Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

IALMOPIA LIVE: "Διέλυσε" το Κιλκίς ο ΦΟΑ μέσα στην Αριδαία με 101 - 66 [ΒΙΝΤΕΟ]

Έχοντας σε φανταστική μέρα τον Μακρόπουλο 37π. με 5 τρίποντα, ο ΦΟ Αριδαίας αν και ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι του διέλυσε το Κιλκίς για τη 2η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.

Οι γηπεδούχοι συνάντησαν αντίσταση από τους φιλοξενούμενους μόνο στο 1ο δεκάλεπτο που κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ με τη μικρότερη διαφορά (22-21). Στη συνέχεια όσο περνούσε η ώρα ο ΦΟΑ ανέβασε απόδοση και αφού αρχικά ξέφυγε στο ημίχρονο με 46-37, πάτησε γκάζι στο δεύτερο και ολοκλήρωσε το παιχνίδι επικρατώντας εύκολα του Αετού Κιλκίς με 101-66.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο Μακρόπουλος με 37 πόντους (!!!), ενώ πολύ καλοί παρότι δεν υστέρησε κανείς ήταν και οι Αβραμίδης με 16 πόντους και 5 τρίποντα και Τοπαλίδης με 13. Από πλευράς Αετού Κιλκίς οι Κόγιας με 19 πόντους και Μαργαριτίδης με 16 και 4 τρίποντα ήταν αυτοί που ξεχώρισαν. Άτυχος στάθηκε ο παίκτης του ΦΟΑ Μπάτσος όταν λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα τραυματίστηκε στο πόδι και θα φανεί τις επόμενες μέρες αν είναι κάτι σοβαρό ή όχι.

Την επόμενη αγωνιστική (21/10) ο ΦΟΑ αγωνίζεται στα Γιαννιτσά κόντρα στον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο, ενώ ο Αετός Κιλκίς υποδέχεται τη δεύτερη ομάδα των Γιαννιτσών τους Ίκαρους.

Διαιτητές: Ντόγκας - Μπόϊτσης

Δεκάλεπτα: 22-21, 46-37, 69-57, 101-66

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Tριανταφύλλου 7(1), Κανονίδης, Μπάτσος 9(1), Τοπαλίδης 13, Αμανίδης, Μπεγλόπουλος 5, Αργυρός, Αβραμίδης 16(5), Καλαϊτζής 4, Μακρόπουλος 37(5), Δημητρόπουλος 6, Προκοπίδης 4.

ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Αποστόλου): Τσαρίδης 4, Νταμοτσίδης, Αραβίδης Δ., Φιλιππιδης 7, Κακανόπουλος, Αραβίδης Α., Κόγιας 19, Μαργαριτίδης 16(4), Κιουσές 13(3), Ιατρού 7.


Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:






ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *