Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο πρόεδρος του ΦΟ Αριδαίας Γιώργος Αποστολίδης αποκλειστικά στο ialmopia.gr

Το ialmopia.gr έχει τη χαρά να φιλοξενεί τον πρόεδρο του του ΦΟ Αριδαίας Γιώργο Αποστολίδη σε μια αποκλειστική συνέντευξη.



Επιμέλεια - Συνέντευξη: Τάσος Καλαϊτζής


- Κατ’ αρχάς συγχαρητήρια για την επίτευξη του μεγάλου στόχου με την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ο Σύλλογος έζησε μια ονειρική εβδομάδα, αφού μετά την κατάκτηση πρωταθλήματος της ομάδας Παίδων κατέκτησε και το πρωτάθλημα Ανδρών. Ποια τα συναισθήματα του οργανισμού γι’ αυτές τις επιτυχίες; 


Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που ήσασταν κοντά στην ομάδα τη φετινή χρονιά αλλά και για τη γενικότερη στήριξη στο Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια. Όσον αφορά τα συναισθήματά μας για τις επιτυχίες του μπάσκετ, εκτός από τα αυτονόητα που ήταν η χαρά και ο ενθουσιασμός, νιώσαμε μεγάλη υπερηφάνεια για αυτά τα παιδιά που κάτω από αντίξοες συνθήκες και θυσιάζοντας πολύ χρόνο από την προσωπική τους ζωή, ανέβασαν το επίπεδο του αθλητισμού στην περιοχή μας. Ακόμα, νιώσαμε μεγάλη ικανοποίηση για την προσπάθεια που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια, καθώς οι επιτυχίες αυτές δεν ήταν τυχαίες αλλά προήλθαν με βάση το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει μαζί με τους προπονητές όλων των τμημάτων. Όμως η μεγαλύτερη δικαίωση για μας είναι πως όλα αυτά έγιναν χωρίς να παρεκκλίνουμε από τη φιλοσοφία μας, που έχει σαν αρχή, ο βασικός κορμός της ομάδας να είναι από την περιοχή της Αλμωπίας. Τώρα, μετά από ένα μήνα, το συναίσθημα που υπερέχει είναι η ευθύνη που έχουμε να διαχειριστούμε σωστά αυτές τις επιτυχίες, ώστε να έρθουν ακόμα μεγαλύτερες.


- Είναι δεδομένο ότι η ομάδα έκανε υπερήφανο όλο τον κόσμο της Αλμωπίας με τις επιδόσεις της, όμως οι απαιτήσεις τώρα μεγαλώνουν. Ποια είναι τα σχέδια μεταξύ διοίκησης – τεχνικού τιμ για τη νέα χρονιά; 


Ήδη έχουμε ξεκινήσει να σχεδιάζουμε το πλάνο της επόμενης χρονιάς. Και δεν εννοώ μόνο τα σχέδιά μας για την αντρική ομάδα. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στήνουμε τα τμήματα του μπάσκετ ξεκινώντας από τις ακαδημίες, καθώς θέλουμε να έρθουν όσο περισσότερα νέα παιδιά και να αγαπήσουν το άθλημα, στελεχώνοντας μελλοντικά τα αγωνιστικά μας τμήματα. Για αυτό και την επόμενη χρονιά -και είναι η πρώτη φορά που το λέμε δημόσια- θα δημιουργήσουμε μια νέα θέση στα τμήματα του μπάσκετ, αυτή του Αθλητικού Διευθυντή, ο οποίος θα έχει την επίβλεψη όλων των τμημάτων, ώστε να υπάρχει η σωστή συνέχεια του αθλητή από τη στιγμή που θα έρθει στις ακαδημίες μας μέχρι να φτάσει στα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου. Είμαστε σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με ένα άτομο που έχει τεράστια εμπειρία και γνώση, που αγαπά και θέλει να βοηθήσει τον Φ.Ο. Αριδαίας και το όνομά του θα ανακοινωθεί σύντομα.

- Θα υπάρξουν αποχωρήσεις, ανανεώσεις και ανακοινώσεις παικτών τις επόμενες εβδομάδες;

Σύμφωνα με τις συζητήσεις που έχουμε ξεκινήσει, είμαστε στην πλέον ευχάριστη θέση όλοι οι παίκτες της ομάδας να θέλουν να βοηθήσουν τη νέα προσπάθεια στη Γ’ Εθνική. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μας και φαίνεται στην πράξη, αφού ξεκινήσαμε το στήσιμο της ομάδας με βάση τις προθέσεις αυτών των παικτών, στους οποίους πιστεύουμε και τους οποίους εκτιμούμε. Σίγουρα θα υπάρχουν και προσθήκες παικτών, που θα γίνουν με μεγάλη προσοχή γιατί πέρα από την αγωνιστική τους αξία, θέλουμε να είναι και χαρακτήρες που θα ταιριάζουν με τη φιλοσοφία της ομάδας, ώστε να διατηρηθεί το οικογενειακό κλίμα. 


- Κ. Αποστολίδη το ΔΑΚ Αριδαίας, το γήπεδο που στεγάζει όλα αυτά τα χρόνια όλα τα τμήματα του συλλόγου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Υπάρχουν σκέψεις συνεργασίας με τη Δημοτική Αρχή στο πλαίσιο βελτίωσης των υποδομών του γηπέδου; Αν ναι, ποιες είναι οι προτάσεις σας;


Ο Φ.Ο. Αριδαίας πάντα επιδιώκει να συνεργαστεί με άτομα που έχουν σκοπό το καλό του αθλητισμού της περιοχής μας και την ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, μακριά από μικροπολιτικά και προσωπικά συμφέροντα. Έτσι και τώρα, σίγουρα σκεφτόμαστε πως θα βελτιώσουμε τις υποδομές του γηπέδου και κυρίως αυτή της θέρμανσης, αφού εκ των πραγμάτων στις εθνικές κατηγορίες ένα γήπεδο σαν το ΔΑΚ Αριδαίας με τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν κατά τη διάρκεια του χειμώνα, θα κρίνεται ακατάλληλο για τη διεξαγωγή αγώνων. Μην ξεχνάτε ότι θα φιλοξενήσουμε ομάδες από τα Τρίκαλα και το Βόλο, μέχρι τα Ιωάννινα και την Κέρκυρα, ομάδες με ιστορία και εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες και υψηλά στάνταρ σε όλα τα επίπεδα. Οπότε αν δε φροντίσουμε όλοι μαζί τουλάχιστον για τα βασικά, αυτό θα είναι μια μεγάλη δυσφήμιση για το Δήμο Αλμωπίας.



- Ο κόσμος της Αριδαίας πάντα αγκαλιάζει και είναι δίπλα στην ομάδα σε κάθε νέα προσπάθεια. Τώρα που η ομάδα θα αγωνίζεται σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, τι μήνυμα θα στέλνατε στους φιλάθλους για τη νέα σεζόν; 


Ο κόσμος της Αλμωπίας είναι πάντα κοντά στο Σύλλογο, όχι μόνο στις αθλητικές δραστηριότητες αλλά και στις κοινωνικές δράσεις, που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετές και πολύ σημαντικές. Για όλη αυτή τη στήριξη, θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για ακόμα μια φορά γιατί έστω και μια μικρή εκδήλωση της χαράς τους, μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε. Όσον αφορά την επόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική, θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο ότι προσπαθούμε να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο σε πρώτη φάση θα έχει ως στόχο να παραμείνει στην κατηγορία και τα επόμενα χρόνια να καθιερωθεί σε αυτή, έτσι ώστε να πλαισιώνεται κάθε χρόνο με αθλητές του Συλλόγου μας, που θα προέρχονται από τις ακαδημίες. Οπότε τους καλώ όλους να στηρίξουν με κάθε τρόπο αυτή την απόλυτα υγιή προσπάθεια και έτσι να κάνουμε περήφανη όλη την Αλμωπία!



Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αποστολίδη για το χρόνο του και ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στις νέες προκλήσεις της μπασκετικής ομάδας της πόλης μας!





5 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *