Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

''Μαγικές Εικόνες'' - Αφιέρωμα στην τέχνη του κολάζ μέσα από την ποίηση του Ευάγγελου Τσαβδάρη

Ο ποιητής Ευάγγελος Τσαβδάρης επιστρέφει στις σελίδες του ialmopia, αυτή τη φορά με μια διαφορετική τέχνη, μια διαφορετική προσέγγιση των συναισθημάτων και του οίστρου του.

Εκτός από εξαιρετικός ποιητής, ο Ευάγγελος είναι κι ένας σπουδαίος δημιουργός κολάζ. Τις υπέροχες εικόνες που δημιουργεί τις θαυμάζετε εδώ και καιρό, καθώς συνοδεύουν αρμονικά τα ποιήματα που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα μας. 

Ήρθε λοιπόν η στιγμή ορισμένες από αυτές τις μαγικές εικόνες να ενωθούν σε ένα αφιέρωμα, από αυτά τα οποία συνηθίζει να μας προσφέρει απλόχερα ο ποιητής. Όπως και στη ποίησή του, ο Ευάγγελος μέσα από τα κολάζ του μας καλεί να γίνουμε κοινωνοί του πόνου, του ανεκπλήρωτου έρωτα και της μοναξιάς, όλων αυτών των παθών και των συναισθημάτων που τον διακατέχουν τη στιγμή της έμπνευσής του.

Οι στίχοι που συνοδεύουν τα κολάζ λειτουργούν ως το ιδανικό επιμύθιο της δημιουργίας του, είναι οι ''χίλιες λέξεις'' που ισούνται με τις εξαιρετικές εικόνες που παίρνουν σάρκα και οστά όταν ο ποιητής ξεκινά τις συνθέσεις του.

Τέλος, ο Ευάγγελος θα ήθελε να ευχαριστήσει τη φίλη του Γιώτα, που η ψυχή της αποτελεί γι'αυτόν μια αέναη έμπνευση..


Δείτε παρακάτω τις όμορφες δημιουργίες του Ευάγγελου Τσαβδάρη 











ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *