Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Η Έδεσσα & η Πέλλα με το Καϊμακτσαλάν θα είναι στην έκθεση PHILOXENIA στην Θεσ/νικη

Την Παρασκευή ξεκινά η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού και ο Δήμος Έδεσσας συμμετέχει στην φετινή έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2019 στο εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης (8-10 Νοεμβρίου) προβάλλοντας τα αξιοθέατα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Ορεινής Πέλλας. 

Ευχαριστήριο 5ου Νηπιαγωγείου Αριδαίας

Ευχαριστούμε θερμά το δικηγόρο Εμμανουηλίδη Εμμανουήλ (γονέα), για τη δωρεά ενός κλιματιστικού σώματος στο 5ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας.

Πέτρος Τσαρκνιάς: Άμεση αποκατάσταση της βατότητας και λειτουργία του δρόμου Κερασιάς - Χιονοδρομικού Κέντρου Καϊμακτσαλάν

Μετά το ζήτημα που προέκυψε από την διακοπή κυκλοφορίας λόγω κατολισθήσεων στο δρόμο Κερασιάς - Χιονοδρομικού Κέντρου Καϊμακτσαλάν,

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου με το Δεκαπενταμελές Μαθητικό Συμβούλιο

Εκπροσώπους του Δεκαπενταμελούς Μαθητικού Συμβουλίου του Λυκείου της Σκύδρας υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Σκύδρας, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου με τους Αντιδημάρχους: Μαρία Γιακαμόζη, Χαράλαμπο Γεραντίδη, Μιχάλη Μέγα, Γιώργο Σταματέλλο και Κωνσταντίνο Τερζίδη.

Ακαδημία ΓΑΣ Μ. Αλ.Γιαννιτσών «GBA»: Με επιτυχία το ταξίδι εμπειριών και εκπαίδευσης στην Πάτρα και στα Ιωάννινα

Ακαδημία Μπάσκετ ΓΑΣ Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών «GBA»: Με επιτυχία το ταξίδι εμπειριών και εκπαίδευσης στην Πάτρα και στα Ιωάννινα

ΕΚΕ: Δασμοί ΗΠΑ στην κομπόστα ροδακίνου

Τα γραφεία της Ε.Κ.Ε. στη Νάουσα επισκέφτηκε χθες 5 Νοεμβρίου 2019 ο κ. Γρ. Δημητριάδης / Γ.Γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας, συνοδευόμενος από στελέχη του Υπουργείου Εξωτερικών.

Επίσκεψη Δημάρχου και Προέδρου Δ.Σ. Πυλαίας – Χορτιάτη στο Δήμαρχο Αλμωπίας

Την Τετάρτη 30/10/2019 ο Δήμαρχος Αλμπωπίας Χρήστος Μπάτσης υποδέχτηκε τον Δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη κ. Ιγνάτιο Καϊτετζίδη και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και του ΦΟΔΣΑ κ. Μιχαήλ Γεράνη. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *