Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Μελίτα Χισκάκη: Οι προτάσεις μου για το στρατηγικό σχεδιασμό του Δήμου μας

Προτάσεις μου για το στρατηγικό σχεδιασμό του Δήμου μας εν ετη 2015:

Χρήστος Δημητριάδης: Να είναι ξεκάθαροι όλοι οι συνδυασμοί του Δήμου Έδεσσας για το ιστορικό ψέμα της δήθεν «σλαβικής Μακεδονίας»

Επ ευκαιρία της επετείου της 25 ης Μαρτίου, η Νέα Πρόταση Πολιτών Έδεσσας Βεγορίτιδας τιμά τους αγωνιστές του 1821 που χύσανε το αίμα τους για την Ελευθερία της πατρίδας μας. Ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και καλούς αγώνες για την ανατροπή της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών και των συνεπειών της.

Αφιέρωμα: Η Μάχη των Δολιανών το 1821

Οι Έλληνες επαναστάτες υπό τον Νικηταρά νικούν τους Οθωμανούς Τούρκους στα Δολιανά της Αρκαδίας στις 18 Μαΐου 1821 και επισφραγίζουν τη μεγάλη νίκη στο Βαλτέτσι (12-13 Μαΐου). Ο κλοιός γύρω από την Τριπολιτσά σφίγγει, σύμφωνα με το στρατηγικό σχέδιο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Εκτός υποψηφιότητας για το Δήμο Αλμωπίας ο Δημήτρης Πασόης

Την απόφαση του να μην είναι ξανά υποψήφιος για Δήμαρχος Αλμωπίας φαίνεται να έχει πάρει ο κ. Δημήτρης Πασόης. 

Στον Άγγελο Νικολάου του ΕΠΑ.Λ Αριδαίας το 1ο Βραβείο Ποίησης

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ Αριδαίας “Νίκανδρος Παπαϊωάννου”, με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνεια, συγχαίρουμε τον μαθητή της Α΄ Τάξης του σχολείου μας Νικολάου Άγγελο του Γεωργίου για την κατάκτηση του 1ου Βραβείου Ποίησης στον 11ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Λογοτεχνίας που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Πετρούπολης.

Αποδοκιμασίες στον Γιώργο Βαρεμένο μετά την παρέλαση στη Μελβούρνη [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο κόσμος άρχισε να φωνάζει «Ελλάς, Ελλάς Μακεδονία»

Ανακοίνωση Προέδρου της Θύελλας Σαρακηνών για την άνοδο στη Γ' Εθνική

Μια ιδέα που κυοφορήθηκε πριν απο τρία χρόνια και αρχικά φάνταζε σαν ουτοπία, σήμερα πήρε σάρκα και οστά μιάς και η ομάδα μας εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία!!

Αναδρομές: Ο φιλότουρκος πρόκριτος (κοτζάμπασης) της Τριπολιτσάς, Σωτηράκης Κουγιάς 1821

Φιλότουρκος πρόκριτος (κοτζάμπασης) της Τριπολιτσάς, που θανατώθηκε με απάνθρωπο τρόπο από τους συμπατριώτες του επαναστάτες την ημέρα της άλωσης της Τριπολιτσάς (23 Σεπτεμβρίου 1821).

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *