ως ενεργοί στον Αλμωπό θα έχει επαφές μέσα στις προσεχείς ημέρες η νέα Διοίκηση του συλλόγου , για να συζητήσει το μέλλον τους στην ομάδα.

Πανελλήνιες Εξετάσεις: Καταργείται το πεδίο των παιδαγωγικών σχολών

Η κατάργηση του πεδίου, «ανοίγει» τις παιδαγωγικές σχολές σε όλους τους υποψήφιους.

Τα τρόφιμα που δεν πρέπει να βάζετε στο ψυγείο- Όση ζέστη κι αν κάνει

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα και αυτό επηρεάζει και τα τρόφιμα που έχετε σπίτι σας. Συνήθως, τα στριμώχνετε όλα, ακόμα κι αυτά που είχατε στον πάγκο ή στα ντουλάπα, μέσα στο ψυγείο και ξενοιάζετε. Σωστά; Χρμμμ. Λάθος.

Θερινές εκπτώσεις 2017: Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν

ΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Θ' ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ - ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

Το εσωτερικό του σπιτιού είναι απέραντο - του Μύρωνα Κομνηνού

Το εσωτερικό του σπιτιού είναι απέραντο - του Μύρωνα Κομνηνού για το ialmopia.gr


Σηφάκης: Πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά η εκδήλωση για την κρίση στο επιτραπέζιο ροδάκινο

Γιάννης Σηφάκης : Πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά η εκδήλωση για την κρίση στο επιτραπέζιο ροδάκινο που διοργάνωσε ο βουλευτής με συμμετοχή όλων σχεδόν των οργανώσεων παραγωγών και συνεταιρισμών της Πέλλας

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μίλησαν ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο Γιώργος Γαϊτάνης γεωπόνος της ΔΑΟΚ Πέλλας, ο προσωρινός πρόεδρος του ΣΕΑΣ Νίκος Μηνάς, οι Μανώλης Παπαδόπουλος, Παντελής Μπερμπέρης και Δημήτρης Τσίτσης πρόεδροι των ΟΠ Πέλλας, ΟΠ του ΑΦΟΣ Αλμωπίας και ΟΠ Φλαμουριάς αντίστοιχα, ο τεχνικός σύμβουλος της ΟΠ Φλαμουριάς Δημήτρης Τερζής. Παρευρέθηκαν ακόμη οι Γιάννης Στογιαννίδης και Γιώργος Σταυρίδης.

Ακολούθως τον λόγο πήραν πρόεδροι συνεταιρισμών και οργανώσεων παραγωγών, πρόεδροι αγροτικών συλλόγων και πολλοί αγρότες που παρευρέθηκαν.

Ο βουλευτής στην ομιλία του ανάλυσε το πρόβλημα της μεγάλης φετινής κρίσης στο επιτραπέζιο ροδάκινο, τις αιτίες της που είναι δομικές, τα άμεσα μέτρα που έχουν ληφθεί ( το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας με δωρεάν διάθεση στο οποίο η Πέλλα μπαίνει ουσιαστικά για πρώτη φορά μετά την μικρή «δοκιμαστική» περσινή συμμετοχή της, την προσπάθεια του Υπουργού για αύξηση των ποσοτήτων επισιτιστικής και τον φάκελο προς την Κομισιόν για ειδικό πρόγραμμα για το ροδάκινο με στρεμματική ενίσχυση των παραγωγών), τα στοιχεία παραγωγής για την Πέλλα που αποδεικνύουν ότι η Πέλλα είναι πρώτη στην χώρα σε 4 πυρηνόκαρπα ( κεράσι, συμπύρηνο ροδάκινο, βερίκοκο και δαμάσκηνο) και δεύτερη ( αλλά με πολλά στρέμματα) στο επιτραπέζιο ροδάκινο, τα στοιχεία εισαγωγών ευρωπαϊκών και αραβικών χωρών που αποδεικνύουν ότι οι εισαγωγές ροδακίνου από Ελλάδα ( πλήν Ρουμανίας και Βουλγαρίας) είναι πολύ ελάχιστες, ανέλυσε τις αιτίες αυτής της κατάστασης, επισήμανε ότι μόνο με αναδιοργάνωση και αύξηση εμπορικών μεγεθών με εταιρικές συμπράξεις των παραγωγικών φορέων μπορεί να αρχίσει η αντιστροφή της κατάστασης.

Αναλύθηκαν ακόμη οι ενέργειες της κυβέρνησης για τα «στέκια», για την πληρωμή το αργότερο σε δύο μήνες από τους εμπόρους, η ανάγκη ίδρυσης οργανώσεων παραγωγών στην Πέλλα και Κοινοπραξίας Οργανώσεων παραγωγών, η ανάγκη ουσιαστικής ενίσχυσης της τυποποίησης και συσκευασίας των προϊόντων από τις οργανώσεις παραγωγών και πολλά άλλα.

Από όλους επισημάνθηκαν τα βήματα που έκανε η Πέλλα στην οργάνωση του αγροτικού κόσμου τον τελευταίο 1,5 χρόνο, η ανάγκη ενίσχυσης του ΣΕΑΣ και εταιρικών συμπράξεων για εμπορικούς σκοπούς που ξεκινούν.«Παραλήρημα» Τσαβούσογλου: Θα κρατήσω τον στρατό στην Κύπρο και θα τον χρησιμοποιήσω!

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ - ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΕΞ – ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ

Αναδρομές: Η Μάχη του Μαραθώνα (1824)

Πολεμική αναμέτρηση μεταξύ των 3.000 Οθωμανών Τούρκων του Ομέρ Πασά και 600 Ελλήνων υπό τον Γιάννη Γκούρα, στην πεδιάδα του Μαραθώνα, εκεί όπου ο Μιλτιάδης είχε νικήσει τον στρατό των Περσών το 490 π.Χ. Η δεύτερη μάχη του Μαραθώνα έγινε στις 5 Ιουλίου 1824 και έληξε, όπως και η πρώτη, με επικράτηση των ελληνικών όπλων.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Αλμωπού Αριδαίας


Ο Αλμωπός Αριδαίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο αποτελείτε από τους:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *