Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

ΔΗΜΤΟ Έδεσσας - Σκύδρας στο Γηροκομείο Έδεσσας

Στο πλαίσιο της «Συμφωνίας Αλήθειας» με όλους τους Έλληνες πολίτες, με στόχο την ενίσχυση της ενεργούς συμμετοχής των μελών μας, την επικοινωνία του μηνύματος της Ν.Δ. στην κοινωνία και τη στήριξη της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Έδεσσας Κωνσταντίνος Μπατσίρης με την συνδρομή της ΔΗΜΤΟ Σκύδρας πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Γηροκομείο Έδεσσας προσφέροντας τρόφιμα φρούτα καθώς και είδη πρώτης ανάγκης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι Βουλευτές Διονύσης Σταμενίτης, Δάνης Τζαμτζής, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Γιώργου Καρασμάνη Δημήτρης Δήμου. Ακόμη έδωσαν το παρόν ο υπεύθυνος Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας Ηλίας Πλιόγκας, η Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας Αλεξία Ιωαννίδου, ο τομεάρχης δικαιοσύνης της ΝΟΔΕ Πέλλας Κωσταντίνος Μπαρμπαγιάννης, ο τομεάρχης υγείας και Δημοτικός σύμβουλος Έδεσσας Κωσταντίνος Λαμπρόπουλος, ο αντιδήμαρχος Έδεσσας Αναστάσιος Δίου, η δημοτική σύμβουλος Έδεσσας Μαρούλα Κατσάρα καθώς και μέλη της ΔΗΜΤΟ Έδεσσας.


Η ΔΗΜΤΟ Έδεσσας ευχαριστεί για την προσφορά τους την ΔΗΜΤΟ Σκύδρας, την περιφερειακή σύμβουλο Πέλλας Μαρία Καράμπελλα, τον κο Αντώνη Γαλανό και την κονσερβοποιία Κρόνος.


Ως μέλη της ΔΗΜΤΟ Έδεσσας αγωνιζόμαστε με στόχο να αναδείξουμε και να ενισχύσουμε τις δυνάμεις του τόπου μας, που προάγουν την κοινωνική προσφορά, τον εθελοντισμό, τον επαγγελματισμό.


Στηρίζουμε εμπράκτως όλες τις δράσεις που είναι απαραίτητες για την ανόρθωση και την ανάταξη της πατρίδας μας.


Η «Συμφωνία Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με όλους τους Έλληνες, αποτελούν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης, ρεαλισμού και αλληλεγγύης. Χτίζουμε καθημερινά με τους συμπολίτες μας την Ελλάδα που όλοι θέλουμε για εμάς και τα παιδιά μας. Τέλος σας ευχόμαστε καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *