Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΕΚΑΣΚΕΜ: Μεταγραφικές κινήσεις από τον Φίλιππο Νέας Πέλλας

"Μετά και την τεράστια επιθυμία του Νίκου Πάτσου να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του ,αποκτήθηκε από την ομάδα μας με ελεύθερη μεταγραφή από τον Κεραυνό Άσπρου.Την φετινή χρονιά έπαιζε στην ομάδα μας με την μορφή δανεισμού.Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Άσπρου που αν και ήθελαν διακαώς την επιστροφή του Πάτσου στην ομάδα τους ,σεβάστηκαν την επιθυμία του παίχτη αλλά και της ομάδας μας και όλα τελείωσαν θετικά.Θα συνεχίσει να έχει τον διπλό ρόλο του παίχτη αλλά και του προπονητή μαζί με τον Απόστολο Κοκονά."


"O Κώστας Περπερίδης είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας.Ένας έμπειρος περιφερειακός παίχτης με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα.Στην καριέρα του έχει παίξει έως και Β΄ εθνική με τα χρώματα του Μακεδονικού Θεσσαλονίκης.Την φετινή χρονιά αγωνιζόταν στον Μ.Αλέξανδρο Γιαννιτσών όπου ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. "



Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚΕΜ"





1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *